- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
-
vendingo
veterán
Az én kutyám megkötöm ha más kutya, van a közelben. Arról én nem tehetetk, hogy a másik kutya és a gazdája is buta mint a segg. Ha odajön, és a kutyámnak nem tetszik, akkor odamar. Nehogy már az én kutyám legyen a hibás, hogy póráz nélkül flangál a másik kutya. Az én kutyám nem agresszív, ha 100 kutya között elengedném se csinálna semmit, amíg valamelyik nem kezdi inzultálni. Miért járok késsel? Több olyan esetről is tudok, hogy a 40 kilós plázapicsát sétáltatja a 30 kilós kutya, kitépi a kezéből a pórázt, és nekimegy a másik kutyának. Konkrét példa: szokásos sétahelyemen egy staffi kitépte a kislány kezéből a pórázt, elkapta a patak túloldalán sétáló békés sharpei torkát. A kislánynak haza kellett mennie az apjáért, és ketten feszítették szét a kutya állkapcsát. Másik eset, amikor ismerős pitje ugyanezt eljátszotta egy ártatlan porázonlévő kutyával.
j.bravo : Miért kéne titkolnom a kést? Minden törvényi előírásnak megfelel.
Én nem keresem a bajt, a kutyám se, de ha gond lesz, akkor nem állok és nézem tétlenül, hogy egy kutya, engem, vagy a kutyám bántja.
Ti mit csinálnátok, ha egy kommondor, németjuhász... nekitámadna sétáltatás közben a kutyátoknak? Megsimogatnátok? Várnátok az 50-100 méterre lévő gazdát, akire nem is hallgat?
Haveromat karon és gerincen harapott egy kuvasz, a gazda meg állt tétlenül mert még ő is félt a saját kutyájától. -
j.bravo
addikt
+1
vendingo, én is mindig megfogom a kutyáimat, ha látok más kutyát közeledni, és kérem is a másik gazdákat ugyanerre, biztos ami biztos.
Nekem is sajnos többször kellett próbálnom elmagyarázni felelőtlen gazdiknak hogy ne engedjék 10-15 méternél messzebb bóklászni az övéiket, mert akkor borítékolható hogy az fog történni ami akkor is, azaz a faszi mindhárom kutyája (fajtán belül kistermetű új-fundlandi, border colli méretű valami, meg egy spániel) egy ezerrel átzúzott a mezőn és kb 300 méterre voltak a gazdától akinek esélye se volt rá hogy vissza tudja hívni őket.
Mindemellett kérlek áruld el hogy melyik környéken sétálsz/-tok, mert akkor kilométerekre elkerülöm. Nem szeretnék kést se a saját testembe, se a kutyáméba.
A helyedben azért nem híresztelném ezt a késes dolgot...
Lehet hogy egy túrabot (vagy bármilyen bot) elég arra hogy elijeszd a közeledő idegen kutyát, még ütni se kell vele. -
galervin93
addikt
Köszönöm a tippeket.
Pár nappal ezelőttig jól ment a dolog, a pisi több mint fele arányban már az alomba sikerült, kaki is bele vagy közvetlen mellé, aztán volt egy nagytakarítás a lakásban, azóta megint megy mindenfele a dolog, bár nrm tudom van-e összefüggés.
Csodálkozva olvasom a 3-5 órákat kiskutyáknál, hát nekem óránként többször is van pisi, hol több hol kevesebb, és kb. esélyem sincs "jó helyre" parancsolni, ha nem is "ahol éri", de kb.
1-2 mp keresgélés után már pisil is. Ha fel tudom kapni és berakom az alomba, akkor vagy folytatja, de inkább nem, majd visszasétál és a szobába pisil. Olyan jól indult, nem értem a "visszaesést".
Sajnos nem tudunk 0-24-ben vele lenni, de próbálunk minél több időt fordítani a tanulásra. Persze nem várok csodát egy-két hét alatt, szóval türelmes vagyok. -
j.bravo
addikt
Hm. Azt hittem pedig hogy a vázizmoknál magasabb foszfortartalma miatt igen.
A zúzát nem számoltam annak.
Utólag mindegy is végülis.Gondoltam már rá hogy kéne csinálni belsőségmixet, apró kockákból vagy darálékból (a turmixgépbe mégse tehetem be, mert kb addig élnék), és azokat egy csak erre a célra fenntartott, jól megkülönböztethető, csak a kutyakajás hűtőben használt jégkockatartóba (vagy hasonlóba) kiadagolni, de eleddig lusta voltam erre.
-
-
törölt tag
A rizsszemek is látszanak néha, bár nem sok. Hiába főzöm meg erősen. Nincs darálóm, de amennyire tudom majd evőkanállal összeporítom a héjat. Én két tojásra gondoltam/kutya, heti egyszer kapnák. 50 Kilósak.
Tejfölt is ehetnek egy olyan normál pohár méretűt? Tejet nem akarok adni. -
HUTCHDB
nagyúr
Koszi a tippet, valahonnan szereznem kellene tolcsert, de most semmi nincs nyitva...
Eleve allergen tapot kap, a csirke allergia kizarva. (Mondjuk neha neha kap par falatot a gyerekektol kis jutifalatkent.)
A korabbi gyogyszer, amit kapott, az bakterialis problema kezelesere szolgalt. -
törölt tag
-
törölt tag
Az eredeti receptbe ezért kell alkohol és keverik össze rögtön a tojással. De a bolti tojás amúgy is kezelve van, meg hát egy tojásról származó szalmonella nem halálos.
Én Dermafit szirupot használtam anno (halolaj a nagy része annak is), nem szoktam házi praktikákra bízni, ha valóban szépítésre szorul a bunda. -
törölt tag
Régen csináltam, de meguntam. Nekem a folyamatos normális hús beszerzése ugyanolyan nehéz. Táp meg mindig van, csak néha késik és az bosszantó. Jó mondjuk szlovákoktól hozva persze, hogy bele tud csúszni késés a futároknál, de most már kiesik ez is, mert kimegyek érte.
Konzervet meg Fressnapfban veszem. Prémium konzerv nem igazán van, nincs piaca. Főleg nem nagy dobozos ami nagytestű kutyának kell. Real Nature konzerv ezért arat, nincs más 800g-os kiszerelésű ebben a minőségben. Talán a Landfleisch, de alig van választéka. A többi meg 400g-os. -
bb0t
őstag
Remélem tényleg csak ennyi és nincs nagyobb baja. Utóbbi egy hétben sajnos több tragikus sztorit is hallottam.
z123456789:
Az a baj, hogy rossz ezeknek a hámoknak a kialakítása és kárt tehet a kutyában, de majd utánaolvasok. Egyébként balesetnél a leggyakoribb probléma az szokott lenni, hogy pánikba esik és elszalad. Ez ellen jó a box, de én sem szeretem boxban hordani. -
bb0t
őstag
Nekem ilyenem volt ez a Kong Wobbler, ezt egyszerűen szétcsavarod és kész. Viszont ebből szerintem csak olyat tud kiszedni ami kipotyog. Ezért mondom nem volt vele el sokáig, mert a mancsával kiütögette 5 perc alatt az összes cuccot. Az meg engem idegesített, ha olyasmi volt benne amit tudom, hogy lehetetlen kiszedni. Csak ott nyalogatja csóró meg rágcsálja, aztán a végére totál agyf@szt kap.
-
FeniX-
senior tag
Sziasztok, átolvastam az összes választ, köszönöm mindenkinek a tippeket, hozzászólásokat.
Még egy aggályos kérdésem van.Kb. 1 hét szabit fogok tudni kivenni, és hogy ez az idő elég lehet arra, hogy az esetleges szeparációs stresszt lekezeljük? Hogy fogjak neki? Sajnos 1 hétnél több szabi nem fog menni, onnantól pedig a kutyinak "élesben" kéne kibírnia a napi 10 órát otthon egyedül.
Köszi, üdv!
B. -
bb0t
őstag
Ez egy érdekes kérdés. Biztos vagyok benne, hogy nem a pitbull az egyetlen fajta, melyben erős a gyilkos ösztön, de ez az ő kitenyésztésük során komoly preferencia volt. Az is biztos, hogy jóval erősebb, mint bármi más fajta. Nem egy videót láttam, hogy egy bull megtámad egy másik kutyát és 3-4-5 ember nem tudja leszedni róla, szétfeszíteni a száját. Nem elég, hogy erős, de szívós és kitartó is. Nagyon veszélyes hármas. Ezért sokkal érdekesebb amikor egy bull támad mint ha egy vizsla támadna pl. (Meg sem lepődtem mikor a megtudtam, hogy a bull store-ban szájfeszítő fát lehet kapni.)
-
Miket olvasok itt
Egyetlen,biztosan működő,és igen rövid idő alatt a problémára megoldást adó módszer, az elektromos nyakörv.
Meglesni,megcsípni, minden tiltás szó nélkül, 2-4 alkalom és soha többet nem fog eszébe jutni a rongálás,tiltott helyre menés stb.
Akkor sem ha nincs ott a gazdi.Minden egyéb csak időleges,és csak akkor működik,ha ott van az ember,és a kis gézengúz látja,hogy figyelik.
Nálunk IP kamera van a lakásban, igen nagy hasznát vettem a kezdetekkor.
Soha semmit nem rágott meg,nem nyúlt semmihez.
Azóta is otthagyhatok előtte bármit,akár ínycsiklandó ennivalót,meg sem próbál hozzá nyúlni.Nem is néz rá. -
bb0t
őstag
Én ettől ki tudok borulni. Igen nagyon kedves meg aranyos de ha az öregeken múlnak akkor minden kutya gurulna.
Kis hazánkban sajnos az étel központi szerepet tölt be és valamiért a szeretet egyik kifejezésmódja is ez. Ne más döntse el, hogy sovány-e a kutya és ne más döntse el, hogy mit egyen meg mikor.
-
z123456789
addikt
(#26058) kew
Könyörgöm, engem miért nem találnak meg az ilyen gyökerek?Imádok trollkodni velük. Annyira jól tudom adni ilyenkor a bambát, és visszatükrözni az értetlenséget.
Valakinek le sem esik.
(#26054) KisTücsök
(#26059) Dorian
Első hónapokban valóban kell a napi foglalkozás, de ha van mellette másik eb, és már nagyobb, és még "kifutó" is van, akkor nem fog megsértődni ha egy-egy nap kimarad. Előfordult már velünk is. Másnap még jobban kereste a társaságomat.Büszke voltam rá, mert nagyon ügyesen viselkedett sok ember előtt a minap. Fákat ültettünk a környékünkön, és a ki-be mászkálás miatt a kapunk reteszelése elmaradt. A kapu kinyílt, és bár sokáig nem jött ki, egy pillanatban úgy gondolta joga van ahhoz hogy odajöjjön. Persze megszidtam kicsit, de szépen lábmellé vettem, és hazasétáltam vele. Lefektettem a kapuba, és direkt nyitva hagytam. Naná hogy utána már nem jött ki.
Hízott is a májam.
Mostanában hogy megjött a jó idő, még jobban érzem magamat a kutyával. Bicajozgatunk, tanulunk a szabadban, játék ezerrel, már érdekli a madzagos labda is, sőt, a rendes focilabdával úgy cselez mint egy futsalos.Többször voltunk a Duna egyik mellékágánál ami hozzánk közel van. Tegnap életében először úszott is. Élvezte a vizet, ugatta mint az állat ahogy dobáltam neki a kavicsokat, tőle visszhangzott az egész ártér.
Engedelmetekkel pár kép az elmúlt hetekből.
Az elsőkön még azért hideg volt a víz, aztán egy kis séta, illetve szalmabála mászás, ejtőzés egy nagy bicajozás után, tegnapi úszós nap. Az úszás csak videón van meg. Van egy videóm is amin kergeti a cserebogarakat, haláli, bár élőben jobb, a legviccesebb pillanatokat úgy sem tudom elkapni géppel. -
Ezért is jó egy dobermann, nem nagyon mernek hozzád szólni
A mútkor pénzt vettem ki ATM- ből,olyankor a kutyát mögém ültetem őrizni.
Faszikám a parkolóban kiszáll a kocsiból, nagy lendülettel a mellettem levő nemzeti,tüdőgondozót elősegítő alapítvány boltba indult, Athéne szerint túl közel jött, figyelmeztette. -
Rivaul
addikt
Nálunk ezért is van ilyen rövid szőrű vavás. Bár ez is tud iszonyat lenni
A legjobb a westie volt. Hó fehér, patyolat kozmetika. A porcelánkacsát kellett cserélni a házba. Persze a jó szaki lazán kibaxta a régit a kertbe, amiből kifojt egy jó adag trutyi. Szerinted a kozmetikaszökevénynek mi volt az első dolga?
Igen, az... Nekifutásból bele a xarba és elkezdett benne fetrengeni! Ott azért megfordul a legnagyobb kutyaszerető fejében is, hogy zsákostól a patakba dobja a kis kedvencet, miután pár jól irányzott csapással lekezelte a környező tölgyfa oldalán
-
bb0t
őstag
Láttam, láttam... Összességében jókat ír, de nem tudok mindent elfogadni. Pl a szag.
Ez nem hús szag. Nem is húslé szag.
Ez nem egy természetes szag.
Nekem ez nem magyarázat. Valószínűleg nagyon erős tartósításra van szükség mert a hús csak párolva van, ahogy ők mondják. Milyen párolt húst tudsz eltartani hónapokig?
Aztán azt írja egyesek e-vitaminnak mondják a tartosítókat és az összetételek között ott vannak ezek az e-vitaminok. Szóval egy biztos, tele van tartósítóval.
-
Rivaul
addikt
Nem kifejezetten az esetleges rendes etetés ellen vagyok, de egy laza főzés vagy forró vízzel leöntés nem hiszem hogy negatívan befolyásolna bár mit is abban amit kap. És akkor már léptünk egyet a civilizáció lépcsőjén
Nagyfateroméknál is vidéken azt eszik a kutyák amit ők, és mind hosszú életű és egészséges volt. Ott sok az elhullott háztáji eleség
DE! főzve. Szerintem ez a nem mind1. A többi csak csillogás és marketing, vagy beveszi az ember vagy nem, de teli nyersen bármit odavágni szerencsétleneknek...
-
Nem írtam le,csak a csalódottságomnak adtam hangot. Bocs,ha félre érthető voltam. Fordulat az ügyben,hogy ma felhívtak,és megbeszéltük (bár olyan gyenge térerő mellett)amit tapasztaltam . Megegyezünk abban hogy teszünk még egy próbát...
További fejleményekről majd beszámolok,de ahogy nekik is mondtam számomra nem az a cél, hogy egy cég rosszhírét keltsem,hanem a kedvencem egészsége.. -
bb0t
őstag
-
goldnarmz
aktív tag
Ööööö... Szerencsére nem láttam, mit csinált pontosan a doki. Valahol hátul matatott, és mondta, hogy elég sok kijött belőle, és ezt meg kell ismételni, ha megyünk oltásra. De csinálthatom én is, nem lesz bajom.
Én asszem, itt kérdeztem rá, hogy mennyivel tartozom, és igyekeztem gyorsan a szabad levegőre távozni.
Sz'al, kinyomta. (ide most egy hányós szmájlit hiányolok)
Egyébként normál esetben ez szépen magától ürül, de van, amikor kiskutyáknál rá kell segíteni. Labradoroknál válthat ki allergiás reakciókat, ha nincs kezelve. Ennyit tudok a témáról (többet nem is nagyon akarok).
-
rbalint88
addikt
ez mondjuk egy maxikorrekt válasz az ő részükről, a legtöbb helyről -ha válaszolnak egyáltalán- kb annyit kaptál volna, hogy a kutyában van a hiba... ha megoldható, menj el piacra és vegyél egy csirke, egy kacsa, egy nyúl futóművet és tesztelt le a nyers hússal, hogy kijön-e valamelyikre allergia. de azért nem vállalok felelősséget, ha utána nem akar tápot enni
-
Igen, csirkés kölyök táp volt. Lehet, hogy jó meg minden, de a széklet nem volt az igazi. És most hogy így mondod tényleg többször volt hígabb retyetye is. Nem mondom, hogy nem ette, mert egy kis zabagép bármit megeszik, de az valahogy nem jött be. Séta közben pedig néha olyat eregetett, hogy 15 méteres körzetben nem szabadott levegőt venni. Végül Belcando-val keverve fogyott el.
A TOTW még csak kis mennyiségben van jelen a kajájában, de utána olyan tányér fényesítés van még vagy 5 percig, hogy azt látni kellene.. -
Rivaul
addikt
Koszi. Vegul mi is megvartuk es visszakapta. Azon alszik es egesz nap vele van. Szepen odaadja ha kell es elfoglalja magat, nem bontja annyit a lakast igy nala marad. Azota nem ragta, lehet eszbekapott hogy elveszitheti
O meg a fenyo kaput csocsalja meg, es mint ha pinnokio xarna forgacsot
Puha fa, baja nem lesz tole de igyekszunk leszoktatni azert.
-
Én sem mondtam,hogy szar,az információk alapján biztosan jobb,mint jó néhány szuper prémiumnak nevezett,gabonafélékből,és vágóhídi hulladékból, egyebekből készült "hús"lisztből álló drága vacak.
De...23% fehérje az kevés,jól hangzik a zöldkagyló kivonat, de mégis mennyi a kondroitin és a Glükóz amin tartalma? Sehol nem láttam az összetétel alapján.
Akkor bizony valószínűleg kiegészítőket kell adni a táp mellé, és úgy már nagyon nagyon drága táp.
-
bb0t
őstag
Nem mondom, hogy rossz táp a Platinum csak az nem információ számomra, hogy 70% a hús. Láttam már olyan tápot amire ugyanezt írták és 10valamennyi volt a fehérjetartalom. Szerintem megtévesztő mert az ember azt gondolja, 2/3-a hús ez biztos jó pedig nem biztos. Esetünkben a platinum az jó. Küldtél egyszer te egy marékkal meg vettem egyszer 1 kilót jutifalatnak.
Nincs vele gond bár az intenzív illatát remélem nem valami mesterséges dolognak köszönheti.
-
kew
senior tag
Még ennyi kiegészítés, aztán nem ragozom:
Annó posztoltak egy leírást, hogy hogyan készül a tápjuk, idekopizom:
"A PLATINUM tápok esetén nincs különleges megfolgalmazás vagy értelmezés. Például fehérje tartalom 70 %-a állati fehérje. Nem.
Ennél sokkal egyszerűbb a megoldás. Számoljunk egy tonna alapanyaggal.Adott 1000 kg alapanyag, melynek 70%-a - azaz 700 kg - friss hús. A maradék 300 kg - azaz 30% -, könnyen emészthető szénhidrátok, zöldségek, gyümölcsök, olajok és gyógynövények.
Ebből az egy tonna alapanyagból 550 kg késztermék, azaz PLATINUM száraztáp lesz.Ezek alapján könnyen kiszámítható, hogy egy kg táphoz 1,27 kg friss húst használunk fel. Tehát egy 5 kg-os zsák 6,35 kg friss húst tartalmaz alapanyagként. "
Aztán hogy csak marketing duma vagy nem, passz, mindenesetre ők ezt állítják, így jön ki a 70%
-
bb0t
őstag
Beginázták a buksit.
Bódították. Elég rossz látni, de már a kocsiban hazafelé kezdett ébredezni. Mondjuk az annyiból állt, hogy felemelte a fejét visszaesett a feje, felemelte a fejét, visszaesett a feje..... Mikor hazaértünk nagyon imbolygott, fogni kellett, hogy ne essen el, estére úgy ahogy magához tért. Hajnal 1-kor meg hányt, de szerintem azért mert egész nap nem evett. Mondjuk általában gyorsan kijönnek belőle, kis friss levegő, járatod és kész. 1-2 óra alatt rendbe jön csak vannak akik érzékenyebbek, mint pl. Nucky is. Mondjuk nektek már volt altatva Marci szóval nem ismeretlen a dolog nektek sem.
Egy húszasba fájt, csípő+könyök.
-
bb0t
őstag
Én is hajlok a barfra, de nem elég nagy a hűtőnk.
Majd későbbiekben ki akarom próbálni. De a táp/nyers kombóval vigyázz nem tesz jót az emésztésnek azt mondják ha ilyet is olyat is kap, bár ki tudja...
Ma voltunk diszplázia szűrésen, csípő+könyök, teljesen jó azt mondták kicsi eltérés van az egyik oldalon csípőnél de soha nem lesz vele problémája.
-
bb0t
őstag
Szegényke. Lehet, hogy csak meghúzta, előfordul..
Nucky meg állandóan lehorzsolja a bőrt a a tappancsa fölött a kis bőrpárnáról (nem tudom mi a neve) meg óriási hiszti van a szemcsepp miatt, szájkosárral, kesztyűben nem tudjuk lefogni, ha közelít a szemcsepp kihúzza magát a szorításból elképesztő.
-
XaraX
addikt
Egy kis közvéleménykutatás...
Hátha van valaki vagy akár több is, aki mindkét fajta tápot próbálta.
Josera vagy Brit Premium?
Egy 5 éves közép-ázsiai , egy 5 hónapos KÁJ és egy 4 hónapos mastino részére keresek megfizethető, mindemellett minőségi tápot, és ez a két fajta maradt fenn a rostán. -
-
z123456789
addikt
Én is ezen a véleményen vagyok.
Tilos használni. Ha rajta van, az még nem jelenti azt hogy használod is.
-"Gútentág! Das ist elektro nyakörv?"
-"Já, az!"
-"das ist tilos itt használni!"
-"De hát a távirányitó nix nálam."
Kész.(#22723) Daffni2
+1
Ez meg a másik. Egy hetet "kibír" nélküle is. -
flymi
addikt
VANESSZA1/kew: Köszönjük!
Hát én is remélem...
Mivel szereti kergetni a zümmögő és röpködő dolgokat (légy, darázs, helikopter,...) először csípésre gondoltam. De nem volt duzzadt a pofája, nyelve sem dagadt fel. Utána rögtön a legrosszabbra gondoltam, hogy agyvérzése volt. Párom azt mondta hülyeség, pedig akkor szokott az arc egyik oldala érzéketlen lenni és megereszkedni. Vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak, nem vagyok orvos...
A bal pofáján a felső állkapcson lévő bőr lelóg egész az alsóig és az alsó bőrlebernyeg kissé kifordulva és összegyűrődve lóg még lejjebb. Ami még nem jó jel, az a dokinéni által is diagnosztizált pupilla tágulás/szűkülés lassúsága.
Remélem a vérvizsgálatból kiderül, mi okozza ezt és lehet kezelni. Addig szorítok érte/vele, mert láthatóan oda van. -
bb0t
őstag
Az a baj nem egyszer.
Voltunk reggel orvosnál azt mondta kennelköhögés, adott neki két szurit, meg kapott antibiotikumot. Bár azt mondják az ismerősök akik látták Nuckyt köhögni, hogy a kennelköhögés ennél sokkal jellegzetesebb és, hogy lehet, hogy csak mandulagyulladás. Gőzöm sincs, adom neki majd a gyogyót, csak azért nem mindegy, mert tegnap egy tenyésztőnél voltunk ha elkapják a kutyái az fincsi lesz.
-
bb0t
őstag
A családi kiskutyánknál így van.
Úgy kezdődött, hogy anya elfelejtett kaját adni neki 1x 2x
aztán hallottuk, hogy ez nem is akkora baj. Rendszeresítve lett és nem fogadta el azon az adott napon. Meg sose nyivákolt érte. Mondjuk nyilván kutya függő mert vannak moho sapiensek én azt tudom.
-
bb0t
őstag
-
Csak jót teszel vele!
Nem változik meg a viselkedése, azt leszámítva,hogy nem akar majd minden kutyát meghágni,nem fog úton útfélen jelölgetni,nem balhézik össze állandóan más ivaros kanokkal.
Felszabadult játékos marad élete végéig, képes lesz játszani,nem a kefélésen jár majd egyfolytában az agya.
Nem mellesleg a különböző daganatos betegségek el fogják kerülni.Ne fog elhízni, nem borul fel a hormonháztartása,mivel nem is lesz ivari hormon termelése.
Hacsak nem akarod állandóan pórázon tartani,mert mindent minden helyzetben meg akar hágni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Egér probléma
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest