Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Fáradtság plusz három sör, a hpj az a hungaria prima junior...
-
bajnokpityu
félisten
el voltam foglalva, a Best of Shown meg nem került be első 3ba, ahol jó képeket csináltak volna róla.
Ami furi, hogy a sima fajtaversenyen gyengén szerepelt, és nagyon jó itéletet kapott, a BOS-n magasan legjobb formáját mutatta, és első körben kiesett. Sokat látott ismerős is dicsérte este, hogy na ez igen, pedig nem szereti a dobikat. Kiállításra nem való olyan dobi, aminek füle nem vágott, farka meg vágott. Nem klasszis kutya, de a félcsonkolás miatt BOSon esélytelen. Oda szerintem kb kötelező a csonkolás, fajtaversenyen nem számít.
Egyik profi fotóst kérdeztem, h lekapta-e de sajnos nem. Majd itthon gyakorlás közben lövök a 15hónapos dobiról képet.
Még egy tapasztalat számomra, h kiállításra inkább olyan blöki való, akiket nem nagyon képeztek munkára. Munkán a kutya nem előzhet meg pl futás közben, kutya meg úgy szép, ha saját tempóját, annak légiességével futja, és inkább beelőz, és húz.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Gratula! Kép nincs?

-
Rivaul
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Gracca

-
bajnokpityu
félisten
Ma begyűjtött Alfa egy HPJ címet a kiállításon. Nemhogy kitűnő I. , de Hungarian Pedigree Junior is meglett. Első próbálkozásra

Ojjektiven, szerintem közepes kiállítási szempontból (nem volt szempont kiválasztásánál), de ettől még örültem, amikor dicsérte a bíró.
-
erik365
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Akkor örülök
.
Azt hittem valami baj van. -
monti0222w
addikt
válasz
erik365
üzenetére
Sok, de nincs semmi baj, ő, Luna ilyen, mini géneket kapott, kisebb is mint a nagyobb, jól van, egészséges nem sovány a termetéhez képest arányos mindene, így a súlya is!

A standard yorkikban is vannak olyan almok, ahol kijön az, hogy egy példány kisebb lesz mint a többi, vagy esetleg nagyobb.
-
erik365
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Nem sok a különbség?

-
Rivaul
addikt
Haladunk, haladunk. 9 hónapos Boncika és tegnap esti mérés szerint 16.9kg. Lassan úgy néz ki mint egy kutya

-
Pár hete nálunk is volt kullancs.Vagy 8-at kiszedtem,pedig van csepp is rajta.Szerencsére semmi baja,figeltük a viselkedését.
-
Daffni2
addikt
Tök mindegy,hogy beszakadt,vagy sem.
Tele volt vérrel mikor kiszedted?
Figyelni kell a kutyát, ha nem úgy viselkedik ahogyan szokott, étvágytalan, azonnal lázat kell mérni, 39 fok felett azonnal orvos,mert szinte biztos,hogy babéziás lett.
Nem tudom ismered e a normál szívdobogását, az olyan mintha kicsit kihagyna.ha folyamatosan szaporán ver ,akkor lázas.
Nem szabad várni,hátha csak ..........
Ilyenkor egy Imizol injekció és másnapra semmi baja.Nehezebb felismerni,ha nem kiegyensúlyozott kutyáról van szó, aki mindig jó kedvű, mindig eszik ha kap.
De ez esetben,mivel megtaláltad a kullancsot az első gyanús jelre orvoshoz kell vinni. -
-
rii
nagyúr
kullancs beszakadt fejét hagyni kell, vagy csipesszel ki szabad szedni?
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nem tartozik szorosan a kérdéshez, de személy szerint az ilyesmit az ember-szépségversenyekkel egy szinten kezelem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Á, szerintem max kutyát visz valaki, minden tiszteletem az ebeké, de szerintem fórumozni még nem tudnak...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bajnokpityu
félisten
Cacibra megy vki jövő hétvégén?
-
válasz
monti0222w
üzenetére
Tüzelés előtt lehet látni, hogy tüzelni fog. Amikor elkezd tüzelni ne menjetek kutyák közé.

Steady74 szagolj meg akkor egy olyat aminek van...
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, lenne egy kérdésem, hány hónapos koruk körül alakul ki a lányoknál a rivalizálás vége? Nem kell kinevetni, de ennyit küzdeni
ráadásul a párom meséli, hogy nappal míg ő van otthon alig pár összecsapás van, amint haza érek és meg van a falka összeborulás, onnantól kezdve mindenen, ha játszok velük akkor azért melyiknek milyen játéka van amit rághat, ha otthagyom őket akkor is megy a verekedés, közbe szólok az se jó! Annyira várom már, hogy letudjam vinni őket a többi kutyához ismerkedni, hátha a többiek hatására csillapodjon a harci láz.
A másik, mivel nem voltak szukáim, és tudom hogy korai a kérdés, de szeretnék gyakorlati tanácsot kapni, tüzeléskor a sétáltatás az hogy legyen? Mennyivel előtte kell vigyázni és utána is?
-
-
Rivaul
addikt
Sokszor volt szó a forestórol de nekem a kiltix is testvér darabnak tűnik, barátibb árral. Ha laza helyen lakunk kullancs szempontból és rövig a szőr, meg nagyon nem megyünk sehova sem akkor ez is jó vagy mindenképp foresto?
-
Andris837
senior tag
Mi is a reggel - este kétszeri evés mellett tettük le a voksot. A napi mennyiséget osztjuk le két felé és épp aki itthon van az adja oda.
Néha nap közben kap csontot, esetleg ami marad kiadjuk neki, de nem jellemző. -
A szakirodalom szerint evés után 2 órát kell várni az ugrálással, hogy elkerüljük a gyomorcsavarodást. Ilyenkor igazából még hemperegni sem jó.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nálunk az este - reggel napi kétszeri étkezés vált be...
-
Dorian
félisten
Lényeg, hogy evés után legyen a pihenőideje. 1 óra sztem nagyon kevés erre. Próbálj meg jó nagy ebéd után egy órával rohangálni.
Elvont indok az egyszeri kajára, hogy régen is egyszerre zabáltak sokat.
Praktikus indok az esti etetésre, hogy napközben egyedül van, este meg otthon vagyunk. Ha nem este, hanem reggel kapna enni, akkor este folyamatosan kunyerálna, napközben meg nem tud

-
Merseyside
tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Mi is csak egyszer etetjük, reggel, viszont utána min. 1 órát hagyjuk pihenni és csak utána szoktuk levinni játszani meg rohangálni.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nem feltétlen mozognak reggel, az enyém kap enni aztán egész nap pihen. Mióta otthonról dolgozom azóta is egész nap csak alszik.
Aztán ha megyünk valahova akkor kilő mint a golyó. 
-
-
VANESSZA1
őstag
Valahogy azt sohasem értettem, hogy ha egy kutya már áttert az egyszeri étkezésre akkor miért este pihenés előtt feküdje meg a gyomrát az élelem. Valahogy ez szerintem logikátlan.
-
z123456789
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem kötni akartam, csak nem tudtam, hogy mit akartál a linkkel...csak sejtettem.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
z123456789
üzenetére
Nem linkelhető külön, de gondolom olvasni mindenki tud....
-
z123456789
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Az egész műsort hozza be.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
z123456789
addikt
válasz
Merseyside
üzenetére
Szerintem is érdemes volt meghallgatni.

-
Merseyside
tag
válasz
z123456789
üzenetére
Én hallottam, jó volt. Főleg ahogy a gazdi beszélt a világbajnok kutyájáról.

-
z123456789
addikt
Tegnapi Közelről című Kossuth Rádiós műsorban, beszélgetés volt a nyertes Mali gazdájával. Illetve egyéb másról is beszéltek röviden, kutyás témában, méghozzá az az oktató is, akihez járok.
Médiatárból lehívható a beszélgetés. -
madgie
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
Csak a mókusdokikat. Ebédre jön a társa is.
-
-
Gyick
őstag
hi!
Ha van egy kutya akit nem oltottak be öt éve és az orvos látja a könyvét,akkor azért ő tehet feljentést vagy kell vmi bírságot fizetni?Nem a saját kutyámról van szo.
-
z123456789
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Úgy próbáltad már, hogy te bemész a vízbe, és utánad megy-e? Csak mert az enyém elsőként úgy ment bele a vízbe, hogy elkezdett aggódni értem, amint befele siklottam a kajakommal.
Ki akart menteni a szentem, aminek az lett a végeredménye, hogy majdnem felborított. Nem volt épp nyár, hanem leginkább tél közepe. 
-
bajnokpityu
félisten
válasz
z123456789
üzenetére
enyém még nem tudta eldönteni. volt, h labikkal együtt beszaladt a vizbe, aztán megijedt, és kintről ugatta őket.
-
chizuru
csendes tag
válasz
z123456789
üzenetére
Nem en, apukam
kicsit lassabb mint a vizslak, de borzaszto lelkes, es a vizben nagy elonye van veluk szemben 
-
chizuru
csendes tag
válasz
z123456789
üzenetére
Az biztos, kabe harom honapos kora ota nem lehet birni vele ha vizet lat, tok mindegy hogy to, folyo, vagy csak egy pocsolya, hideg vagy meleg, o bizony belefekszik
a teli vadaszatok a legszebbek, ha eppen -15 fok van vagy meg hidegebb, es o a felig befagyott Tiszaban uszkal boldogan 
-
chizuru
csendes tag
A jó idő örömére
Most volt tíz éves, de úgy tűnik úszni sosem lesz öreg 
-
MurdR
veterán
Ma már olyan volt Rosszcsont, mint ha semmi baja nem lenne. Néha óvatosabban lép rá a lábára, de sokkal szebben megy mint a műtét előtt. Kék-zöld foltos a lábunk barátnőmmel, nagyon kellemes amikor azzal a csöpp 50 kilójával megindul, és elfelejti hogy lámpabúra van a fején

-
Dorian
félisten
Igen, ilyenkor bújósabbak, nehogy megint valami hasonlót műveljünk velük ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jobbulást!Buborékot az orr-gégeműtétre egy héttel visszavittük vizitre, kiderült, h még két hétig nem futkoshat, nem játszhat velünk se, más kutyával sem. Elég rosszul viseli, tiszta depi.
Kicsit mérges voltam, mert kérdezték, "Hogyhogy váladékos a kutya orra, nem szedetjük vele a Mucoprontot, amit műtét után folyamatosan kell?" "Kösz, nem mondtátok."
Úgyh kapott egy gyulladáscsökkentő injekciót, meg hazafelé gyógyszertár. Azóta napi 2x megküzdök vele a fecskendős szájbaspricceléssel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont, most, hogy csak puha kaját kaphat, a kajálás elég középpontban van, mert a konzervet sokkal jobban szereti a száraz tápnál.
-
MurdR
veterán
Na megvolt a műtét, eszik, iszik, farkat még nem csóvál mert morcos rám, de már rá is áll a lábára. Most lámpabúra van a buksin, amit annyira nem szeret, de majd megszokja. Minden kircsi, holnap dobok képet

-
shaggy
aktív tag
Van egy lassan 7 hónapos bullmasztiff kutyám néha rájön h ásni kell neki és villanypásztort gondoltam körbe kihúzni ahová nem kellene bemenni virágoskert, fű ilyen helyek, de találtam egy ilyet.
Szerintetek ez mennyire lehet hatásós?
-
MurdR
veterán
Drukkoljatok, most műtik Rosszcsontot

-
Rivaul
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Bexartam

Ez egy az egyben Boncika

-
-
Rivaul
addikt
Valami fújós vagy ilyesmi sebkezelőt tudtok? Bonci össze vissza töri magát és kéne valami amivel kezelgethetem.
-
monti0222w
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Mit mondjak erre.

-
Érdekes oldal...

-
erik365
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Sok ember tanulhatna tőle
. -
Siriusb
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Erre nincsenek szavak...
-
z123456789
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére

-
Andris837
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez nem semmi, nagyon bátor kutyus! Bízom benne, hogy rendbe jön majd és újra együtt játszadozhat a kislánnyal. Az örökbefogadott állatok nagyon hálásak, ez itt is bebizonyosodott.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
monti0222w
addikt
válasz
Rivaul
üzenetére
Pedig simán lehet velük, nálam sosem a győzelem hanem a részvét a játék volt a lényeg! Igenis nagyon sok jó tulajdonságuk van nekik, több rétegűek mint a hagyma
, a baj az, hogy az emberek elvitték őket a pit felé és nem is látnak mást belőle, pedig van bennük más is! Érdekes, régebben tudták őket másra is használni a pit-en kívül! -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Rivaul
üzenetére
Csinálni kell neki valót, fallal, létrával stb. Esetleg olyan feladattal is, hogy el kell húzni valamit ahhoz, hogy valami máshoz hozzáférjen... Ez a csőben bujkálás, tyúklétrán mászás szerintem csak a gazdiknak jó, mert kicsi a pálya és alig kell a kutya mellett menni...
-
Rivaul
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Az alap agility esetében nem egy staff vagy pit jutna elsőre szembe. és terelni sem fog úgy mint egy terelő kutya. Ugyan úgy ahogy nem egy border képe lebeg a szemem előtt ha 3 tonna elhúzásáról van szó
Sztem minden kutya alkalmas mindenre csak van aminek jobban fekszik egy-egy dolog. Az pl igaz hogy sima ugrásba nem hiszem hogy bár mi felvenné egy pit-el a a versenyt mert lazán felugrik 3 métert és még kettőt pedig lök magán. Tele is van a net hogy 5m falakra futnak fel. de ettől még nem az akadálypálya az igazi terepe 
-
philoxenia
MODERÁTOR
Terelőkutyák és terrierek az általam látott pályákon előnyben vannak, de a mi egyik keverékünk pl. nagy létramászó kiskora óta, (a kapun gyakorol) ilyen feladatban, vagy ahol ugrani kell nagyot pl. simán jobbak lehetnek, szerintem pályafelépítés kérdése. Otthon simán építhetsz olyan pályát, ami neki előnyös...

-
Rivaul
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
A fejembe látsz mert azt kötöttem rá neki délbe
Csak a zsineget is elrágja ahogy cibálja. Lehet veszek cápa damilt 
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy nem lehet velük agilityzni csak azt hogy kínlódás ha nekifogsz vele, és, hogy sose lesz olyan gyors mint egy border, vagy bármelyik más, futásra alkalmasabb testfelépítésű kutya.
Bármit lehet, bármilyen kutyával, csak el kell fogadni, hogy sosem lesz annyira jó mint a többi.
-
Rivaul
addikt
válasz
Rivaul
üzenetére
Csak hogy illusztráljam a helyzetet. Ez a teniszlabda vadonat új volt 3 játékkal ezelőtt. Alkalmanként 15-20p tartalmas szórakozást "élvezhetett" végig. Ilyenkor nagy részt loholt utána a kutya és kb 5 perceket töltött a szájába minden egyes játék alkalmával. Tehát a 15 perc összesített eredménye látható lentebb

-
madgie
titán
válasz
Dorian
üzenetére
Nekünk olyan agresszív és bátor a boxer, hogy ha leejtem a csavarhúzót a garázsban, akkor egyből a telek elején van, úgy f*sik

Soha nem bántottam, egyszerűen ilyen. Szerintem ő volt a legkisebb annak idején, a mai napig behúzott farokkal eszik.
Valamelyik nap tűzijátékoztak a szomszéd utcában, annyira félt, hogy majdnem összetörte magát a lépcsőn, mikor beengedtük a házba.
Játszani, ugrálni, bújni imád, a haverokkal is nagyon szeretik egymást

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sőt tovább megyek, rengeteget verekednek és az esetek többségében ő a nyerő, elég jó kis harapása van, pláne ha termetét is nézzük.
Elég vehemens a Fany-val való harcban, hamar két vállra fekteti. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mi kétszer eszünk. Miért egyszerre terheljem a gyomrát? A gyomorcsavarodásnak is nagyobb az esélye, hogy egyszerre több kaját kap.

Médiatárból lehívható a beszélgetés.