Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Szerintem Vayne vagy Varus.
Nekem Cait volt a main adc-m, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy az ultija useless. Még early game-be jó pár kill-t be lehet vele húzni, de ha nagyon eltolódik a játék, akkor a végére csak -1 spellel kevesebb, jó oké, hogy adc és auto attack-al kell dmg-t tolni, de azért kell használni a spelleket is . Így váltottam.
Mf-t szimplán useless-nek tartom. Az ultijából nagyon könnyű "kijönni".De ez a fenti gondolat csak az én szerény véleményem és meglátásom.
https://ingatlan.com/33821564
-
Danex
addikt
válasz Dani_kp #13702 üzenetére
s2 elején nekem is Cait volt a main majd EZ-vel játszom már vagy 4-5 hónapja és kell vmi más ezért gondolkodtam a többin és még nem nagyon tudtam eldönteni melyikre kéne ráfeküdni
Ez: szerintem a legjobb ADC-k egyike. Hátrány lane-en van ,ha jó az enemy neked kisebb a sebzésed mert a mobok ugye..
Cait: Early midben jók a képességek utána már csak auto attack, lane-en sztem a legjobb
Mf: van burst lanen, de egy cc az enemy lane-en kifingathatja
Vayne: kicsi range, lane-en sztem nehéz vele a többi ellen, mid-late egyértelműen a legjobbak között van.
Varus: személy szerint nem szoktam vele sokat játszani igaz egyedül azt lehet elmondani, hogy enemybe CC könnyen kivégezheti, lane-en early-ben kell figyelni vele
Corki: alacsony range, illetve számomra lassú auto attack miatt nem a kedvencem
Ashe: ultiját utálom, ha enemy lövi még ha látszólag mellém is megy is eltalált bezzeg ha én...
-
1NST1G8R
senior tag
S2-ben Ez Graves Corky volt a szentharomsag versenyeken ha jol emlekszem, ez valszeg azota sem valtozott sokat. Rankeden most (bronzban legalabbis) MF az abszolut favorit, nem tudom miert de szinte minden meccsen bepickeli valamelyik team. Van egy arc akivel szoktam duozni, o is mindig MF-et hozza es allitja hogy 20 masodperc alatt kisopor egy lanet turrettol turretig, mondjuk nem rossz a srac de azert kicsit kevesnek tartom a 20mp-et.
Fortune doesn't favor fools.
-
Dani_kp
addikt
"Varus: személy szerint nem szoktam vele sokat játszani igaz egyedül azt lehet elmondani, hogy enemybe CC könnyen kivégezheti, lane-en early-ben kell figyelni vele"
Ez az összes ad carry-ről elmondható, egyedül Vayne tud trükközni az R + Q kombinációval, de ha nem figyel és benyel egy stunn-t akkor annak is kapáltak.
Ez: max. annyiban jobb, hogy van escape spellje, de end game-re sajnos elfogy.
Corki: az ultija számomra az egyetlen pozitívum, de hihetetlenül gyenge adc.
Többihez nincs más hozzáfűzni valóm. Ja még Graves-t szokták nagyon ajánlani. Valóban jó, de sajnos nekem nem jött be, majd később lehet, hogy meg fog tetszeni. Így voltam Varusa-sal.
-
sasa311
veterán
válasz Dani_kp #13702 üzenetére
Jó azért Cait late game is turret poke esetén. Q-val simán lehet harassolni és az ultija nagoyn jó KS-elni ( ) illetve rossz ellenfél esetén teamfight nyitásként telibe lövöd az ellenfél carry-t, jó team ellen meg pozíción kívülre tudod tolni az ellen tankját, hogy blokkolja a carry-t az ultidtól és akkor lehet nyitni a ti tankotoknak.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Dani_kp
addikt
válasz sasa311 #13706 üzenetére
Tudom, hogy jó, nekem is meg van és elég sokat játszottam vele S2-ben, de ranked-on, ha egy értelmesebb csapat ellen játszottam simán blokkolták az ultimat. De persze, olyan retartdok ellen is mentem, mikor turret-ünk alatt belesétált a csapdába és konkrétan egyet lőttem bele a turret meg elintézte a többit .
-
Fail3D!
addikt
vagy sikerult vegre a low skill brigadnak kisenie, vagy csak mazlim van hogy vegre kb zsinorban 6 nyertem eddig es silver 5 bol kezdek ujra vissza kuszni es mar a 4 be vagyok. Vegre izgalmasak a meccsek es nincsenek hihetlten feedek egyenloek a a kill aranyok stb.
-
-
Fail3D!
addikt
válasz Kanczy #13712 üzenetére
tudom, de vicc hogy 3 diviosbol 5 ig 0 pontra lecsusztam azert mert elindult a gamek olyan iranyba hogy vagy a csapatok felszlasa 1 illetve 2 gamerbol allt aki irdatlanul nem 1xer akar 20 kill feletti teljesitmennyel jatszanak es ezen mulik a mecs melyik csapatnal oszlik ez el. amugy varusnak mit vennetek? [link] ezekkel a cucokkal nemtudok olni valahogy alig sebzodik az ellenfel inkabb assistolok az egesz gamben... volt esetleg valami nerf esetleg varusnak? regebben valahoyg tobb killre komolyabb sebbzesekre emlexem.
-
Dani_kp
addikt
válasz Fail3D! #13713 üzenetére
Mivel nekem Varus a jelenlegi main-em én erre szoktam buildelni:
AS cipő, infinity edge, phantom dancer, the bloodthirster, the black cleaver és utolsó itemnek GA, bár mostanság a warmog's armor-t is kipróbáltam és egész jó. 3. oldalon van, hogy milyen rúnákkal megyek.https://ingatlan.com/33821564
-
sagem
addikt
Ja, west jobb a rankedra..ma a 10en egynéhány játékomból 6nál 3vs5 ben kellett játszani, mert vagy a meccs elején kiléptek (premade pár beírja hogy "hi-hi" és kilépnek..ezüstök..) vagy a 10percben elmentek afkba, mert megsértődtek valamin vagy összevesztek valakivel..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
trassher
addikt
válasz ClydeBeka2 #13717 üzenetére
2.5 a max atk speed a játékban, szerinted azzal meddig tart 8at lőni? De akkor legyen csak 5 lövés, ultiját gondolom ismered. Nem nehéz úgy helyezkedni hogy legalább 3 enemy-t támadj vele egyszerre, E-je meg szépet robban az alapján sebezve hogy meddig stackelődött a lövések által. Egyéb kérdés?
Redmi Note 7
-
Fail3D!
addikt
na ennyi veget ert a menetel... elsoszor afk ik az igyik.. igazi troll pick jon ossze... nem baj meg lehet ezzel nyerni... de 10 perc alatt a topot kiveve akik 1-1 be van mindeki szett feedelte az ellent... es nem erti a hulye hogy o miert hibas hogy 1v4 be megindul ugy hogy elotte oltek meg a 2 boton levot... o meg ugyerzte majd megy es megmutatja 0 3 stattal hogy azert nem ellenfel neki a 4 persze azert ugy hogy csak 1v1 t nyomott fent a top 2 6 lett a vege de legalabb azzal hogy afk ott nem feedelt az elejen
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
sry De csoppet evett az ideg.. A kovetkezo gamet nem tudom, hogy nyertuk. Shen valami 3- 16 vegzett a botlane elso 20 percben 2en egyutt kb 2-8 ra alltak... egyedul en meg a mides allt valahogy... Monjduk mf el a srac a vegere elimbult es a jatek kozepen mar csinalt triple killt is szoval inkabb a supp lehett a gaz.
-
zone
őstag
Új account most mennyi ingyen RP-t kap? Kellene egy-két új accot csinálni, most, hogy van ez a gifting center....
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
krizoli
tag
Üdv.
Valaki el tudná mondani hogy WIN8-ra hogy tudom fel telepíteni a LoL-t? (Se kompatibilitási móddal se rendszergazdaként nem megy)
-
sasa311
veterán
válasz ClydeBeka2 #13727 üzenetére
Na mondjuk igen, ezen én is gondolkoztam, hogyha full AS twitchünk van mennyit számít az AD ratio...
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
had423
aktív tag
válasz Fail3D! #13722 üzenetére
Bírom amikor ilyen mázlim van. Normal gamet akartam játszani, és miután megnyertem, azután láttam, hogy véletlen rankedra mentem. Fura is volt, hogy nem mutatta a free-ket, de ott még nem esett le.
Akkor már gyanítottam valamit, amikor 11 körüli szinten egy ace után baronra akart menni a csapatom... Normal drafton azért ennél értelmesebbek vannak szerintem. -
n a x v i L
aktív tag
Vissza kéne hozni a régi DFG-t, főleg, hogy most mindenki hp-t stackel.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz n a x v i L #13730 üzenetére
Hmmm, nem is lenne rossz. Bár a számokon gyengíteni kellene valószínűleg...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
trassher
addikt
válasz sasa311 #13726 üzenetére
És lvl18-as szinten van csak játék? Lvl 12-13ig bőven lehet szedni vele a frag-eket és amennire én tudom egy adc dolga ez volna. Mellesleg ha van nálam 3 atk speed-ed item(cipő, phantom dancer, runaan) +még maradék 3 item akkor 280 körüli a dmg-m. Sajnálom ha ez szar
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
n a x v i L
aktív tag
Meglett az ezredik winem is . Nemrég beszélt valaki arról, hogy az ezredik win után lehet játszani egyet a riotosokkal. Valaki tud valamit erről?
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
sagem
addikt
válasz n a x v i L #13735 üzenetére
ez eléggé urban legendnek tűnik számomra
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ClydeBeka2
őstag
válasz n a x v i L #13735 üzenetére
Google a barátod, wiki a barátnőd ;>
Amúgy ott a LOL fórum is.
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
n a x v i L
aktív tag
Cassio jungle . kép
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
4v5 win és kaptam 10 LP-t
-
Fail3D!
addikt
válasz n a x v i L #13739 üzenetére
up te voltal?
-
mandin
senior tag
Mi lesz a következő rota?
-
ChromeX
addikt
borzalmasak az emberek ebben a játékban, másrol se szól az egész chat csak a bszogatásról. és egyre rosszabb. talan 10ből 2x nem ilyen szemét van
-
1NST1G8R
senior tag
válasz FuRiONight #13746 üzenetére
Soranka? Jo hogy nem Aranka!
Na most kiprobalom a trollt, kivancsi vagyok mennyire leszek "halhatatlan" az ultijatol.
Fortune doesn't favor fools.
-
Fail3D!
addikt
válasz FuRiONight #13746 üzenetére
rankedben miert nem lehet pickelni a free herokat, utalom, regen lehetett
-
reflxx
aktív tag
Hirtelen eltűnnt a piros szalagom. Ez miért lehet? Van rá esély h kapok még1et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest