Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)

Hozzászólások

(#14657) SaitoX


SaitoX
tag

Hali!
LCD tv-m lecserélésén gondolkozok, jelenleg egy LG 32LG3000-esem van, nem egy mai darab, olyan 3,5 éve vettem, többé kevésbé elégedett vagyok vele, elsősorban játékkonzolokhoz használom(így a válaszidő, és input lag fontos szempont), a fő problémám (ami főleg sötétebb játékoknál zavaró), hogy a fekete néhol már inkább szürkés... és a sötét dolgok nem mindig vehetőek ki rendesen, tehát a kontrasztaránya úgy szerintem nem az igazi... na meg csak HD Ready, a Full HD játékok így nem a legjobbak rajta, viszont a színei úgy általánosságban elég szépek, pl. egy átlag PC-s monitorhoz képest :)
Amit kinéztem a következő lenne: Samsung UE32D5500, ez LED-es, Full HD, azt írják nagyon jók a színei, szép a feketéje, és játékhoz is tökéletes.
Vélemények? Megéri lecserélnem erre?
Ugyebár a Samsung-okban PVA panel van, míg az LG-ben IPS, monitorokban általában az IPS-t ajánlják, így nem tudom TV-nél melyikkel járnék igazándiból jobban, de a PVA-nak tudtommal sokkal jobb a kontrasztaránya, és a Samsung TV-kről elég jókat lehet általánosságban olvasni, így gondolom nem járnék vele rosszul?:)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.