- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Újabb kérdésekkel fordulnék a fórumlakókhoz a LMDE Cinnamon-al kapcsolatban:
1. A panelen lévő menün belül tudnék-e olyan almenüt betenni ami a "Recent Application" lenne, azaz azokat a programokat lehetne elérni benne amiket legutóbb használtam,
2. Hozzáadtam egy második panelt a képernyőhöz, és szeretnék erre is programokat kitűzni. Láttam, hogy már (#2531) szildavid90 is érdeklődött efelől, de ott annyiban maradt a dolog, hogy (#2533) Fenyő megkérdezte, hogy ablakgombot adott-e hozzá. Néztem én is ilyet, hogy:
Jobbklikk a panelen --> Applets --> Window List / Windows Quick List, de bármelyiket adom hozzá az új panelhez mindig az eredeti panelre rakja ki az alkalmazást, ha a menüből jobbklikk --> Add to Panel-el próbálkozom. Lehet, hogy el vagyok tévedve a panelek használatával kapcsolatban, de azt szeretném elérni, hogy a második panelre ki szeretnék tenni pár ritkán használt alkalmazást, amely panel utána rejtett lenne. Próbáltam azt is, hogy az első panelből húzok át ikont, de az sem jött össze. Erre lenne lehetőségem?3. Ugyan még nem használnám, de feltelepítettem a Wine alkalmazást, viszont sehol sem találom az alkalmazások között. Annyit látok, hogy a menü editorban van egy ilyen rész: wine-wine ami nincsen bejelölve. Nagyon régen (jó 10 éve mikor még próbálkoztam ubuntuval, ott mintha a wine külön alkalmazás lett volna amit lehetett tallózni az alkalmazások között. Most már nem így lenne? Csak akkor jön elő az alklamazás ha olyan programot használnék amihez kell?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest