- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #11783 üzenetére
Erről nem tudtam, hogy van ez a dinamikus swap lehetőség. De nem értem, hogy ennek mi lenne az előnye. Spórolsz rajta 1-2 gigát tárterületben, de cserébe romlik a swap-elési teljesítmény. A fix méretűnek nincs hátránya, mert nem az egész swapfájlt írja ilyenkor sem, hanem csak egy részét, amit használ is belőle ténylegesen. Mondom, ez a swaphoz meg dinamikus swaphoz ragaszkodás inkább windowsos megszokás, berögződés. Ahogy rendszerpucolókhoz, tűzfalhoz és vírusirtóhoz ragaszkodás is felesleges Linux alatt.
(#11784) Fehér Farkas: Cinnamont már jó rég nem használtam, de emlékeim szerinte ezeket mind tudja, amit akarsz. Jobb egérgombbal kell a tálcára kattintani, talán az értesítési terület közelében, és ott testre lehet szabni. Itt írják hogyan kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest