- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Én a legegyszerűbb megoldást szeretném megvalósítani, azaz írásvetítő úgy ahogy van, és rá a TFT panel.
Viszont elkezdett járni az agyam, hogy hogyan lehetne csökkenteni a fogyasztást... mert az hogy egy 400, 600 vagy 800W-os halogén izzó fűtse a szobámat és pörgesse ezerrel a villanyórát, azt nem szeretném.
Először is nem tudom, hogy mennyi vajon ezeknek a fénykibocsátásuk?
Az energiatakarékosság jegyében, arra jutottam, hogy talán neonnal is meglehetne világítani a panelt?! Nem eszik sokat, nem melegszik, csak szerintem kevés lenne a fénye.
A másik lehetőség mondjuk 5db 20W-os energiatakarékos izzó... darabja tud 1200lument, az tisztán lenne 6000 lumen 100 Watt teljesítmény mellett.Ennek csak elégnek kéne lennie, amikor a projikba csak pár ezer van... 5000 fölöttit még nem is láttam!
Hallottam a fémhalogénekről is... de azok nekem már nem megfizethető kategória, és elég sok munkával járna kiépíteni a világítást, persze elismerem hogy az vílágít a legdisznóbban.
Biztosan sokan kérdezték már, de hátha létezik tuti forrás... honnan, mennyiért, jó minőségű, olcsó TFT-t?
Mert láttam neten mindenfelé, 20e Ft körül, de nem tudom hogy megfelelene-e a projizáshoz, és különben is sokkalom értük a 20e-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest