- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
gregory91 #12918 üzenetére
"Én azt nem értem hogy valaki irtózik az desktop linuxtól,akkor az androidról miért nem? Pedig mindkettő ugyanaz."
Ahogy én észrevettem a kulcsszó a mondatban az a szó, hogy: Linux. Mikor migráltam Mintre és melóban beszélgetni kezdtünk róla mindenki úgy nézett rám, mint egy ufóra. Valószínűleg még mindig az él az emberek tudatában, hogy az egy elvont bonyolult valami, folyton írogatni kell terminálban, nincsenek rá programok, stb...
Az Androiddal kapcsolatban pedig azzal magyarázható, hogy elterjedt. A desktoppal ellentétben kényelmesebb, mert nagyon elb*szni nem tudnak benne semmit. (Nem mondom, hogy nem lehet, mert találkoztam cifra dolgokkal amiket behoztak.)
"De ha ismerkedni akar akkor kutathat többet is."És itt van a kutya elásva! Egyszerűen lusták az emberek és kompromisszumot kötnek. Legy a termék "out of the box", lehessen 5 perc alatt megtanulni, ne kelljen utánanézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- BestBuy topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest