Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
UTF konvertálásra nem kell notepadqq-t használnod. Senki nem nyom pisztolyt a bordáig közé.
Neked mániád ez, hogy az emberek kényszerből használnak ilyeneket, pedig nem. Anno ezt találtam, ami a notepad++ helyett van és nekem .srt konvertálásra teljesen kényelmes, mert ezt szoktam meg a kezdetekkor. Gyakorlatilag egy kézzel a két ablakban csak tapipadot használva átnevezgetem és konvertálgatom a feliratokat. Tuti, hogy 100x lassabb annál, mint amit említesz, de ezt sötétben a kanapén elnyúlva is megcsinálgatom. Ha munkához kéne, akkor jól jönne egy hatékonyabb, ez igaz. Érdekes, csak a TV-n történő lejátszásnál van géz a feliratokkal, ha nem konvertálom őket. Szóval minden ilyen kis apró feladatra megvan az évek során megtalált programom, ezért is szarok rá, hogy bloat mind, mert nekem rohadt kényelmes használni ezeket.
Egyébként igaza van a kollégának, a notepadqq is elég lassan nyit meg egy text fájlt.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon