Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batyuska100

    senior tag

    válasz ubyegon2 #13644 üzenetére

    Beszéltem Discordon emberünkkel, ezek a dolgok nem tetszettek neki:
    - ha görgetett akkor belezoomolt a képbe
    - ha teljes képernyős módba rakott ablakokat akkor annak levágott mind a 4 oldalából (1280x1024-es monitorja van)
    - egy csomó steames (és nem steames) játék nem ment neki
    - a wine a .exe programok 80%-át nem tudta megnyitni (legfrissebb volt fent), amit megnyitott az meg össze vissza működött.

    Végül arra jutottunk hogy felrakta a Solus Budgie desktopját, de ez sem felel meg neki mert elvileg folyton kifagy és ma háramszor rakta újra. Most elvileg az Ubuntut akarja kipróbálni.

    Ja és azért jött ide Windows telepítő készítéssel, mert a mediacreationtoolt sem nyitotta meg a wine, az isot nem tudta rámásolni a pendrájvjára, egyszer sikerült Rufus-szerűséggel kiflashelnie de valamit nem tudott megnyitni a telepítő.

    Kicsit engem is felidegesített, mert csak a saját feje után megy, ha segíteni akar neki valaki azt nem hagyja.. Amikor jött neki ez a hirtelen ötlet hogy ő Linuxot akar akkor a Mintet ajánlottam neki, mert talán ez hasonlít a legjobban a Windowsra, de ezt sem tudta használni. Már a legelején megmondtam neki (többször is), hogy a Windows mellé rakja fel --> de ő nem, mert majd ezt fogja használni és a WIndows nem kell neki...

    Egyébként erre átkozza fel ezeket a rendszereket:
    AMD Athlon II X4 631
    2x2GB KINGMAX DDR3
    Radeon HD 6750 1GB
    ASUS F1A75-M LE
    Samsung 500GB Sata2 --> és akkor még csodálkozik hogy egy év mire betölt szegény vinyóról, ami újkorában sem volt valami gyors..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés