- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5leteseN #95238 üzenetére
...mert 65 felett már lazán sikerül az öregúrnak elmenni a boltba/bárhova az elfelejtett 2-3-4 egérkattintás nélkül, a "lapos" meg majd fűti a nyári szobát.
Te írtad, én nem néztem hülyének, csak gondoltam ha bekapcsolja a gépet, a böngészőt tuti akarja majd használni.
Bőven elég akkor frissíteni, amikor el tudod hozni, de azt írtad, két hónapja nem frissül semmi, erre írtam, hogy az utóbbi 30 napban háromszor is frissült a Firefox.
De egyébként minden OK így, működik a rendszer, használni is tudja az öreg, ez a lényeg.
A tálcára rakott Firefox parancsikonra egyszer kattintva indul terminálban.
Jajjjjj...ha már tálca ikonról indít az ember, akkor mi értelme van ennek a terminalos megoldásnak? Ez akkor jó, ha valaki érti is, ha kiír valamit a terminal. Jelen esetben a figyelmeztetés is csak idegesíttette az öreget!
-
5leteseN
őstag
válasz
ubyegon2 #95237 üzenetére
ubyegon2
nagyúr:
Valamit nem jól nézel, neked kell frissítened a rendszert, nem magát fogja, nem Win! Március közepe óta háromszor frissült a Firefox Linux Mint-en, szerintem MX-en is frissült utóbbi két hónapban.
* Ha két-három hetente el kellene hoznia egy hétvégére frissülni, akkor olyankor nincs neki net(gyerek-unoka).
Bőven elég (gondolom én) 3 havonta kb elvenni tőle egy hétvégi frissítésre.Amúgy mi ez a terminalból indítás? Nem azt javasolták, hogy rakd be autóindítóba a FF-ot és akkor bootolás után elindul a böngésző, nem kell szegény embernek terminalból indítania!
* A tálcára rakott Firefox parancsikonra egyszer kattintva indul terminálban.
Nem csak azt használja(Ff), még 3-4 programot is! Minek induljon el neki mindig? Öreg, nem hülye. Elindítja ami éppen kell neki!Amit említettél, az nem hibaüzenet, hanem csak egy figyelmeztetés és csak terminalban jelenik meg, normál indításnál nem, így nem idegesítené az idős usert ez sem!
* ...ami "zavaró" terminált uszkve 0,724s alatt eltakar az indított teljes képernyős Firefox!
Poénkodtam.Azért kösz!
-
válasz
5leteseN #95231 üzenetére
2 hónapja állítottam be a terminálos indítást, azóta se frissítés, se újabb kiegészítő...
Valamit nem jól nézel, neked kell frissítened a rendszert, nem magát fogja, nem Win! Március közepe óta háromszor frissült a Firefox Linux Mint-en, szerintem MX-en is frissült utóbbi két hónapban.
Amúgy mi ez a terminalból indítás? Nem azt javasolták, hogy rakd be autóindítóba a FF-ot és akkor bootolás után elindul a böngésző, nem kell szegény embernek terminalból indítania!
Amit említettél, az nem hibaüzenet, hanem csak egy figyelmeztetés és csak terminalban jelenik meg, normál indításnál nem, így nem idegesítené az idős usert ez sem!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest