- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem alza-ról egy újracsomagolt r2 d2-t. A doboz kicsit meg volt nyomva amikor kihoztak, vagyis az alja olyan volt, mint ami "használt", viszont amikor kinyitottam, akkor az összes lego zacskóban volt, még a kézikönyv is bontatlan (gyári fóliában van), vagyis eredeti gyári csomagolásban van benne minden kb 20-30 zárt zacskóban.
Hogyan kellene lemérnem a dolgokat? Kibontva, vagy zacskónként? Súlynak 2743g-ot találok, ez dobozban mért súly, vagy már összerakva?
-
laci06
senior tag
R2D2-t bontottan meg lehet venni? Most van egy az Alzanal elég jó áron, de bontott, és nem tudom, hogy meg lehet-e ezeket kockáztatni...
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyunk nagy legósok, de mivel van kisgyerek, ezért lehet, hogy valami szépet beszereznénk amit lehet együtt rakosgatni a fa körül.
Az ALZA-s akción kivül most van olyan ami emlitésre méltó? Van esetleg mostanság olyan szett ami befektetésként sem utolsó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest