Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
hulp01
senior tag
válasz
Djuree #20489 üzenetére
Biztos nem elég öreg még hozzá. Aki legózott a 80-90-es években az tuti sokat ácsingózott ezek után a készletek után. Nekem csak egy kis sárga jeepem volt a szériából (amit nem is látok a képeken), de azt is nagyon szerettem. A fehér csőrös vontatóra majd később a helikopter-szállítóra vagyátam irgalmatlanul, de sajnos nem lett meg. Azzal a böszme nagy fekete csőrössel meg én is már csak felnőttként találkoztam (az embertelen ára miatt). Nagyon szívesen beszerezném ezt a sorozatot főleg a nagyot. Sajnos a Creator vonalban eddig megjelent kamionok messze nem voltak ilyen szépek. Talán egyszer kapunk egyet az Expert Building sorozatba illeszkedve (Ferrari F40, Mini, London Bus vonalra gondolok). Már van elég kamiongyártó cég, amelyikkel kapcsolatban áll a Lego. Szóval lehet reménykedni.
A Mack természetesen a listán van, de az kicsit más. Az nem igazán hagyományos Lego kockákból áll, hanem inkább Technic. -
Throme
veterán
válasz
Djuree #20489 üzenetére
Jól van má' !
Gyerekkoromban inkább a city szerű, space, vár témák tetszettek, ezeket tudta fater pult alól beszerezni ('8x eleje). Aztán semmi lego.
Kb 2 éve olvasom ezt a fórumot, és kezdtem el pár dolgot megvenni.... most már nincs model team.
Szóval honnan tudtam volna?Koca legos vagyok,nem ilyen gyűjtői, adok-veszek arc.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Ereshkigal #20493 üzenetére
yip, 250re van írva
-
LÁZ
Topikgazda
#napifalkon
back in stock
-
Throme
veterán
válasz
apezka #20487 üzenetére
A Mack-ról már volt itt beszélgetés. Néhányan úgy vagyunk vele, hogy hibrid lett az összkép. A motorkocsi akár jöhetett volna a Creator sorozatból, míg a vontatmány már Technic-es.
Szerintem simán a gyűjteményedbe illik. Ráadásul szép is lett. Legfeljebb a vontatmányt hanyagolodNem is ismertem ezt a model team vonalat. Mindig tanul az ember...
-
apezka
aktív tag
válasz
Victoryus #20486 üzenetére
Köszönöm a dicséretet mindenkitől de még nem teljes a készlet. Nagy vágyam a 5563 és a 5563, nem is megszerezhetetlenek, de az eddigiek mind olyanok, hogy valamilyen emlék fűz hozzájuk, így egy sima bricklink-es vásárlás nem biztos hogy annyira "felvidítana". Az 5571-ért például Szlovéniába autóztunk el és hazafelé éjjel a szlovén hegyekben úgy eltévedtünk mit a fene, a GPS-meg egy murvás egy sávos hegyi úton vezetett vissza, ahol az egyik úton szakadék a másikon fal, a Horvát-Szlovén határtól.Szóval kell ez a része is, különben csak egy készlet lenne a polcon!
De egyébként amikor valaki belép a szobába a "Hűha faktor" így is megvan!
#20481 Throme: A 42041 megvan, de valahogy az nem illik a sorba, egyrészt mert motorizáltam másrészt meg ugye ezek Model Team készletek. A mack-el kapcsolatban még nem dötöttem...
#20486 Victoryus: Én pont fordítva vagyok nekem ezek után jönnek a hajók, (a párom még nem tudja...), de csak a régi kalóz sorozat...
-
-
r.levente75
addikt
Néhány Tescoba a legók megint elárazva vannak. Természetesen lefelé.
-
Megépitettem a technic 42061 telehandlert. Az 'a' modell ok, tetszett eddig is, de a 'b' ... Az nagyon úgy fest, mint amit csak összedobtak sebtében. Szerintem pocsék, elnagyolt, ez megint csalódás, mint a bobcat. Pedig ez évfordulós készlet. Inkább összevadászok egy 5055-öt, az gyerekkoromban egyik álom készletem volt. A csőrös kamion meg pláne...
#apezka: a polc elején lévő kamionokról is kérek egy képet!
ha lehet
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Mahrenburg #20466 üzenetére
nem is értettem miért nem működik
-
apezka
aktív tag
válasz
athomi #20473 üzenetére
Milyen vájt szemű vagy!
Nincs meg a 1x4-es fehér csempe és anélkül elég furán mutatnak az ablaktörlők...
Nem csak az én érdemem az állapot, egy osztrák városka játék boltjában találtam rá egy kirándulás során...
Nagy szerencsém volt, mert csak a doboz hiányzott és nem is igazán voltak tisztában, hogy mit árulnak... -
athomi
veterán
válasz
apezka #20472 üzenetére
Na a tied patika, még a címkék is szépek, grat hozzá. Ha jól átom még az első lámpák mögé a fehér címke is fel lett ragasztva. Az enyémen azért látszik, hogy játszottunk is sokat vele és hogy foggal-körömmel, de inkább foggal lett szétszedve.
Viszont szándékosan nem tetted fel az ablaktörlő lapátokat?
-
athomi
veterán
-
Fr0z3n
őstag
Csak vettem én is egy zöld sárkányt a sparba. Pedig nem akartam ninjagos szettet. De így már kell mellé a hajó is
-
sodokan
tag
válasz
lord.lakli #20459 üzenetére
https://www.bricklink.com/feedback.asp?u=diabloiij
ismersz mindenkit?
-
sodokan
tag
Bricklinkes vásárlásnál a Shipping and handling fee nincs kiírva a boltban, és a számlán fog csak szerepelni. Ha nekem az nem tetszik, akkor van lehetőségem visszalépni a vásárlástól, anélkül, hogy negatív értékelést kapjak? Mert az azért nagyon nem pálya, hogy majd valamit ráír az invoice-ra.
-
apezka
aktív tag
válasz
unclefucka #20451 üzenetére
Köszönöm! Van egy pár darab és általában használom is, de itt nagyon nagy átépítést igényelt volna az egész szerkezet...
De közben meglett a megoldás! a difi keretét és a motortartó keretet kellett összefogatni még egy (két) helyen. Mert a tengelyen lévő és a difit hajtó fogaskerék ugrott, nem pedig a difi és az őt hajtő fogaskerék. szóval ez lett a "csúnyácska" megoldás. -
unclefucka
senior tag
válasz
apezka #20450 üzenetére
Nem szoktak motort közvetlenül fogaskerekekre kötni, mivel azzal megnő a kockázata az anyag elnyíródásra.
Általában egy nyomaték határolót szoktak közbe iktatni:Nem szabad akkora "ellenállásba ütköztetni" a járgányt, hogy a fogaskerekek megugorjanak.
Meg lehet próbálni a hézagok minimalizálását, akkor kevésbé fog megugrani, de nem ajánlott!
Ezek a műanyag alkatrészek nem erős igénybevételre vannak méretezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Analóg fényképezés
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest