Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Ez megéri igaz?
LEGO® VIDIYO 43110 Folk Fairy BeatBox 1890- -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem alza-ról egy újracsomagolt r2 d2-t. A doboz kicsit meg volt nyomva amikor kihoztak, vagyis az alja olyan volt, mint ami "használt", viszont amikor kinyitottam, akkor az összes lego zacskóban volt, még a kézikönyv is bontatlan (gyári fóliában van), vagyis eredeti gyári csomagolásban van benne minden kb 20-30 zárt zacskóban.
Hogyan kellene lemérnem a dolgokat? Kibontva, vagy zacskónként? Súlynak 2743g-ot találok, ez dobozban mért súly, vagy már összerakva?
-
zbundy
aktív tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
czanga #60847 üzenetére
Rendelésenként csak egy vip ajándék kupont tudsz beváltani , árkedvezményes kupont viszont többet is.
Kimásoltam neked a lego oldaláról:
"A PROMÓCIÓS KÓD HASZNÁLATA
A promóciós kód használatához és jutalom hozzáadásához a rendelésnél:
Ha minden a kosárbankosárban van, kattintson a „Saját kosár” elemre.
Nyissa meg a "promóciós kód megadása" részt, és írja be a kódot.
Kattintson az „Alkalmaz” gombra.Rendelésenként csak egy kódot használhat fel, és a promóciós kódok nem válthatók be rendelés nélkül.
Ha telefonon ad le rendelést, kérjük, adja meg a promóciós kódot a tanácsadónak a rendelés kifizetése előtt.
HOGYAN KELL HASZNÁLNI A KEDVEZMÉNYKÓDOT
Kedvezménykód használatával pénzt takaríthat meg a LEGO.com rendelésénél:
Ha minden a kosárban van, kattintson a „Saját kosár” elemre.
Kattintson a „Biztonságos fizetés” gombra. Ha PayPal használatával szeretne fizetni, a következő képernyőn ez ismét elérhető lesz.
Adja meg szállítási és elérhetőségi adatait.
A Fizetés alatt nyissa meg a VIP kedvezménykód részt, és adja meg a kódját.
Kattintson az „Alkalmaz” gombra.Egynél több kedvezménykódot is hozzáadhat egy rendeléshez, amennyiben a teljes kedvezményes összeg kisebb, mint a részösszeg. Ha PayPal használatával fizet, akkor is a „Biztonságos fizetés” lehetőséget kell választania a „Kosár” oldalon. Később a fizetési folyamat során fizethet PayPallal.
Ha további segítségre van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. "
-
czanga
őstag
válasz
czanga #60846 üzenetére
Bocsánat, nem akarok flood-olni, csak reggel jutott eszembe:
Jól emlékszem, hogy írta valaki, hogy VIP pontokra beváltott dolgokból csak egyet lehet felhasználni egy rendelésben? Próbáltam visszakeresni, de nem találtam sajnos azt a posztot. Agyalok, mi legyen és azt nem akarom megszívni, hogy mondjuk engedi beváltani a kulcstartót és forintosított pontokat mondjuk (1500 Ft = 600 pont), de aztán törlik.
Lehet rendelek 2-3 Ahsoka Tano Brickheadz szettet, ha már az exklúzív.
-
csigay2k
csendes tag
-
czanga
őstag
Pár napra kiestem a net körforgásából.. Erre a lego.com-on nincs már karácsonyi polybag ajándék se, elfogyott az az SW exklúzív készlet amit akartam rendelni, így kútba esett az a rendelésem, ami a fém kulcstartót is tartalmazta volna elvben, ha elfogadja azt a kódot amit kaptam a supporttól. Tippre már azt se fogadná el.. Hiszen az már rég elfogyott detto, akkor nem értem miért lenne jó a pót kód amit kaptam. (ezzel kapcsolatban javítson ki aki tud valamit)
Nekem ugye az lett volna csak a lényeg (maga a VIP metal brick keychain) a többi arra kellett volna, hogy a rendelés ára visszajöjjön, se több se kevesebb.
A teketóriázós mindenemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest