Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
z123456789
üzenetére
Ami még fontos lehet, hogy szinte mindenhová beviheted a blökit ( kivéve élelmiszer üzletek ), vendéglőkbe is. Szájkosár nem kell rá, mert az csak a tömegközlekedésen elvárt tartozék.
-
kew
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
igen, és barmi idegesítő, hogy mikor kiszállunk, akkor nem tudom rácsatolni a pórázt
Bár végülis rálehet a csatolós felére, de akkor meg tök hosszú lesz... -
z123456789
addikt
válasz
üzenetére
(#28389) szunya1

Ott legalább ki is tudom próbálni. Kösz a tippet. Azt hittem valami bonyolultabb dolog ez. Lényegében akkor csak annyi, hogy a hámnál fogva kikötöd a kutyát, és a csathoz van rögzítve. Igaz?(#28390) Rivaul
Addig nem ér el a kezem, de thanks.
(#28391) kew
Jól látom, hogy ez meg egybe van építve a hámmal?(#28394) bb0t
Így több esélyt látok baj esetén, mint egy boxban. Ott is összeveri magát.
Eddig én sem használtam semmit, de ha ki akarom vinni, akkor kelleni fog egy ilyen.
Köszi midnenkinek!
-
kew
senior tag
Na ja, mi sem igazán kötjük be, max ha pályán megyünk. De városban van, hogy elől utazik lábnál, ott tök jól lehet buzerálni menet közben

Most végig futott valami vírus a bandában, majdnem minden kutya fosik, hányik és lázas
Marcikát tegnap érte utol, szegényke széthányta a lakást, mire hazaértünk
Láza szerencsére nincs, de ma nem kap enni mindenesetre, kicsit nyugodjon meg a pocakja.
Komolyan, mint a gyerekek az óvodában
-
bb0t
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Boxban, ketrecben. Legalább is mindenki így hordja Ausztriában a blökit.
Egyébként ezek a hámok/övek nem védik a kutyát, tehát a szabályoknak megfelelnek, de ha ne adj' isten baleset van akkor bukó...
Sajnos mostanában én be sem kötöm, csak beugrik hátra, pedig napi szinten hozom viszem. Csakhát, nem kényelmes neki a hülye hám, mert nem tud helyezkedni, normálisan lefeküdni stb. -
kew
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
igen, azóta már megbántam, hogy megvettem
de a célnak megfelelő 
-
kew
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
-
Rivaul
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Most a biztis öves cucc a 11-ker fressnapfban egy ezres. legalábbis múlt héten pont megakadt rajta a szemem. Mellé kell valami egyszerű hám. Azok is le vannak értékelve úgy emlékszem.
-
törölt tag
válasz
z123456789
üzenetére
Akkoooor is. erre iiiiis én válaszolok.
Ez kell neked Otthon is kapható ( fressnapf ) -
törölt tag
válasz
z123456789
üzenetére
Ellenségnek is kijár a segítség.
Igen kell pet-passport a kutyának. Alkalmanként csekkolják is a meglétét, hiányában karanténba vágják a blökit a gazdi költségére, mindenféle kérdezés nélkül. Ami fontos még, hogy Ausztriában tilos az első ülésen bármilyen méretű blökit is szállítani, hátul kell, kötelező a hám és bekapcsolt biztonsági öv adapter. Ennek hiányában egységesen 300€ a bünti, ha valakit elkapnak. -
z123456789
addikt
EU-n belül elég egy kutyaútlevél, amit a dokitól kell kérni igaz? Ez kb 5 perces meló, nem kell várni mindenféle hivatal visszajelzésére és a többi ugye?
Szállítása ha nincs box, hogy történhet? Létezik valamiféle hámos biztosnásgi öves megoldás ha jól rémlik. Szállított már valaki így kutát'?
Pár tanácsot elfogadnék, cél: ausztria.Köszi.
-
z123456789
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A rohadt de dagadt ez a kutya!

Ja?! Értem. A hetekben keringett egy videó hasonló mozgásról. Biztos látta mindenki. Azután elkezdtem én is gyakorolni vele ezeket. Korábban már tanítgattam a középen haladásra, szóval nem volt neki nehéz. Guggolás utáni helyben maradásból, bekúszni alám úgy, hogy guggolásban vagyok, az tartott neki egy kis ideig, de lényegében le tudtam másolni amit a tag művelt a kutyával. A figyelme persze nem ez a robot szerű, de csinálja. Nem is kell hogy olyan legyen, nem vagyok rendőr.

(#28383) Dorian
"kifejezetten zavarna kommandózás közben"
Miért, hányszor kommandóztál már életedben?
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Furcsa. Engem kifejezetten zavarna kommandózás közben ha széttett lábakkal kéne, és ott jönne a kutya.
Ha mellette megy nem tudja olyan jól követni, vagy mi? -
bajnokpityu
félisten
válasz
z123456789
üzenetére
egyik trénerünk poenból mutata, hogy hogyan dolgoznak a TEK kutyák. nem kell komoly dolgokra gondolni, nem a mi szintünkön érdekes.
annyi a lényege, hogy kutya kövesse a gazda mozgását, mert annak ugye tele van a keze fegyverrel. Ugye blöki lábak között van, ott ül,fekszik, fordul, kitámad.
Ez Alfinak nagyon ment, de mellékhatása, hogy túlzottan biztonságban érezte magát ott, ezért ha nagyon leszidom, akkor jött láb közé, mert ugye olyankor nem érem el.
-
bb0t
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekünk szégyen szemre pont a doktornő ajánlotta a Royalt... Ott nagyot zuhant a szememben. A másik brigád meg az eukanubát. És még meg is magyarázzák.
Na de hizlalásra biztos is, hogy jó a malacot is kukoricával hizlalják.
Bár én inkább raknék egy kanál kacsazsírt a tápra.Huh látnátok nálunk hogyan néz ki egy kiruccanás. Legutóbb premierbe vittük, jó sokan voltak mindenki vagy mosoly, vagy simogatás. Volt egy család akik szabályosan puszilgatták.
Aztán bevittük néhány üzletbe is, megállt az élet mert az eladók jöttek dögönyözni. Ő meg imádja ezt. 
-
z123456789
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Milyen az a TEK edzés?

-
bajnokpityu
félisten
Hajaj. meg egy időben szokása volt lábaim közé bújni. Volt egy TEK es edzésünk, ahol ez az alapállás, rögtön bevetette, amikor nem volt kedve a szigorhoz..
Azt ugye tudjuk, h a blökik nagy csajmágnesek. De, hogy milyen ügyesen szelektálnak, azt nem tudtam. Voltunk ma Camponában, akartam egy kis élmény a jószágnak. plázapics*k meglátják, rögtön változtatnak utirányukon, nagy ivben kerülnek ki, de a normális kisugárzású csajok, lányok, hölgyek szépen elmosolyodnak, vagy jujdeszép...
amúgy érdekes ez a royal. nekünk egy kiállításon (és edzésben is) sikeres tenyésztő ismerősünk ajánlotta az energy 4800at blökit hízlalni. 30% zsirtartalom. Gyakorlatilag pár nap után elkezdte harapdálni a hasát. Irritálja a belét a drágámnak. Ebben megerősített a doktornő is, hogy tipikus royalos testválasz, hiába árulják, ott a polcon, de nem nagyon ajánlják. térjünk csak vissza az orijen, acanához, azok jók.
-
bb0t
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Az enyémnek se volt igazából hasmenése (csak az orijentől, de az el se múlt) de amelyik kutya érzékenyebb annál szükséges ez az átvezetés. Ezt a gazdi tudja csak. Az enyém is csak a TOTW-ot eszi most már majdnem két éve, mindig a halasat vesszük és van egy rituálé. Megeszi a kaját aztán iszik, majd ha ivott még egyszer kinyalja a kajás tálat.

Ha valaki fél a hústól akkor le lehet forrázni, én nem-igen hallok olyat, hogy gond lenne, pedig az ismerőseim nagy része nyerset eszik. Az orvos mikor ezt elmondta elkezdett-e ajánlani valami tápot?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Steady74
addikt
Egyrészt melletted, másrészt kicsit az ellen amit írsz: Liza a Royal Canint ette még otthon, mikor még az anyjával volt, így mi is azzal kezdtük etetni, de valahogy nem ette rendesen, főleg a zsák végén ami volt, azt egyáltalán nem. Amióta TOW-ot eszik, azóta nincs gond a kajálással
régen a szarkák hordták el a kaja végét, ma már erre nincs esély
Másik: sosem volt időm a tápok közötti átvezetésre, egyik elfogyott, jött a másik, sosem volt hasmenés vagy egyéb gond egy kivétellel: egyszer vettünk Wild Nature-t (vagy mit) attól fosott az első nap már, azzal le is álltunk. Nyers etetésre állatorvosunk azt mondta, hogy a szalmonellózis a kutyára is veszélyes, és a csirkehús ebből a szempontból elég nagy veszélyforrás, így ő pl. nem ajánlja, ennek ellenére szoktunk néha adni nyersen csirkét, de inkább picit megfőzzük. -
bb0t
őstag
válasz
bigrob
üzenetére
Tényleg ha már ennyit fizetsz érte adj nekik valami jófélét.

Royal Canine pl. tele van kukoricával ami a kutyának abszolút nem értékes fehérjeforrás. A Pro Planben is van kukorica.
Igazából arra kell rámenni, hogy magas legyen benne az állati fehérje, és ideális legyen a fehérje/zsír aránya. Megoszlanak a vélemények, hogy mi az ideális fehérje mennyiség, én abban hiszek, hogy 24-27% között jó, de vannak akik szeretnek 30 fölé menni. Itt már nagyot nem lehet hibázni, de ezeket az erősebb, nagyon magas fehérjetartalmú tápokat nem bírja minden kutya.
Nézz olyan kaját ami lehetőleg gabonamentes, ilyen az Acana, Orjien, Taste of the Wild, vagy éppen a Brit.
Ha tápot váltasz, azt fokozatosan tedd, mondjuk 1 hét alatt, először többet a régi tápból kevesebbet az újból, majd fokozatosan változtatva az arányokat, míg el nem jutsz odáig, hogy csak az újat adod. Így megkímélheted a kutyát egy komolyabb hasmarstól.
Vagy érdemes lehet elgondolkodni a BARF-on is. A nyers etetés nagyon népszerű és szeretik a kutyák is. Szép fényes lesz tőle a szőr, nem lesz rajtuk felesleg, izmok tónusosabbak, kicsattannak a barfos blökik.
-
bb0t
őstag
válasz
üzenetére
A mienk is engem követ, de érdekes mert ha elkezdem viccből ütlegelni barátomat, akkor odarohan és engem csipked.
mondjuk játéknak fogja fel, ha hívja, hogy "védjél meg Nucky" akkor jön és engem akar fenyegetni. Persze aztán közösen elkapjuk és lebirkózzuk szegényt. 
-
lacos001
senior tag
válasz
bigrob
üzenetére
Persze hogy nem eszi, mert az egy nagy szar...
Soha életében nem ette meg a mi fülesünk, bármikor is tettünk elé royalt....
Pro plan bárányos minden mennyiségben lecsúszik a torkán. Ez van kölyöknek való is.....Keress másik tápot!
Royalnak a neve nagy...ezerszer különb tápok léteznek már...drágább-olcsóbb, mi jön be az ebnek.Csirkés dolgokat mi is kerültük, mert a szőre hullott és korpás is lett.
Hidd el kivirul a vitorlás, ha jó cucc van a táljába.
-
bigrob
őstag
Francia bulldog specifikus kérdés.
Egyik ismerősünk mondta a napokban, hogy nem szabad a kis batmaneknek csirkét adni, mert légúti problémákat okoz.
Ez igaz? Illetve milyen hasonló szabályok vannak?Köszönöm!

Ui.: A kis szemét nem akarja a kis francia bulldogoknak szánt royal canin kölyök tápot enni... Erre bármi ötlet?
-
törölt tag
Nálunk, ha fasírtban vagyunk a párommal és elvonulunk külön szobákba, akkor ameddig helyre nem áll a szokásos légkör nem mozdul el mellőlem és egy pillanatra se látogatná meg asszonypajtást ( ebből is látszik milyen okooos kutya, egyből leveszi, hogy egy vitában mindig nekem van igazam )

-
bb0t
őstag
Nucky új szokása, hogy ha ideges vagyok, vagy felemelem a hangom odajön és az ölembe teszi a fejét. Szerintem kiszúrta, hogy ilyenkor elillan a mérgem, és most nagyon rákapott erre. A fiúk nálunk összejátszanak.

Nálatok van ilyen? Minden kutya ilyen szociális?
-
rwin5
őstag
Ajándékötletek kutyáknak Karácsonyra
? Valami sípolós dolgon gondolkozok, csak a kutyám 2 nap alatt szétrágja-elpusztítja, lehet veszek hentesnél valami jófajta húst és azt kap -
kew
senior tag
válasz
Steady74
üzenetére
Vigyetek el kozmetikaba
mi is most voltunk, megfurdettek, valami csapatoval kiszedik az osszes feles aljszorzetet, kicsit meg is nyirták itt-ott, nagyon szep lett, es rengeteg szőrt kiszednek ilyenkor. Persze fog meg hullani, de jelenotsen javult a helyzet.Fel evente elvisszuk egy ilyen korre, sztem megeri. 6.5k volt, ket orat dolgozott rajta a csaj

-
Steady74
addikt
Hullik Lizának a szőre mint ha tavasz lenne. Eleven, eszik-iszik rendesen, nem tudom ez baj-e. Ti mit csináltok amúgy a kutyaszőrrel? Az udvar, a terasz, a ruháink, a lakás, a kocsi minden tele van a Lizu szőrével... asszony a plafonon van.
-
bigrob
őstag
Nem tudom hogy kis franciabulldog specifikus a kérdésem de rákérdeznék.
Hány hetes koruktól lehet vágni a körmüket? Ilyen hidegben nem tudom kivinni mert fázik és mindenbe beleakad
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
rwin5
őstag
válasz
Rivaul
üzenetére
A fressnapf Szegeden nagyon drága, voltam párszor de jutalomfalaton kívül nem vettem semmit. A nyakörvek nagyjából 2-3x drágábbak voltak, mint a többi boltban ahol később is megnéztem őket.
Webshopban érdemes nézni szerintem de oda nem tudom hogyan szerez az ember kupont. Vásárhelyen is van egy kutyásbolt az interspar mellett, a josera tápok kimérősen 1200ft körül vannak, ha meg az ember 20 kilós zsákkal veszi akkor ~400-500 ft-ra /kg - jön ki a többségnek az ára
Elég jól rádobja mindenki a maga hasznát -
syl5
őstag
Sziasztok.
Ajándék utalványt szeretnék ajándékozni.
Melyik boltot ajánlanátok ahol lehet kapni és nem nagyon drága maga a bolt?
Köszi,
S. -
bb0t
őstag
Nekem ilyenem volt ez a Kong Wobbler, ezt egyszerűen szétcsavarod és kész. Viszont ebből szerintem csak olyat tud kiszedni ami kipotyog. Ezért mondom nem volt vele el sokáig, mert a mancsával kiütögette 5 perc alatt az összes cuccot. Az meg engem idegesített, ha olyasmi volt benne amit tudom, hogy lehetetlen kiszedni. Csak ott nyalogatja csóró meg rágcsálja, aztán a végére totál agyf@szt kap.

-
erik365
senior tag
Nekem a lazackrémet toltál kitakarítja belőle, csak ki kell öblíteni
.
Nem hagy benne semmi ehetőt.
-
erik365
senior tag
A töltelékkel 35-40 percet elvan, akkor ha fagyasztom gondolom többet is.
Gondolom nem baj neki a fagyasztott töltelék nyalogatása. -
Rivaul
addikt
-
rwin5
őstag
Én szerintem kamu, egyrészt a táncolása kicsit hülyén néz ki a faxinak (ki az aki egy ilyen helyzetben egy kenguruval szemben elkezd táncolni, max ha 15 éve boxoló és benne van az alapmozgásában) Puszta ököllel ütött és meg se rezzen utána a keze, én már ütöttem többször kesztyű nélkül, az adrenalin miatt egyből nem fáj, de később azért elkezdi az ember érezni a kezét. + Ugye az állatok többségének az orra nagyon érzékeny téma, én azon sem csodálkoznék, ha egy ilyentől kifeküdt volna a kengu, bár tudom, hogy rájuk jellemző ez a "boxolás" egymás közt. Amióta láttam már videókat, hogy miket meg tudnak csinálni szerkesztő programmal azóta nem nagyon hiszek már el semmit

+ a kutya erőlködéséből semmit sem hallunk a szabadulás alatt, de az ütést természetesen halljuk. Ilyen távolságból egy kamera mikrofonjával..
ha a faxin mikroport lett volna akkor sem halljuk szerintem. -
bb0t
őstag
Sok ma a furcsaság.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bb0t
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Hopp-hopp-hopp-gyereitt-szlalom-BASSZUUS... van róla videó, de inkább hagyjuk.

-
bb0t
őstag
válasz
fattyu
üzenetére
Hát mostanában a Varga Attila féle agility van ott de két éve nem tudom mi volt.
A legtöbb olyan edzőnek ilyen a mentalitása aki már elért komolyabb eredményeket, ott sorban állnak a jelentkezők, és aki nem elég elhivatott azt küldik el... 
z123456789: Bukfenc nem volt még, nekem a legviccesebb az volt mikor beleestem a hálós szlalomba.
Esni szoktunk néha, ha vizes a fű. És igen, a kúszó beszippantja őket.
Akkor a legaranyosabbak, amikor pl. építjük a pályát ők meg mászkálnak és maguktól belemennek a kúszóba, vagy szembejön egy akadály és átugorják. Nucky utóbbi időben mindig felment magától a hintára, mert sokat gyakoroltuk, és annyira aranyos volt, mi ott nagyban dumálunk és azt látom, hogy megy fel és koncentrál mintha ott lennék, lassan araszol, mert ugye hirtelen lecsapódik, elképesztőek, mikor rákapnak az ízére. 
rwin5: Látod, ki is fütyülik rendesen. Végig szokták csinálni a pályát, akkor is ha kizárják őket, már csak a kutya miatt is. Én egyszer nem csináltam végig, mikor kiszaladt a tüzelő szukához.

-
-
bb0t
őstag
válasz
fattyu
üzenetére
Akkor azt mondd meg helyileg hol volt.
Egyébként vannak edzők akik nem erőltetik a versenyt. A környékünkön van egy suli ahol egyáltalán nem preferálják a versenyzést, és az edzők sem versenyeznek. Azért ez furi... 
A vaddisznó, az őz, a birka meg a kutyák elmentek sétálni egyet.

-
bb0t
őstag
válasz
fattyu
üzenetére
Milyen kutyád is van? És ki volt az edző, ha megkérdezhetem?
Nekem bejönnek a versenyek, mert adrenalin, és mert.. igazából nem kell magyarázni, versenyezni jó.
a várakozás része is ha van egy jó kis társaság. De egy idő elszáll az ember agya és heti szinten versenyeket fizetni meg utazni többszáz km-eket nem annyira vicces. 
-
fattyu
veterán
én nem tettem. Én csak azért mentem hogy a kutya jól érezze magát. kihagytam a versenyeket mert az hogy órűkat vársz két percért az nem jó a kutyának. meg nekem se.
ELmenni vigyorogva esni kelni a felázott felfagyott pályán az mókás. ZOkogni a röhögéstől amikor már trükkösebb pályákat építettünk és mint fekete lyuk húzta be a kutyát az alagút, amikor próbáltad másfele terelni az is. A kutya is vigyorog és röhög és nem érdekel hogy dqznának vagy pontot vonnának. Persze örölsz és dícséred ha hibátlan pályát mész. de ennyi.
Én azért hagytam abba mert nem fogta fel az edző hogy van akinek nem ENNYI az élet. hanem van más. nő. munka. élet. és ha ki mertél hagyni egy egy alkalmat akkor már ment a lelki terror hogy veszem el a helyet olyanok elől akik komolyan csinálnák...
ezt kétszer meghallgattam harmadikra meg elköszöntünk egymástól.
-
erik365
senior tag
Aki használ kongot mivel szokta megtölteni?
Vettem hozzá ilyen májkrém állagú lazacos cuccot, ami beltartalmilag egész jó, de 75g-620ft azért egy kicsit durva. Amúgy élvezte nagyon, egy jó 45 perce simán lekötötte, aztán tökre elfáradt.
Olvastam olyat is, hogy érdemes lefagyasztani a cuccot benne, kinek mi a véleménye? -
-
bb0t
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Én sem vagyok jó véleménnyel róla. Rohadtul tudják unni a kutyák.

Az agility egészen más.Az agilityt imádják a kutyák.
Óriási összhang kell hozzá. Folyamatos kommunikáció és interakció kell hozzá, különben... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
z123456789
addikt
Mert van nálunk ilyen foglalkozás külön. És számomra így első blikkre, és olvasatra nem tűnt sokkal különbözőnek az agilitytől. Ehhez hozzá tartozik, hogy nem is igazán érdekelnek ezek a dologk ugyebár.
(#28311) Daffni2
Hm...látom rossz véleményetek van a dologról többeteknek is. :-/Köszi a válaszokat.
-
bajnokpityu
félisten
-
Daffni2
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Az obedience a legnagyobb mértékű robotkutya "csináló."
Nézni is rossz amit művelnek a teljes mértékben függővé tett kutyával.
Szinte tized mp alatt végrehajtott parancsok,
-
bb0t
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Az agility az egy sport, ügyességi verseny, a lovas díjugratásból származik, különböző zónás és ugró akadályok vannak, a handler vezeti a kutyát végig a pályán, idő és hibapontok alapján rangsorolnak.
.
Az obedience pedig ahogy a nevében is benne van engedelmességi sport. Engedelmességi feladatokat kell kivitelezni, helyben maradás, követés, követés közbeni feladatok. Amit a kutyasuliban is tanultok. Vannak itt is akadályok, de a a hangsúly nem egy ügyességi pálya teljesítésén van, hanem a feladatok fegyelmezett és engedelmes kivitelezésén.Merőben más a két dolog, hogy merült ez fel benned?

-
z123456789
addikt
Mi a különbség az agility és az obedience között?
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Amerikai bulldogokról van itt valakinek tapasztalata?
Lenne egy ~5 éves kan kutyus, akit befogadnánk... Ismerősnek volt a kutyája, egészen addig míg szerencsétlent be nem adták menhelyre, de azért jó volna némi információ a fajtáról. 
ui.: általában a menhelyek meddig tartják „bent” a kutyákat? Úgy tudom van egy limit, ami után elaltathatják.
-
Kidus
őstag
Vincent mar keszul a Karacsonyra

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Marcikát tegnap érte utol, szegényke széthányta a lakást, mire hazaértünk
Láza szerencsére nincs, de ma nem kap enni mindenesetre, kicsit nyugodjon meg a pocakja.
Sajnos mostanában én be sem kötöm, csak beugrik hátra, pedig napi szinten hozom viszem. Csakhát, nem kényelmes neki a hülye hám, mert nem tud helyezkedni, normálisan lefeküdni stb.
de a célnak megfelelő
Na de hizlalásra biztos is, hogy jó a malacot is kukoricával hizlalják.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor a legaranyosabbak, amikor pl. építjük a pályát ők meg mászkálnak és maguktól belemennek a kúszóba, vagy szembejön egy akadály és átugorják. Nucky utóbbi időben mindig felment magától a hintára, mert sokat gyakoroltuk, és annyira aranyos volt, mi ott nagyban dumálunk és azt látom, hogy megy fel és koncentrál mintha ott lennék, lassan araszol, mert ugye hirtelen lecsapódik, elképesztőek, mikor rákapnak az ízére.