Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz zizidor #11419 üzenetére

Na várjunk csak, én a véleményemet egyébként abból a thread-ból eredeztetve fejtettem ki, hogy felmerült a Szoftverközpontban található olyan csomag, ami 2.5GB méretben települt volna! Erre reagáltam én konklúzióként, hogy inkább el kéne felejteni azt a haszontalan Szoftverközpontot és leírtam a célszerű alternatívákat, amiket egyébként mindenki tud/használ a nagyon kezdőkön kívül! De tudjanak ők is ezekről! Mert ha nem tudnak, akkor egy 20MB-os telepítési mérettel bíró programot fel fognak telepíteni Szoftverközpontból 2,5GB hely felhasználásával! Ez ugye nagyon nem jó és felesleges is, ha van más módszer is ugyanannak a programnak a felrakására.

Egyszóval nem is a Szoftverközpont értelme volt a téma, de már csak arról beszélünk mégis. ;)

Ezek az említett konténerezett csomagok, Snap, Appimage, Flatpak, amik egyszerű felhasználói szokások mellett totál értelmetlenek, de a kezdő örömmel rátalál ilyenekre a Szoftverközpontokban. Ezek miatt is mondom újra, hogy nem célszerű onnan indulni, ezért kell minél hamarabb megismerni a többi, jóval hatékonyabb megoldást.

Remélem így már kicsit tisztább számotokra, miről nyekergek igazából. Mert ugye senki nem thread-et, avagy a big picturest szemlélve reagál, hanem mindig az utolsó a témában keletkezett hozzászólásra! (vannak szerencsére kivételek) :)

szerintem

Én totál nulla informatikai tudással 6 év alatt vagy 5-6 alkalommal nyitottam meg a Szoftverközpontot, mégis megoldom valahogy, amit szeretnék, innentől kezdve nyugodtan mondhatom, hogy totál felesleges használni.

Mindemellett amiket írsz, az teljesen rendben van. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés