Új hozzászólás Aktív témák

• Véreshurka

senior tag

Sziasztok!

Újabb kérdésekkel fordulnék a fórumlakókhoz a LMDE Cinnamon-al kapcsolatban:

1. A panelen lévő menün belül tudnék-e olyan almenüt betenni ami a "Recent Application" lenne, azaz azokat a programokat lehetne elérni benne amiket legutóbb használtam,

2. Hozzáadtam egy második panelt a képernyőhöz, és szeretnék erre is programokat kitűzni. Láttam, hogy már (#2531) szildavid90 is érdeklődött efelől, de ott annyiban maradt a dolog, hogy (#2533) Fenyő megkérdezte, hogy ablakgombot adott-e hozzá. Néztem én is ilyet, hogy:
    Jobbklikk a panelen --> Applets --> Window List / Windows Quick List, de bármelyiket adom hozzá az új panelhez mindig az eredeti panelre rakja ki az alkalmazást, ha a menüből jobbklikk --> Add to Panel-el próbálkozom. Lehet, hogy el vagyok tévedve a panelek használatával kapcsolatban, de azt szeretném elérni, hogy a második panelre ki szeretnék tenni pár ritkán használt alkalmazást, amely panel utána rejtett lenne. Próbáltam azt is, hogy az első panelből húzok át ikont, de az sem jött össze. Erre lenne lehetőségem?

3. Ugyan még nem használnám, de feltelepítettem a Wine alkalmazást, viszont sehol sem találom az alkalmazások között. Annyit látok, hogy a menü editorban van egy ilyen rész: wine-wine ami nincsen bejelölve. Nagyon régen (jó 10 éve mikor még próbálkoztam ubuntuval, ott mintha a wine külön alkalmazás lett volna amit lehetett tallózni az alkalmazások között. Most már nem így lenne? Csak akkor jön elő az alklamazás ha olyan programot használnék amihez kell?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés