Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
nalunk egy butorlap an a falhoz erositve egy csavarral felul kozeppen ahhoz vannak ezek csavarozva
-
vettem én is egyet tegnap, de még nem helyeztük üzembe. viszont annyira nincs saját súlya, hogy kicsit félek, hogy a gyerek egy óvatlan mozdulattal magára borítja, ha nincs rögzítve a falhoz. mondjuk a gyereknek nem lesz tőle sok baja fizikailag, mert annál már nagyobb, de nem akarom, hogy örökké ezt pakolják.
-
-
törölt tag
Szintén. Annyira jól indult a Batman és ellaposodott. Kb olyan szinten van ez mint a minionok. Batman elvitte hátán a Lego movie-t, ahogy a sárga lények is a Gru-t, de önálló filmként elég meh lett. A ninjago viszont a sorozathoz képest teljesen más lett, talán ezért is az utálat. Az eredeti célközönség nem ezt várta az új pedig nem érti/nem érdekli.
-
wrrs
tag
Kicsit más téma. Akit esetleg érdekel (van itt olyan MOC-ker akit nem?
), most az ALDI-ban újra kapható és akciós:
Ennyiért ajándék!
-
törölt tag
Teljesen rendben van, én sem értem, mi a baj ezzel......
Miért, nem így játszanak a gyerekek? Nálunk a múltkor dínók mentek vendégségbe a LEGO Friends-es csajokhoz, akik meghívták őket teázni, a tűzoltó helikopert pedig egy középkori lovag vezette.
Ha dokumentumfilmet akarok nézni, ott a NatGeo.
-
qqzs
őstag
Ha megnezzuk a starwars vasembert superment vagy akarmelyik filmet mindegyik a fantazia szulemenye es egyszer se gondolod azt hogy ááá ez hulyeseg mert egy ember nem tud repulni stb...itt meg 2 masodpercenkent jut eszembe hogy ez mekkora baromsag mert akkora hogy mar faj...azokban a filmekben is leesnek es tulelik de van egy hatar amitor meg tortenet marad, de itt a leeses a peremrol mar kiverte a biztosetekot es meg utanna is estek vagy 20000000000000000000metert...meg a mamut jegtomb repked a levegoben ....áááhulyeseg az egesz ....egy elfuseralt reklamnak nezzuk akkor talan elmegy de meg azokban is van egy hatar
-
kbalage2
aktív tag
Szerintem túl komolyan veszed a dolgot, pont azért ilyen összevissza a sztori mert megpróbálták a létező legtöbb új készletet belezsúfolni. Szóval attól még hogy készlet szinten gondolkoznak (mert azt azért ne felejtsük el hogy ez tulképp bő lére eresztett reklám inkább mint szórakoztató kisfilm) elég kreatívan van összevegyítve a cucc.
-
Saccco
nagyúr
A fiam imádja ezeket. Nem tudom mit látsz benne. Határtalan fantázia van a LEGO-ban, miért ne férne bele ez.
Rengetegszer építi meg ugyanazt a készletet. Két építés között valami extra dolgot alkot belőlük. Belelát dolgokat, amik sokszor tényleg olyanok. Egymás között variálja a bűnöző/rendőr témákat. (4,5)
-
qqzs
őstag
válasz
Throme #26378 üzenetére
Ugy erzem ti sem vagytok kepben ezekrol a minifilmekrol ahogy en se voltam.
[link]
[link]
[link]
[link]
Aki mar resetel az elso hulyesegeitol az ugorjon a negyedikre. ott olyan szinten megy az ertelmetlenseg hogy csak vedoruhaban erdemes nezni de garantalom hogy nagy elmenyben lesz resze.
A srac semmit nem ert belole csak a babukat latja meg a effektusokat de a tortenetre semmilyen jobb szavam nincs csak agyrohaszto. szinte erzem az erolkodest amikor keszult hogy a fonok azt mondta hoyg a erdei rendorseget is bele kell raknunk a tortenetbe meg a varosit is es a tuzoltosagot is es akkor kitalaljak ezt az okorseget.
Hat en most ugy vagyok vele hogy semmilyen legot tobbet, ami van szetszedem es bedobalom egy ladaba az osszes osszerakasi utmutatot kidobom es lehet fantazialni mint apa kiskoraban
es az bosszant hoyg ezek nem csak arra mennek hoygvegyel uj keszletet hanem arra hoyg reseteld a fantaziajat a gyereknek hogy csak keszletben tudjon gondolkodni. Annyi a legozas hoyg egyet szetszed es ugyanugy osszerakja.
Amig csak a villam mcqueen kisauto volt kb 100 fele kepen osszeraktuk azt a 10 db alkatreszt aztan elindultam rossz iranyban -
azka79
aktív tag
Én a LEGO Star Warst nézem, egész jó... Mondjuk a gyűjtsem is erre irányul
-
Throme
veterán
Nekem se jönnek be igazán ezek a lego filmek, viszont gyerekként nagyon szerettem volna valami lego rajz/anime filemt nézni, csak nem volt. Talán valami reklámban vagy nem tudom hol mozdultak meg pár másodpercre a figurák, de még nem volt ilyen technika/technológia.
Szóval el tudom képzelni, hogy a gyerekek imádják és gondolom ők az igaz célközönség, akik addig "rágják" apa fülét, amíg nem vesz egy szettet, meg még egyet, meg utána egyet....Ezeknek a filmeknek és videójátékoknak reklám értékük van, mindamellett, hogy a videójátékok közül nekem is tetszik egyik másik
. Jó lépés volt a lego részérő.
-
wrrs
tag
válasz
#75376384 #26375 üzenetére
Detto így érzek!
Elfogultságot érzek a Batman rajongóktól, hogy valójában mennyire király is volt a LEGO Batman Movie.
Érthető, hogy aki jobban szereti annak az jobban be fog jönni. Sokszor láttam már, de én kicsit mindig szenvedek közben, mert egyszerűen valami nem jó. Sok benne a töltelék cucc. Az eleje pedig iszonyatosan jól indul, de aztán már inkább lejáratják ezt a bat témát. Én legalább is így érzem.A LEGO Movie sem népszerűbb nálam, de jobb,mint a Batman. Egy abszurd valami, főleg a 2 lesz szerintem egy stílustalan kavalkád, ami az eddig látottak alapján viszont jól áll neki. Várós, moziba nézős!
Ellenben a Ninjago-val, ami nekem totál kerek, egyben van és nagyon is hozza a régi kungfu és 90-es hangulatot. Úgy láttam előtte, hogy azt sem tudtam mi az a Ninjago. Már 10 perc után éreztem, hogy ez sokkal jobb lesz, mint az előző kettő. Így is lett. A harcok, a mechák, a dialógusok, a helyszínek váltakozása, szerintem mind nagyon is el lett találva. A szinkron zseniális! Lényegében ennek köszönhetem a jelenlegi LEGO gyűjteményem és úgy érzem a kigyűjtött Ninjago Movie készleteken túl más brand nem nagyon hoz lázba a modularokon kívül.
Apa vagyok, meg ha AFOL nem is, de lejtőakrobata.
Kb. minden nap megy a háttérben vagy célzottan nézve és nem tudom/tudjuk megunni. A sorozat annyira nem tetszik, de azért egyre jobban beszippant az is. Ennek oka a látványvilág persze.Összességében jó lenne, ha lenne még több LEGO Movie, én a témát sem bánom, mert azért az eddigi 3 film bőven szuper. Naná, hogy mindenki felállít egy sorrendet, de javaslom mindenkinek, hogy adjatok esélyt a Ninjago Movie-nak, sőt, több megnézést is.
-
hulp01
senior tag
De Djuree szerintem a Lego Movie-ról meg a Lego Batman filmről beszélt, én arra reagáltam. A kisfilmeket nem láttam, azokról nem tudok nyilatkozni.
(#26375) vzarmo A Ninjago filmet azért hagytam ki, mert azt unokaöcséim még nem nézhették meg.
Én láttam, de nekem nem igazán tetszett. De persze a hozzá készült két modular jól néz ki.
-
törölt tag
válasz
hulp01 #26373 üzenetére
Szegény ninjago movie, vele együtt három Lego film van. Hatalmas közutálatnak örvend, pedig a világ amit felépítettek/kitaláltak benne szerintem fantasztikus lett. Nem beszélve a ninjago city készletről, ami az egyik legjobb építést nyújtó készlet (a net szerint is) és mégis...
-
-
hulp01
senior tag
válasz
Djuree #26372 üzenetére
Az, hogy neked nem tetszik egyáltalán nem jelenti azt, hogy a gyerekeknek se tetszik. Unokaöcséim például nagyon szeretik mindkét Lego filmet. Nekem is tetszenek, bár mindkettőben vannak olyan részek, ami már túl sok, és legszívesebben lenémítanám, mert már túl sok a pontvessző nélküli pofázás. Szerintem sok utalás pont a felnőttek (főleg a kisgyerekes AFOL-ok) miatt van benne, hogy ők is szórakozzanak ne pedig egy tortúra legyen a gyerekkel moziba menni. Nem baj, hogy a kicsik nem értik ezeket a poénokat, nekik ott van a történet, meg a látvány. A Lego Movie legfőbb csattanója a végén sem a gyerekeknek szól.
-
Djuree
félisten
-
qqzs
őstag
Lehet nem fog tetszeni, de elegge kiakadtam par lego minifilm megnezese utan. 20-30 eve meg volt jatekelmeny bennuk. De most veszem a keszletet osszerakja srac pifpuffozik parat johet a kovetkezo keszlet. Regen harom marek legokockaval honapokig jatszottunk ha meg volt kerek is akkor meg mar kiralysag volt. Most neztuk meg a sarkvideki felfedezok 1-2 meg a mamut kiolvadas 1-2 minifilmet yutubon. Lehet en vagyok lemaradva de nem is tudtam ezekrol. De ami ezeknek a tortenete az mar annyira gaz hogy ki kel irnom magambol
mar ettol a keszlet orulettol is kezdett a pohar telni a harom marek legos emlekeim utan de ez a agyrohaszto film mar tenyleg sok. Dragan add az eleted stilusban total ertelmetlen logikatlan tortenesek de a mammut kiolvados reszekben ahogy osszekotik a lego city temakat az szerintem mar beteges
-
Saccco
nagyúr
-
Djuree
félisten
rendelnék a legotól, mikor lesz érdemes hogy ajándékot is adjanak?
-
törölt tag
válasz
HummeRC #26356 üzenetére
Az ünnepek alatt kint voltam családnál Zürichben. Ott már 27-én kipakolták az idei készletek igen jelentős részét (speed champions kivételével mindent). Hivatalos lego store meglepő módon nincs, de volt toysrus, illetve és sok más Legot áruló bolt. Ez a space cucc minden boltban fullon volt, amit viszont nem láttam sehol az a 60181 erdei traktor. Kerestem, mivel nekem is nagy kedvencem, de az mindenhol elfogyott. Úgy tűnik országa válogatja ki miért rajong.
-
válasz
#75376384 #26352 üzenetére
Tényleg nagyon sok Classic Space rajongó van, köztük én is. Nem véletlenül már most hiánycikk ez a szett sok helyen és úgy kell vadászni azt is ha valahol van. Nekem szerencsém van, egy eldugott Galaxy játékboltban találtam egy utolsót, de ott is mondták, hogy mindig ez a szett fogy el elsőnek, a többire kb rá se néznek, célirányosan ezt keresik.
Szerintem nem volt okos döntés a Lego-tól, hogy teljesen kinyírta a Classic Space vonalat. -
qqzs
őstag
Regioban lattam a 42069 re nagyon hasonlito lanctalpas lila szelu. Vagyis azt hittem azt latom huszoniksz ezer korul volt taviranyito motor meg akku a dobozban. Kicsit olcsonak is ereztem. Most csekkolom de a extreme kaland 42069 ben nincs motor tav meg akku es 36 eft korul van. Akkor mit lattam?
persze webshopjukban nincs ez
-
törölt tag
válasz
adalbert1 #26350 üzenetére
Ahogy észrevettem ők hosszútávra áraznak be dolgokat. Amint kifut valami, egyből felemeli az árát és az kb úgy is marad.
Egyébként kiváncsi lennék. Valóban ennyi classic space fan van itthon vagy valaki hadsereget gyárt? Akárhol néztem ha valami, akkor az új Lego movie űrfigura készlet mindenhol hiányzott. -
Throme
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest