- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
fradi81
üzenetére
Szia,
Hasonló problémával küzdök én is, egyszerűen kezdem feladni.Nvidia GT 1030--> bármilyen beállítás, driver ellenére döcögött a rendszer, videólejátszás megtorpan egy pillanatra, pedig mindent megcsináltam, amit a szakik javasoltak az Nvidia beállításokon belül.
Intel HD: Firefox alatt HBOGO, YT --> brutális cpu használat, gyakorlatilag ez megfekteti a rendszert, sima VLC lejátszásnál meg 10% sincs. Mondjuk nem egy erőgép, de ezt röhögve tudnia kellene, Win 8.1-ben oké, csak azt meg én nem tudom elviselni.Itt valami nem oké mostanában, nem tudom mit kellene még alárakni, hogy normálisan menjen, de ez így gáz. Lehet átnyergelek valami másra, mert komolyan kezd idegesíteni...
Cinnamon, 19.2
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Facebook és Messenger
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon