Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz Sidorovich #104913 üzenetére

Sajnos én is megszenvedtem én ezt a hibát. Mint-tel 21.x, 22.1(Cinnamon) és Manjaro(KDE, Gnome) és nem tudtam visszahozni alvó módból. Se kép, se hang. A kártya 1060, először az 570-es driverre gyanakodtam, ezt leépítettem 550-es-re, semmi változás. Nem adott képet. Eltakarítottam a zárt driver-t, a nouveau driver-el is ua. Tehát a Manjarót is ide sorolhatjuk nyugodtan. Korábban nem volt baj ezzel a géppel, az egyik legstabilabb volt itthon, rolling és Ubuntu származékokkal is.
    Meguntam, eltakarítottam a fenébe két nap kínlódás után, ment rá hosszú évek után egy Windows, mint fő rendszer. És nálam mindegy volt milyen kernel, milyen disztró, milyen DE. Nem ébred rendesen. Az ablakossal rendben van.

hcl: ACPI hülyeségre is tipplenék.... Én is, mivel voltak ilyen jellegű hibák mindig boot-kor, de ilyet még nem okozott, sőt semmit sem. Nem is tudtam megfejteni, hogy mi lett a baja most így hirtelen annak gépnek, amibe évek óta nem is cseréltem semmit, sem UEFI frissítés nem volt.....

Új hozzászólás Aktív témák