Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Rivaul
üzenetére
Mi most próbáljuk ki a kisebbiknél a kölyök-Platinumot, de úgy érzem, h annyira nem vált be (most 2 hete kapja), valszeg vissza váltunk Best Choice-ra, ha elfogy az 5 kilós zacskó.
Talán azért, mert kölyök-Platinumból csak csirkés van és bár allergiás vakarózást vagy ilyesmit nem tapasztaltunk, de állandóan durva csirkéset pukizik, + a kaksi is több kicsi és gyakran nem igazán kemény.Majd ha felnő, kapja a felnőtt, nem-csirkés Platinumot, az Bubinak nagyon bevált. Én ugyan folyamatosan aggódom, h nem túl sovány-e Buborék, mert szinte kilógnak a bordái és az előírt 160 helyett simán betol 230g-t, de eddig mindenki azt mondta, h csak szép sportos a -fajtájához képesti- sok mozgástól.
-
Rivaul
addikt
Ez a dog chow táp kifejezetten jó (large breed puppy). Még az állatorvos és a kozmetikus is megjegyezte hogy milyen izmos és mennyire jól néz ki Bonci. Lassan 4 hónapja csak ezt eszi. A premiertől nagyon szálkás volt, a brit olyan nem tduom de nem megfelelő állagot adott, az aldis romeotól gyorsan elzsírosodott, ettől meg izmos erőteljes kiállása van. Szőr, széklet, energia, testalkat mind pipa. Árban is nagyon korrekt. Sztem meglehet ezt a tápot határozni a minőségi tápok belépőjének

-
bb0t
őstag
Személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy aki ki szeretné vitatkozni magát a témában az lapozzon vissza egy kicsit, és élje át újra az ivartalanításos box meccset.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bajnokpityu
Fájdalmas nekik lehet, de attól, hogy nem ivartalanítod nem azt jelenti, hogy orrba-szájba csinálja a szukákat.
-
Dorian
félisten
Gyorsan a témát látván meg kell jegyezzem, hogy én személy szerint teljesen egyetértek a hobbiállatok ivartalanításával.
-
Steady74
addikt
válasz
üzenetére
Szuka kutyánk van, nem akarok almot. Nem akarok kiskutyákat eladni, elszakítani a gyerekektől. 3 hétig vérzik, sétálni nem tudok vele, és ha nem is tüzel, állandóan meg akarja krni minden kan... nem hiányzik. Ivartalanítás óta semmit nem változott sem a viselkedése, sem a szokásai, sem az étvágya, sem a mozgásigénye, viszont nem mászik rá mostmár minden kan, és a 3 hetes vérzés és állandó takarítás sem lesz. Szerintem mindenkinek, aki nem akarja szaporítani (tenyészteni, utódot világra hozni) a kutyáját, ivartalanítani kellene a kutyáját.
-
törölt tag
Gyorsan a témát látván meg kell jegyezzem, hogy én személy szerint mélyen elítélem az ivartalanítást.
-
Rivaul
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Így a negyedik gyerek után nekem is egyre vonzóbbnak tűnik a dolog amúgy

-
bajnokpityu
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
neked nem okoz örömet a sex?
ez egy jelentős különbség. pl a kan kutyának a nyil alakú makk miatt konkrétan fájdalmas.
-
philoxenia
MODERÁTOR
B... tok meg gondolkodom, hogy kih..tetem magam, ha ilyen jó....

-
Rivaul
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Igen értettem de akkoí kicsit rámegyek az adatokra ha úgy könyebb
Az egyik egy fajtatiszta westie kislány aki 2 évesen lett, a másik egy utcai, kerítésen át bedobott keverék aki 4 évesen lett ivartalanítva. A keverék elhízott mert tömték, a westienél már figyeltek az etetésre és nem is hízott el. Viszont egy csepp természetbeli változás nem történt egyiknél sem. A westie 7 éves és köszöni jól van, a kéverék 14 évesen hunyt el magától. Családba szintén volt egy másik westie aki nem lett ivartalanítva és volt egy alom kölyke is. 8 évesen daganatba elpusztult. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Rivaul
üzenetére
Magam is igy gondolom, hogy megette a fene, ha megváltozik a kutya ilyentől. Nekik ezek a szervek semmi örömet nem okoznak, semmi haszna nincs, hogy gyárilag van nekik. Nem engem kell meggyőzni, én maximálisan az ivartalanitás mellett vagyok. Egyszer akarom felhozni a témát, arra akarok felkészülni.
-
Rivaul
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Többször rendeltem tőlük és a raktáron lévő cuccokra a nagy részébe már én mentem be hogy semmi visszajelzés és 4-5 nap után mi lenne ha átvehetném. Erre, "jah itt van" volt a válasz minden alkalommal. Ezeket még lenyeltem de mikor rendelésre 3-5 nap volt kiírva és 1 hónap után sem kaptam semmi visszajelzést csak hogy "feldolgozás alatt" de a rendelésem után egy héttel az oldalon már a "raktáron, azonnal átvehető" jelzés szerepelt akkor kicsit kiakadtam. Udvariasan írtam nekik hogy ez így nem korrekt és legyenek szívesek valamit csinálni a dologgal. Erre azt a választ kaptam hogy a logisztika nekik nagyon nehéz és különben is ők nem tehetnek róla ha későn jön nekik az árú, és foglalkozni is idő vele ezt meg kell értenem. Nah már most 1 hónapos késést arra fogunk hogy nincs árú vagy későn jött de közbe meg szemmel láthatóan van hetek óta? Se egy bocs, se egy semmi, hanem még ők oktatnak ki hogy milyen is a logisztika? 10 éve abba dolgozom raktár kezelésbe, ilyen nincs, és utálom ha pofátlanul hülyének néznek nyilvánvalóan. Nálam elásták magukat. Ez az üzletpolitika egyre népszerűbb itthon sajnos (telekom, otp, stb).
Ivartalanítás:
nekünk a családba két kislány kutyus is volt aki szinte mellettem nőtt fel. Mindkettőt kenyérre lehetett kenni olyan tündér volt és ez az ivartalanítás után sem változott egy cseppet sem. Miért is változna? Ha eltöröm a lábam attól még nem leszek bunkó
Elhízni meg akkor hízik el ha a gazdi nem figyel oda a kutyájára. Ha dagad akkor kevesebbet kap, ha sovány akkor meg többet. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Rivaul
üzenetére
nekem nem volt velük gondom, sőt, amikor blökivel mentem, rendesen el is olvadtak a blökitől, úgyhogy olyan szinten segítőkészek voltak, amennyire ritkán látok ilyet.
aki felnőtt 2 éves, v idősebb szukát ivartalanított, viselkedése mennyire változott meg?
birom a szomszédaimat, de azért nem ivartalanitják egyébként aranyos, szép keveréküket, mert szeretnének hasonlóan kedves, családbarát kicsiket az ismerőseiknek. finoman jeleztem, hogy a menhely tele van hasonlóan szép, és jó természetű kölykökkel, de úgy lehetne őket meggyőzni, ha tutiezer százalék, hogy a viselkedése nem változik. mert, hogy előző kan kutyájuk elhízott, és ellustult a vágástól. Valóban dagi volt, de nyilván túletették, viszont ezt se teszik hozzá, hogy 17évet élt, 7 v 8 évesen ivartalanitották.
az, hogy nekem, és környezetemnek csak jó tapasztalata van az ivartalanitással még kevés. vagy 20példa kéne

-
Rivaul
addikt
Petissimo már elvböl sem. Olyan szinten öntelt egy bunkó cég hogy soha az életbe nem rendelek tőlük többet pedig itt vannak két villamosnyira...
Más: Bonci már túl jól van. Kinyúlt a rajta lévő póló és leficánkolta. Mondom akkor leszedem ne kényelmetlenkedjen, már a seb sem friss és ott a tölcsér a fején. Jah. Ahogy kiment pisilni egyből vágtába kezdett. Az ütő megállt bennem és kirontottam hogy jöjjön be nehogy feltépje a hasát. Mondanom sem kell hogy mint a tatárok úgy vágtatott befele is, és a lépcsőn fentakadva a tölcsért elemere robbantotta
A következő mozdulattal pedig azonnal a sebéhez hajolt... Tiltás, felügyelet és go új parabola... Egy másik póló is ment rá mer úgy látszik az fogja vissza a mozgásba. Eddig túl jól ment ez az egész. Valahogy éreztem hogy hétfőig nem lesz ilyen egyszerű kihúzni a dolgot 
-
bb0t
őstag
válasz
bigrob
üzenetére
Már mindkét helyről rendeltem, de én mindig a zooplusról rendelek, 15990 13 kg, míg a petissimon 19990 akciósan.
5% kedvezményt is vettem, így még olcsóbb, és ingyenes a szállítás.
Az ABC-Zoo-n olcsóbb a kaja, (igaz nem annyira mint zoopluson) de sokszor nem lehet kapni. -
bigrob
őstag
Találtam két oldalt ahol lehet a korábban ajánlott taste of the wild szárazeledeleket kapni.
ABC-ZOO.HU
PETISSIMO.HUValaki rendelt már tőlük?
Esetleg külföldi rendelgetés mennyire éri meg és honnan?Köszi szépen!

-
Rivaul
addikt
Köszi mindenkinek

Reggelre már teljesen rendben volt a leányzó. Szerintem minket jobban megviselt a dolog mint őt. Ők nem olyan puhányok mint mi emberek
Már egész élénk de szerencsére nem ficánkol, csak olyan "átlag kutya" mozgékonyságú lett
Étvágya az lenne.. Ahogy megzörrent a kajás zacskó már toporgott. Mondtuk is hogy nah neked nincs semmi bajod
Több részre osztott áztatott tápot kap de eszik és iszik rendesen. Hétfőig kap antibiotikumot. A doki feleségének váltópólója van rajta
Úgy volt hogy a srácok kombiját kapja de kicsi neki az összes így későn eszméltünk a hiányosságra. Szerencsére a doki megoldotta. Ingyenes sat adás is van mert parabola is ment rá, amit meglepően jól visel. 1-1 iramodásnál akad fent valamin és akkor sokkot kap. Addig nem mozdul míg nem húzzuk el a tölcsért abból amibe beleakadt. Nah de egy szónak is száz a vége, úgy néz ki rendben leszünk és csak a mi pánikunk volt nagy 
ÉS MINDENTŐL FÜGGETLENÜL, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDANNYIÓTOKNAK

-
monti0222w
addikt
Már te is kezded?
Ez egy népszerű takaró ezek szerint.
A lányokra térve, még az emberek között is van kisebb-nagyobb méretű, így az állatoknál is adott ez a szitu, egyébként az anyuka volt a nagyobb termetű az apuka jóval kisebb, lehet, sőt valószínűnek tartom hogy Lunácska örökölte az ő génjeit.
Nincs semmi gond vele ő ilyen pici, élet vidám, ételben válogatós, de ami ízlik neki abból nagyon jókat tud enni. A dokinőnk is azt mondta, mini géneket kapott, örökölt, nincs semmi baja, nincsenek örökölt betegségei, egészséges, és ez a lényeg! Az asszony kedvence, ő amúgy is pici kutyát szeretett volna, így teljesült a vágya. 
Rivaul: Örülök hogy jól sikerült a műtét, nem lesz semmi baj, ügyelj oda a sebre a tisztán tartásra, és a mozgásból eredő bajra.

fi:zi'k: Aliexpress, Wish esetleg, Alival kapcsolatban jók a saját tapasztalataink, mi is onnan vásárolunk ruhákat a lányoknak.
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Após boxerének szeretnék vmi egyszerű, olcsóbb polár kabátot. Zoopluson találtam is megfelelőt, de a min. rendelési összeg és a szállítási költség miatt sajnos nem opció. Tudok esetleg ajánlani más boltot, ahol ilyesmit (45 cm) hasonló áron adnak?
-
maximilian4
addikt
válasz
Rivaul
üzenetére
Jobbulást neki. Az enyém nem nagyon szereti az idegeneket. Nem engedi hogy hozzáérjenek, kivétel néhány embernek, de hozzájuk már úgy megy oda hogy csóválja a farkát meg ugrál. Nem tudom mi alapján dönti el. De a legtöbb embert nem szereti. Ennek ellenére idegen kutyákkal vagy bármilyen állattal soha nem volt gondja. Embereket viszont nagyon nem szereti. Pedig soha nem így volt nevelve, meg itthon is szinte ölebnek van tartva. De ha idegen úgy bejönne ide, hogy nem vagyunk itthon, akkor megölné. Viszont ha ismerős jön fel vagy ismerőssel beszélgetek és jól elvagyunk, akkor megszelídül. Bár akkor is elhúzza a fejét ha meg akarja simogatni.
-
bb0t
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Nekünk is ilyen ágytakarónk van!
(Aranyosak a kutyik! A jobb oldali miért nagyobb? )Rivaul: Ezért néztem be, örülök, ügyesek legyetek.

-
Rivaul
addikt
Túl vagyunk a műtéten. Szerencsére fizikailag nagyon jól viselte Bonci. Bár a dokinknak is "arany keze" van. 4 centin 3 öltéssel megoldotta. Elég kókadt szegénykém és nagyon el van anyátlanodva
Viszont nagyon dícsérte Boncit, egy hangja nem volt és egy rossz mozdulatot nem tett akár mit csinált vele. Mikor felébredt még a dokihoz is bújt 
-
berek21
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Pont ilyen ágytakarónk van!
csak a cukiságok hiányoznak róla. -
Daffni2
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Kis cukorfalat.
-
rwin5
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Argentin dog? vagy csak nagyon hasonlít?

(#28464) bigrob: és felszoktad?

-
bigrob
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Tőlem is egy "Engedj már fel az ágyra aludni" kép

-
Rivaul
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Bent van. Csak ha jó idő van akkor van a kertbe meg természetesen pisi/kaki alkalmakkor. Ivartalanítják. Ez számomra azért nagy műtét, főleg hogy írtózok minden ilyesmitől.
-
Rivaul
addikt
Hopnap du megy Bonci a kés alá. Eléggé tartok tőle. Nem a műtéttől mert jó a doki nagyon. Inkább utána mert Bonci égy torpedó :/
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
1 hónaposan még közel nem lett volna szabad nálatok lennie. Így nem tudta az alapokat megtanulni az anya kutyától és az immunitása is komoly hiányosságoktól szenvedhet. Rágás. Ilyen korban természetes. Titeket? Nah azt nem. Grabancozás, erős tiltás és pofon. Pisi és kaki. Korlátozzátok egy helyre a kuytust pl konyha. Ösztönösen nem szeretnek oda piszkítani ahol vannak. Továbbá rendszeresen vinni kell kifele és mondogatni neki hogy "pisil a jó kutyus, pisil". Ezt addig míg nem pisil. Ha meg volt akkor alaposan megdícsérni és simizni. 4 hónaposan 2-3 óránként vigyétek ki. Kibírna többet is de eléggé elcsúsztatok a szobatisztasággal. Ha becsurrant vagy kaksizik akkor míg megelőzhető, föl kell kapni és "kivágni" ha van hova vagy pelusra. Ha nincs akkor erős tiltás. Azért azt ne várjátok hogy élete végéig pelusra csinál majd. Ez egy kutya és nem cica.
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Van egy 4 honapos Csivava es Jack Russell-terrier keverek kutyusunk,1 honapos koratol velunk van,azota szoktatjuk pelusra.
Pisilni is szokot a pelusra (is) a gond az hogy pisil minden fele a hazban,kakilni meg nagyon ritkan kakil a pelusra,inkabb mashova nyomatja
Ebben szeretnem kerni a segitsegeteket,hogyan szoktasuk ra teljesen a pelusra?Van valami jo otletetek?
Masik meg a ragas,sajna az utobbi idoben rag mindent,beleertve minket is
Aki tud az kerem segitsen
Koszonom
-
bb0t
őstag
válasz
gabormgp
üzenetére
Akkor valószínűleg rendben vannak. Bár most jártam pórul egy drónnal, megrendeltem meg is jött, aztán kitaláltuk, hogy el kéne cserélni egy drágább modellre. Felhívtuk őket, leegyeztettük, visszaküldtük. 1 hét után felvették a postáról azóta nem lehet elérni a céget. A céges telefon ki van kapcsolva, nem válaszolnak emailre. Árukeresőn megbízható minősítésük van.
-
bb0t
őstag
válasz
gabormgp
üzenetére
Hát, nekem egy ideje a K-9.hu már be sem jött, annak tudtam be, hogy megújult az oldaluk. Szerintem az nincs frissítve, az általam linkelt az updatelt oldal. Amit linkeltél szerintem megbízható, a fogyasztó barát logó jót jelent, de árukereső feedbacket pl. nem látok pedig az egy elég jó kiindulási alap. Sokan árulnak K-9 cuccokat, az oldal igényes, hitelesnek tűnik, de érdemes esetleg fb-on rájuk kérdezni.
-
monti0222w
addikt
Köszönőm, viszont kívánom és békés ünnepeket a kedvenceinkkel, emlékeinkkel.

Lehetséges az ízületi gyulladás, nézesd meg feltétlen a dokival, Zénónak is volt anno hasonló, rosszul ugorhatót, plusz a tömör izomzat is meg nem egy ugrálós fajta a többihez hasonlítva. Nála sokáig tartott a kezelése, meg két orvost is megjártunk, mire a második doki kezelésétől helyre jött, és elmúlt úgy hogy elő sem jött. -
bb0t
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Boldog (és jó szőrös) karácsonyt mindenkinek!
Köszönöm mindenkinek, remélem csak meghúzta, bár azért félek.

monti0222w: az első sérülés fatális volt, leverte a lécet és úgy esett rá, hogy maga alá gyűrődött a mancsa. Nem egy egyszerű mozgásból sérült le. Most, hogy mi van nem tudom, talán kicsit be van rozsdásodva mert több mint egy hónapja 5-10 perceket sétál, és nem mozgatjuk.
Nem tudom hogy mit kellene vizsgáltatni rajta.

-
erik365
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
Köszönöm.
Rwin5: Neked is köszönöm.
Én kaptam a páromtól

-
kew
senior tag
Boldog Karácsonyt topiclakók!
Nuckynak meg jobbulast, lehet csak hulyen lepett es megrandult 
-
erik365
senior tag
Boldog karácsonyt kíván Nektek Winston Úr!

-
rwin5
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek! A kutyám valahogy megérezte a szeretet szellemét, mert nagyon bújós volt az előbb, pedig róla ez egyáltalán nem mondható el

-
törölt tag
Nálunk egy hosszabb autós út után (4-5 óra ), annyira kikészül a blöki, hogy utána 2-3 napig nem tud felugrani az ágyra sem. A bal hátsó lábát nyújtogatja és szorításra felvonyít. Doki szerint vagy annyira szar a tartása, hogy elgémberedik nagyon a lába, ( amiben van igazság, mert képtelen a seggén maradni és lefeküdni a hátsó ülésen ) vagy agyilag készül ki az úttól. Pár nap után semmi baja, elmúlik.
Ha már itt vagyok, boldog karácsonyt kívánok minden kutyásnak itt a topikban ! -
bb0t
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Tapogattam neki vagy fél órán keresztül, mindent átnéztem, a tappancsát, az ujjak között, hajlítgattam, nyomkodtam mindent, térd, csánk, comb de semmire nem reagál. Mármint nem kap oda, nem nyüszög, csak tűri. Mondjuk a másik sérülésnél is szépen tűrt minden vizsgálódást. Persze séta alatt menne mint a golyó itthon meg háromlábú.
Úgy tűnik amúgy, hogy mozgatásra nem fáj neki, csak ha rááll. -
bb0t
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Még nem, ez ma jött ki. Nem is tudom az ünnepek alatt hogy rendelnek. Volt egy nagy futija séta közben, de nem tudom mi lehet. Szegény le se rakja.

-
bb0t
őstag
Nos, nem tudom miféle pech széria elszenvedői vagyunk, de ma Nucky elkezdett sántítani a hátsó lábára. Rá se lép. Amikor az első lábában volt szalagszakadása simán rálépett, csak bicegett, úgyhogy most nem tudom mi lehet, de attól tartok semmi jóra nem számíthatunk. Gőzöm sincs mitől lehet, itthon volt, feküdt, egyet kettőt pitizett pár falat kajáért, és egyszer csak látom, hogy sántít.

-
Steady74
addikt
válasz
Daffni2
üzenetére
Nekünk annyit mondott az orvos kiegészítésképpen, hogy 3-4 napig a tápot egészítsük ki konzervvel, hogy könnyebb legyen sz@rnia. Liza jól bírta az egész mutatványt, első este még kótyagos volt, második nap már jött-ment a kertben, utána meg már semmi nem látszott rajta. A tölcsér rajta volt varratszedésig, illetve éjszaka bent volt, mert nem akartuk, hogy kint aludjon a hidegben a teraszon, mivel a házába nem fért be. Lépcsőzött is simán már aznap este, doki a varratszedésig csak pórázos sétát és idegen kutyák kerülését javasolta.
-
Dorian
félisten
-
Daffni2
addikt
válasz
Rivaul
üzenetére
A műtét előtt 12 órával már nem szabad ennie.
Ha nagyon vakargatni akarja, akkor gallér, ha jobban viseli akkor szűk pólót rá lehet húzni,hogy ne férjen direkt a sebhez.
Egyébkét nagyon jól viselik,nem szokott probléma lenni.
Futkározni varratszedésig nem ajánlatos.
4 lépcsőn nyugodtan le fel mehet. -
Rivaul
addikt
30-án megy Boncika ivartalanításra. 27-én csutakoltatom (később nem megy mert nincs időpont). Ezen kívül mit kell előtte és utána tennem hogy problémamentes legyen a dolog? Előtte evés, utána ne kaparja ki magát, pisi stb 4 lépcsőn kell lemennie etc.
-
bb0t
őstag
Minden hámra 30% kedvezmény K9 shopban.
-
berek21
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Úgy ám. De az még fontosabb, hogy látszott a kutyákon a gazdi szeretete.
-
bb0t
őstag
válasz
bigrob
üzenetére
A francia bulldog is ugyanolyan kutya mint a többi, nem kell állandóan fajtaspecifikus dolgokban gondolkodni.
Az egy dolog, hogy pl a royal canine kitalálta ezt a nettó f...ságot, hogy fajtaspecifikus tápot gyárt, de ez csupán marketing. Ne érts félre, biztos sok a fajtát egyedien jellemző dolog van, erről legjobban úgy tájékozódhatsz, ha csatlakozol francia bulldog facebook csoporthoz. De egyébként nem kell annyira speciálisan gondolkodnod róla. 
berek21: na szuper! hol sikerült tenyésztőt találni?
-
berek21
őstag
-
bigrob
őstag
válasz
Rivaul
üzenetére
Köszi a tippet!
Vannak fajta specifikus ételek amit nem ehetnek? Múltkor ugye feldobtam ezt a csirkés dolgot, hogy légúti problémát okozhat francia bulldognak, de inkább a tápos kérdésre válaszoltatok.
Csoki, kávé, tea, hüvelyes növények, alkohol, xilites cucclik ezeket tudom most így hirtelenjében felsorolni amit nem ehetnek. -
Rivaul
addikt
válasz
bigrob
üzenetére
Mi is nyúlnak tudjuk be Boncit. Nagy felálló lapát fülek és papucsállatka szintű dominancia egy pitbull testbe
Ezen kívül, alma, banán, körte, narancs és még a saláta... Is kifejezetten kedvelt étel számára. Viszont ahogy már felhívták rá a figyelmed, nézd neg mi az ami nem adható nekik mert van olyan amit mi eszünk de számukra halálos méreg.Jah és ha sír akkor kizárjuk és nincs addig semmi míg meg nem nyugszik. Ezzel csak azt éritek el hogy nem lesz egy pillanat nyugtotok sem mikor esztek. Bonci kaját sem kapott ha hisztizett mikor kicsúsztunk az alap etetési idöből. Hamar megtanulta hogy ha kivárja a sorát akkor hamarabb eszik.
-
bb0t
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Na akkor ez majd segít a kollégának.

bigrob mienk is mindenevő... azért nem árt tájékozódni, hogy mit szabad és mit nem, kesudió pl mérgező nekik.
-
bigrob
őstag
Kezdem úgy érezni hogy átb*sztak és nyulat adtak francia bulldog helyett

A kislány mindent eszik... Almát, banánt, szőlőt, ma sírt a szotyiért, illetve akármikor készül valami a házi paradicsom szósszal nem bír magával és addig sír amíg nem kap belőle (múltkor milánói makaróni, ma töltött paprika)
-
bb0t
őstag
válasz
Rivaul
üzenetére
A corginak rövid a lába, de szerintem a nyaka egészen vaskos. Másrészről állítható nyakörvekről révén szó, ez egy tól-ig besorolás.
Bár most, hogy jobban megnéztem a Whippet mint L-es méret az angol agár mellett, tényleg fura.

Azért az irányt megadtam, ilyen táblázatot kell keresni, vagy a fajta standardban megnézni milyen nyakkerülete szokott lenni a vizsláknak, vagy felhívni egy fresit pl.
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Azt szeretném kérni, hogy akinek felnőtt, kan magyar vizslája van, legyen szíves megmérni a nyakát, mennyi a kerülete.
Egy barátom szülinapja lesz, akinek van egy egy éves vizslája. Neten rendelnénk neki egy prémium nyakörvet ajándékba, csak nem vagyok biztos benne, hogy a 48-54 cm-es jó.
Az én drótos tacsim nyaka 38 cm.
Köszi! -
bb0t
őstag
Remélem tényleg csak ennyi és nincs nagyobb baja. Utóbbi egy hétben sajnos több tragikus sztorit is hallottam.

z123456789:
Az a baj, hogy rossz ezeknek a hámoknak a kialakítása és kárt tehet a kutyában, de majd utánaolvasok. Egyébként balesetnél a leggyakoribb probléma az szokott lenni, hogy pánikba esik és elszalad. Ez ellen jó a box, de én sem szeretem boxban hordani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az egyik egy fajtatiszta westie kislány aki 2 évesen lett, a másik egy utcai, kerítésen át bedobott keverék aki 4 évesen lett ivartalanítva. A keverék elhízott mert tömték, a westienél már figyeltek az etetésre és nem is hízott el. Viszont egy csepp természetbeli változás nem történt egyiknél sem. A westie 7 éves és köszöni jól van, a kéverék 14 évesen hunyt el magától. Családba szintén volt egy másik westie aki nem lett ivartalanítva és volt egy alom kölyke is. 8 évesen daganatba elpusztult.
Elhízni meg akkor hízik el ha a gazdi nem figyel oda a kutyájára. Ha dagad akkor kevesebbet kap, ha sovány akkor meg többet.
A következő mozdulattal pedig azonnal a sebéhez hajolt... Tiltás, felügyelet és go új parabola... Egy másik póló is ment rá mer úgy látszik az fogja vissza a mozgásba. Eddig túl jól ment ez az egész. Valahogy éreztem hogy hétfőig nem lesz ilyen egyszerű kihúzni a dolgot 
Étvágya az lenne.. Ahogy megzörrent a kajás zacskó már toporgott. Mondtuk is hogy nah neked nincs semmi bajod
Több részre osztott áztatott tápot kap de eszik és iszik rendesen. Hétfőig kap antibiotikumot. A doki feleségének váltópólója van rajta
(Aranyosak a kutyik! A jobb oldali miért nagyobb? )
Viszont nagyon dícsérte Boncit, egy hangja nem volt és egy rossz mozdulatot nem tett akár mit csinált vele. Mikor felébredt még a dokihoz is bújt