Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
fradi81
üzenetére
Szia,
Hasonló problémával küzdök én is, egyszerűen kezdem feladni.Nvidia GT 1030--> bármilyen beállítás, driver ellenére döcögött a rendszer, videólejátszás megtorpan egy pillanatra, pedig mindent megcsináltam, amit a szakik javasoltak az Nvidia beállításokon belül.
Intel HD: Firefox alatt HBOGO, YT --> brutális cpu használat, gyakorlatilag ez megfekteti a rendszert, sima VLC lejátszásnál meg 10% sincs. Mondjuk nem egy erőgép, de ezt röhögve tudnia kellene, Win 8.1-ben oké, csak azt meg én nem tudom elviselni.Itt valami nem oké mostanában, nem tudom mit kellene még alárakni, hogy normálisan menjen, de ez így gáz. Lehet átnyergelek valami másra, mert komolyan kezd idegesíteni...
Cinnamon, 19.2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Autós kamera eladó
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon