Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Szerintem Vayne vagy Varus.
Nekem Cait volt a main adc-m, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy az ultija useless. Még early game-be jó pár kill-t be lehet vele húzni, de ha nagyon eltolódik a játék, akkor a végére csak -1 spellel kevesebb, jó oké, hogy adc és auto attack-al kell dmg-t tolni, de azért kell használni a spelleket is . Így váltottam.
Mf-t szimplán useless-nek tartom. Az ultijából nagyon könnyű "kijönni".De ez a fenti gondolat csak az én szerény véleményem és meglátásom.
https://ingatlan.com/33821564
-
1NST1G8R
senior tag
S2-ben Ez Graves Corky volt a szentharomsag versenyeken ha jol emlekszem, ez valszeg azota sem valtozott sokat. Rankeden most (bronzban legalabbis) MF az abszolut favorit, nem tudom miert de szinte minden meccsen bepickeli valamelyik team. Van egy arc akivel szoktam duozni, o is mindig MF-et hozza es allitja hogy 20 masodperc alatt kisopor egy lanet turrettol turretig, mondjuk nem rossz a srac de azert kicsit kevesnek tartom a 20mp-et.
Fortune doesn't favor fools.
-
Dani_kp
addikt
"Varus: személy szerint nem szoktam vele sokat játszani igaz egyedül azt lehet elmondani, hogy enemybe CC könnyen kivégezheti, lane-en early-ben kell figyelni vele"
Ez az összes ad carry-ről elmondható, egyedül Vayne tud trükközni az R + Q kombinációval, de ha nem figyel és benyel egy stunn-t akkor annak is kapáltak.
Ez: max. annyiban jobb, hogy van escape spellje, de end game-re sajnos elfogy.
Corki: az ultija számomra az egyetlen pozitívum, de hihetetlenül gyenge adc.
Többihez nincs más hozzáfűzni valóm. Ja még Graves-t szokták nagyon ajánlani. Valóban jó, de sajnos nekem nem jött be, majd később lehet, hogy meg fog tetszeni. Így voltam Varusa-sal.
https://ingatlan.com/33821564
-
1NST1G8R
senior tag
Mert amugy most nem ez megy??? Volt mar olyan h inkabb hagytam a picsaba mert hatszor (!!!) ment vegig a ban, pick, es valaki lelepett a vegen. Botok, hat, az para lenne, de bakker, ott van meg 1000 mas online jatek ahol pickelsz classt es ha nem tetszik a felallas kilepsz aszt szevasz, nincs negativ kovetkezmeny. Akkor gyorsitsak fel a ban meg a pick fazist, legyen kevesebb ido, vagy nemtom...
-
1NST1G8R
senior tag
+1
Sokkal rosszabb ha valaki trollpickel, flamel es meg szet is feedeli az ellent mintha csak siman lelepne. Sot ilyenkor akad olyan aki amugy jol tolna csak felkapja a vizet es szinten elkezd ragelni (tegyuk hozza jogosan), es akkor mar tuti buko a meccs.
De hat ez van, ez az a jatek ahol az ellenseg sokszor a sajat csapatodban van.
-
LLaci89
tag
Én rákérdeztem riotnál hogy miért van ez. Nálunk például még silver4ben rakott be ellenünk promotionben platina 1-es csapatot(szóval nem unraked). Válasz az volt, hogy így kipróbálhatjuk magunkat erősebb csapatok ellen is .Plusz még sok bla-bla is volt benne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest