- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
fradi81 #12045 üzenetére
Szia,
Hasonló problémával küzdök én is, egyszerűen kezdem feladni.Nvidia GT 1030--> bármilyen beállítás, driver ellenére döcögött a rendszer, videólejátszás megtorpan egy pillanatra, pedig mindent megcsináltam, amit a szakik javasoltak az Nvidia beállításokon belül.
Intel HD: Firefox alatt HBOGO, YT --> brutális cpu használat, gyakorlatilag ez megfekteti a rendszert, sima VLC lejátszásnál meg 10% sincs. Mondjuk nem egy erőgép, de ezt röhögve tudnia kellene, Win 8.1-ben oké, csak azt meg én nem tudom elviselni.Itt valami nem oké mostanában, nem tudom mit kellene még alárakni, hogy normálisan menjen, de ez így gáz. Lehet átnyergelek valami másra, mert komolyan kezd idegesíteni...
Cinnamon, 19.2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA V
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest