- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Sidorovich #104913 üzenetére
Sajnos én is megszenvedtem én ezt a hibát. Mint-tel 21.x, 22.1(Cinnamon) és Manjaro(KDE, Gnome) és nem tudtam visszahozni alvó módból. Se kép, se hang. A kártya 1060, először az 570-es driverre gyanakodtam, ezt leépítettem 550-es-re, semmi változás. Nem adott képet. Eltakarítottam a zárt driver-t, a nouveau driver-el is ua. Tehát a Manjarót is ide sorolhatjuk nyugodtan. Korábban nem volt baj ezzel a géppel, az egyik legstabilabb volt itthon, rolling és Ubuntu származékokkal is.
Meguntam, eltakarítottam a fenébe két nap kínlódás után, ment rá hosszú évek után egy Windows, mint fő rendszer. És nálam mindegy volt milyen kernel, milyen disztró, milyen DE. Nem ébred rendesen. Az ablakossal rendben van.hcl: ACPI hülyeségre is tipplenék.... Én is, mivel voltak ilyen jellegű hibák mindig boot-kor, de ilyet még nem okozott, sőt semmit sem. Nem is tudtam megfejteni, hogy mi lett a baja most így hirtelen annak gépnek, amibe évek óta nem is cseréltem semmit, sem UEFI frissítés nem volt.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Macska topik
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Escape from Tarkov
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest