Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
piaci alapokon működő vállalattal, az utóbbinál nem csak léhűtők kerülik el a közmunkát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt speciel benézted, mivel ez igen spéci szakterület volt és még piaci alapon is működtünk. Külön örültem neki, mikor bejelentették, hogy jövő hónaptól értékesíteni is fogunk. Igen jól hallod, civileknek is. Aztán jött a Gauss-Krüger / UTM rendszer átállás is. Az volt csak az igaz léhűtés.

Bőven van összehasonlítási alapon, szóval nekem ne mutasd be a piaci alapon működő cégek szakembereit. Szerintem egy ilyen teljes térképészeti rendszer váltást 20x ennyi ember évekig szervezett volna, nekünk meg bő fél évünk volt a teljes cserére. Igaz nem is az irodámban ültem egész nap.
Erről jut eszembe, most veszik át a 140 céget, lehet be kéne jelentkeznem, hogy párat én is vállalok.

(#12197) Aweriot
Persze.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RENNSPORT
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH! aranyköpések
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rowon