Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem tudom, nekem inkabb ez a parkapcsolat szo idegen.
En hazassagban elek 23 eve, es nekem nem parom, hanem felesegem van, csaladom, gyerekeim, es most egy kis kutyank is lett, es igy eljuk a kozos eletunket egyutt.
Lehet en vagyok egy kicsit konzervativ ezen a teren.Mivel ez kutyas topic szerintem ha ebbol a szempontbol gondoljatok at azt, hogy ti kutya tartok vagytok -e, vagy a kutyatok veletek el, akkor inkabb az utobbi az ami helyt allobb, es en tovabbra sem erzek ebben semmi felreerthetot.
A tappal kapcsoltban valakinek tanacsa?
-
VIPowER
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem tudtam hogy van feleséged. Fogadd részvétem, és gratulációmat egyben.
Én még nem érzem hogy kellene nekem feleség. De ha jól megvagytok örülök Nektek. -
VIPowER
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Csitt mert kitiltalak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VIPowER
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
És? Ez majdnem párkapcsolat, csak épp Ő jobban örül mikor hazajössz mint az emberpárod. A kutya éppolyan családtag mint bárki.
-
Siriusb
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ne gyilkoljátok már a poént...

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát nem tudom....mi most is együtt élünk a kutyánkkal.
Vagy én használtam rossz szót?
Szerintem akinek kutyája van az nem csak tartja a kutyát, hanem eteti, itatja, játszik vele, gondozza, tisztítja, vagyis vele éli az életét.
-
VIPowER
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
(#20086) Daffni2 !
Ezek alapszabályok, és egyértelműen betartottak voltak már nálam 25 évvel ezelőtt is, amikor német juhásszal éltem együtt.Cukorkával kapcsolatos kérdés. Mikor odamegyek hozzá mindig ásít egy nagyot (mondhatjuk embereset) csak neki édi hangja van. Ez mit jelent nála? Unja a pofám ?

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Daffni2
üzenetére
Ma egész nap próbálgattuk ezt a dobozos dolgot...
Sajnos úgy néz ki nálunk ez nem fog jól elsülni.
Első 1-2 alkalommal tökéletesen elérte a célját, viszont utána egy egyre labilisabb állapotot hoztam létre a gépkapcsos doboz ledobásával.
Egyre félősebb lett, estére meg már egy ajtóbecsapódástól is nagyon megijedt.
Eddig nagyon stabil, semmitől nem félő, nem tartó kutya volt, viszont a mai nap végére teljesen ellenkezőjére váltott.(#20086) Daffni2 !
Ezek alapszabályok, és egyértelműen betartottak voltak már nálam 25 évvel ezelőtt is, amikor német juhásszal éltem együtt.(#20087) bb0t!
Hát azért nálunk nincs semmi ilyesmi, és nem is lesz.
Nem fog ránk nőni ez biztos, most is tudja, hanyadán áll a családi ranglétrán, pontosabban a falkánkban...ő az utolsó.A különböző területekről meg annyit, hogy én alapjába véve a mi tartózkodási helyünk padlózatára gondoltam, ott oda megy ahová akar, minden el van pakolva, mindenhová bemehet, egyetlen egy helyiség tiltott, az a mosókonyha.
MÁS:
Ma kaptam egy tanácsot táppal kapcsolatban, de tőletek is kikérném a véleményeteket.
Ezt a száraz kutyatápot ajánlotta saját tapasztalat alapján egy eléggé jártas, kutyákkal foglalkozó személy.
Azt mondta, hogy igaz, hogy felnőtt kutyáknak szánt tápról van szó, de mivel puha, és iszonyat jó összetételű (egyebek mellett 70% bárányhús, kagyló az ízületekért) nyugodtan adhatom kölyöknek is.
Szerintetek? -
bb0t
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Családtag de csak akkor lett kiegyensúlyozott jó lelkiállapotú kutya, ha nem érzi magát dominánsnak. Sajnos a gyerekként kapott keverék kiskutyámmal mi is eljátszottuk ezt. Jöhet mindenhova, családtag, jajj de édes, hagy aludjon fent az ágyban, stb. a lényeg, hogy mindent ráhagytunk. Domináns felnőtt lett, aki többször is megharapott minket, ugatott ha vendég jött, támadni akarta séta között a bicajosokat stb. Nagyon szeretjük (anyukáméknál lakik) de sok kellemetlenséget kellett elviselni az engedékenységünk miatt és neki sem lehet olyan boldog élete mint más kutyáknak.
Amiket Daffni leírt azokat azért tartsátok be, hozzánk nem jöhet be egy-két helyre a saját biztonsága miatt, meg tudnia kell, hogy hány kiló.
Nektek kistestű van úgyhogy nem ér fel asztalra stb, a miénk már igen. 
A konzerv helyett lehet műanyag palack, kövekkel az talán nem annyira drasztikus. -
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Nem akarom tiltani sehonnan, o is csaladtag, johet mehet, oda, ahova akar.
Ezzel teljesen egyetértek.
Viszont vannak fő szabályok amit be kell tartani: Ajtón csak utolsóként mehet át,
enni csak utánam ill a családtagok után kaphat,
helyemen csak addig tartózkodhat ameddig én oda nem ülök,Kicsi cuki muki családi kedvencekkel különösen fontos betartani,mert nagyon a fejére nőhetnek a családnak.
Persze egy Dobermann esetében ez különösen veszélyes is lehet.
Van olyan ismerősöm ahol a családot terrorizálja a Dobi,ha nincs otthon a gazda./Ha otthon van néha őt is
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Daffni2
üzenetére
Ez nagyon jonak tunik, ki fogom probalni.
Nem tudom mennyire lesz tole felos, vagychogyan fogja toleralni, de megprobalom, koszi a tanacsot!(#20082) bb0t!
Nem akarom tiltani sehonnan, o is csaladtag, johet mehet, oda, ahova akar.
(#20083) rwin5!
Bichon Havanese 11.hetes. -
Winner_hun
félisten
Akkor rákeresel.
Ja nem, beírsz, a kereső dísznek van, én kérek elnézést. -
rwin5
őstag
-
-
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Konzervdobozba csavarokat tenni, lezárni,és ha odanyal,vagy fel akar szedni valamit, akkor odadobni, szó nélkül.
Nincs fújolás, semmi tiltó szó.
Más nem kívánatos tevékenység megelőzésére is hasznos, ugyanúgy tiltó szó nélkül csak odadobni.Zörög,kellemetlen, hamar megtanulja,hogy mi a helytelen.
Ha tiltó szót használsz, összeköti és ha nem vagy ott ugyanúgy megcsinálja.
-
HUTCHDB
nagyúr
Kinek milyen otlete van a kovetkezore:
Az ebatta, folyamatosan jarkal, szaglaszik a nappali, amerikai konyhank, etkezonk padlozatan, es fel fel szedeget egy egy morzsat, vagy egy kis leesett apro pl. rantott hus bundat.
Hogy szoljak ra, hogy ne szagolgasson, ne eszegessen, ne nyalakodjon a foldon?
(Attol tartok, hogy olyan dologba is belenyal, ami veszelyes lehet, pl, valamilyen kiomlo mosogatoszer, vagy padlofelmoso.)
Hiaba seprunk, mosunk fel napjaban tobbszor, sajnos csak kerul egy kis etel morzsa a foldre, foleg fozeskor, vagy etkezeskor.
Nem kunyeral, soha semmilyen kajat nem kap dugiba, nem ezert keresi, de ott el velunk, jon megy szinte egesz nap, es amit talal, azt megeszi. -
bb0t
őstag
válasz
Daffni2
üzenetére
Köszönöm! Valamilyen fajtát biztosan beszerzek.
Érdekelne egy kajás kérdésre a válasz. Vannak tápok Purizon, Platinum meg még más is biztos ami úgy hirdeti magát, hogy 70% hústartalom, de ha megnézed az össz fehérjét akkor a Platinumnál pl 23%. Tehát ez azt jelenti, hogy a 23% fehérjének 70%-a állati fehérje? A purizonnál 39% akkor ott is ugyanez, nem? És ez jónak mondható? Gondolom a Purizon igen, de a Platinum? Az egyik fórumban felmerült és csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez mennyire marketing.
-
kew
senior tag
Szerintem a habitusuktól függ
Nálunk a 4 éves Tomi macska mellé hoztuk Marcit, de nincs semmi gond velük. Persze nem országos cimbik, Marci néha megkergeti játékból a macsekot, de Tomi nem bántja, csak pofozgatja néha köröm nélkül, esetleg ha nagyon sarokba szorul, akkor ráharap egyet-kettőt a kutya orrára és kész
De egyikük sem nyíg sose, úgyhogy gondolom nem bántják egymást komolyan.Azért bízom benne, hogy egyszer szépen összehaverkodnak
Szerintem idő kérdése a dolog. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Valakinél működik a kutya/macska egy lakásban felállás?Van valami "formula" rá?Próbálom őket szoktatni,de a macska mindig morog.A kutyám meg csak furcsán néz rá

1 méterig jutottunk,de azért tartok,hogy vagy a macska kap oda vagy a kutya harap a macska irányába... -
zolynet
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Pontosan!
Nem egyszer nem tagadom talán kissé elvetve a sulykot a grabancánál fogva dobtam vissza, természetesen nem át a kerítésen. De tényleg annyi dorgálást kapott, nem véletlenül írom hogy egy lemerült aksit fogok a kerítésre kötni, had csípje meg. Hát a lábán látom a horzsolásokat amiket okoz magának.
Szoktuk a pajtásaival is sétáltatni, de ne szeresse már ennyire őket.
Szóval ez a része a kutyanevelésnek most kifogott rajtam, pedig úgy érzem mindent megtettem. (egyszer ugye sikerült is tetten érnem)
Ha van ötletetek nagyon szívesen meghallgatom. -
kew
senior tag
-
bb0t
őstag
"Jó"árban van ahogy nézem de a BC is hajlamos diszpláziára azt meg én sem szeretném.

-
kew
senior tag
Kálciumot nem is kapna, ezt a luposant és társait simán lehet adni a tápok mellé, mert nem kifejezetten vitamin, csak zöldkagyló van benne
Sajna a goldik hajlamosak diszpláziára, ezért szeretném erősíteni még kiskorában az ízületeket, nehogy előjöjjön bármi gond.A videón már kb 2 óra rohangászás / játszás után vagyunk, azért olyan nyugis, már hót fáradt
Szépen jön már póráz nélkül is, de egyelőre csak biztos terepen merjük elengedni 
Most kaptam egy tippet itt a környéken egy jó kutyasulira (amit először kinéztem, azt leszólták), ahol már 3-4 hónapos kortól lehet menni, január végén megyünk először, nagyon kíváncsi leszek
Addig tanítgatjuk, amit tudunk 
-
bb0t
őstag
A TOTW-ot jövő hét elejére várom. Most tegnap vettem neki HappyDog Babyt, hogy amíg nem jön az új kaja addig se a Junior tápot egye. 2000ft volt egy kiló
De nem baj legalább így nem egyik napról a másikra kapja majd a TOTW-ot hanem fokozatosan szoktatom rá.Persze, majd leírom mik a tapasztalatok!
Lehet, hogy én is nézek neki olyat, a HappyDogban volt, de nem biztos, hogy indokolt plusz adalék a kaja mellé. Pl kálcium kifejezetten kártékony lehet nekik, ha túl sokat kap.Nagyon szép.
Olyan nyugodt mindig mint a felvételen is látszik?
Látom a póráz nélküli séta már jól megy neki. 
-
kew
senior tag
Persze, az új kajától is foshat, nekünk is ment kicsit a hasa váltáskor
Most mit kap, totw-ot? Majd írd meg a tapasztalataidat róla, mennyi kaki, milyen állagú, stb. Nekem most ez a brit bevált, szép formáltat kakál tőle és 2-3x egy nap.
Ő is nyúlik rendesen, úgyhogy most rendeltem is neki még zöldkagyló kivonatos táplálék kiegészítőt (Luposan Gelenkkraft Pellets), állítólag nagyon jó hatással van a fejlődő ízületekre, főleg az ilyen hirtelen növős időszakban.Lőttem róla két képet, most fürdött mert hót saras lett odakint a játék hevében
Itt egy videó, hogy nézett ki 
-
zolynet
veterán
1 hétig távol voltunk és ma mikor hátrament a blöki akkor szúrt szemet a tátongó lyuk melyet a drótkerítésben csinált. Nem is értettem hogy kb egy hete mikor átmentem macskát etetni, hogy a francba tudott kb 2percre rá már a szomszédban lenni. Illetve azt sem értettem hogy miért jön át, tudja hogy odaát vagyok és ha átjön kap a pofájára. (kapott is)
Isten áldja a kötegelőt, remélem jó lesz egy ideig: képAz elmúlt 1hétben nagyokat sétáltunk és sokat játszottunk:

-
bb0t
őstag
Hát én is nagyon remélem, hogy erről van szó. A kedélyállapotával nincs baj. Ugyanúgy rossz mint mindig.
Az meg, hogy megkavarodott az ürítési ciklus betudom az új kajának. Ezért ma vettem még egy kilót a Happy Dog babyből, hogy amíg meg nem jön az új kajája addig se a másikat egye. Meg legalább így meg lesz a fokozatosság is, az átszoktatásnál.
A kint felszedett cuccok miatt Nucky már agressziót is tanúsított. Ki akartam venni valamit a szájából és nem a "játékosan szétharaplak k.cs.g" volt hanem az az igazi erőszakos támadósdi. Ilyet a családi kutya csinált gyakran aki dominanciát érzett az egész család felett, de ő kicsi így mindenki elnézte neki, remélem esetünkben azért megtanulja majd, hogy ha kell a szájából valami akkor adnia kell. Pl. nagyon szeretné lenyelni a dióhéjat egybe. Hát szerintem ő sem szeretné tudni milyen amikor az kijön...
Rakhatnál fel képet Marciról, a miénk most annyira megnyúlt, hogy már az asztalhoz is felér, eleinte néztük is, hogy "azt meg hogyan szerezte meg?"

-
kew
senior tag
Szerintem adj még neki 1-2 napot, hátha rendbe jön

Marci is állandóan eszi az ágakat, legutóbb két kaki is kimaradt, majd nagynehezen valamit kitolt magából, de televolt kis fadarabokkal a kakija.
A hasmenés szvsz lehet a csokis cucctól, a fadarab meg lehet felsértett valamit benne. Szerintem rendbe jön, nem kell aggódni
Aztán ha nem javul, doki.
A faág evést én már próbálom neki tiltani, de állandóan felszedi és rágja, én is félek, hogy egyszer baja lesz tőle.Tegnap pl elcsórta asszony varrós zacsiját, amiben cérnák voltak beletűzve tűkkel, azt rágdosta. Mire észreveettük szétrágott egy csomó cérnát, de furcsa mód nem szúrta meg egy tú sem..

Előtte meg kapott egy labdát, ami villogott ha odacsaptad a földhöz, azt szétszedte és szétrágta benne a ledes cuccot. Mire észrevettem már csak agyontörött plexidarabokat tudtam összeszedni a helyéről, csak reménykedtem, hogy nem nyelt le belőle, de végül nem észleletem problémát. Nagyon oda kell figyelni a kis hülyékre
-
bb0t
őstag
Pár napja eléggé felborult a kutya székelési szokása. Eddig kiszámítható módon zajlott, kimentünk délelőtt, kapott enni aztán kimentünk délután és volt ürülék majd kapott enni mikor visszajöttünk és este megint csak kimentünk volt ürülék. Most egy pár napja teljesen felborult ez a dolog. Ma például reggelre bekakilt de azért kimentünk aztán kapott enni majd az esedékes séta előtt megint kakált. Most pedig hasmenése volt (soha nem volt még hasmenése akkor sem amikor elhoztuk) de ami aggaszt, hogy piros vérszerű dolog is volt benne meg nyálka. Meg egy kb 3cm-es ág darab. A székletében az vér lehet? És ha igen miért?
Szerintem azóta van ez a rendszertelenség mióta a junior tápot kapja. Az nagyobb szemű és elvileg csak 5 hónapos kortól kaphatná. 
-
madgie
titán
Kaptok ti is egy szilveszteri, "ugye nem engedtek ki a petárdák közé" kutyiképet

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jaj, de szép!

-
válasz
enginev3.0
üzenetére

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Daffni2
üzenetére
Itt egy bővebb leírás.
Ez elég jónak tűnik, én is szemezgettem vele, de maradtam egyelőre az acana, a brit care és az orijen puppy-k mellett.
Bevásároltam kisebb adagokat (20-30 dkg-okat) vagy 2000 forintért, de még szinte alig fogyott belőle az elmúlt több mint egy hét alatt.(#20044) KrenAtesz !
Valami elektromos vízmelegítő fűtő részét kellene a víztartó edény (ami fixen rögzítve van) alá (föld alatt) egy a kutya által nem bontható fém dobozkába vezetni, és egy időkapcsolóval mondjuk fél óránként 20-30 mp-re bekapcsolni. -
KrAt
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Tényleg, akvárium fűtő.. De azt valószínűleg hamar megenné, neki minden játék.
Akkor marad a cserebere, az a legtutibb..
Az a fűthető tál sem lenne rossz ötlet, de ennyiért.. :/ -
bb0t
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Olcsóbban kijön ha akvarium viz melegítőt használ.
-
bb0t
őstag
Ez a TOTW összetétele. Emellé kell adnom kálciumot?
Oldalukon ezt találtam: The High Prairie Puppy contains 1.4% calcium and 1.0% phosphorus on an as-fed basis.
The Pacific Stream Puppy contains 1.3% calcium and 1.0% phosphorus on an as-fed basis.
Összetétel: lazac, tengeri halliszt, édesburgonya, burgonya, borsó, borsó fehérje, repce olaj, paradicsompüré, lazac liszt, füstölt lazac, természetes aroma, lazac olaj (forrás DHA), só, kolin-klorid, a keverék természetes tokoferolok, szárítjuk cikória gyökér, paradicsom, áfonya, málna, yucca kivonat, szárított fermentációs termék, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum erjedés kivonat szárított Trichoderma longibrachiatum, E-vitamin kiegészítés, vas proteinate, cink proteinate, réz proteinate, vas-szulfát, cink-szulfát, réz-szulfát, kálium-jodid, tiamin (B1-vitamin), mangán proteinate, mangán-oxid, aszkorbinsav, A-vitamin, a biotin, a niacin, kalcium-pantotenát, mangán-szulfát, nátrium-szelenit, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), B12-vitamin, riboflavin (B2-vitamin), a D-vitamin-kiegészítés, folsav
Elemzés: fehérje 27%, zsír 15%, rost 5%, nedvességtartalom 10%, cink 150mg/kg, szelén 0,4mg/kg, E vitamin 175IU/kg, omega 6 zsírsavak 2,4%, omega 3 zsírsavak 0,3%
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Kinti kutyaviz elfagyas ellen hazi praktika? Ha dolgozunk, 8-10 óra alatt koppá fagy..
-
bb0t
őstag
Autós kutyahám ügyben vannak tapasztalatok? Szeretnénk venni egyet, használ valaki ilyet?
-
bb0t
őstag
Én is utálom, veszélyes drága és félelmetes sokak számára. A páratartalom, a nedvesség vagy egy ütés is képes beindítani, rendkívül instabil, még a kezembe se venném soha.
A kutyával nekünk volt egy esedékes sétánk 23:30-kor, meg direkt ki akartam vinni a frontra, hogy lássam hogyan reagál rá. Volt is durrogtatás rendesen, figyelte de nem félt. Mindig jól meg is dicsértük, hogy milyen okos és ügyes kutya amikor durrogtattak, nem akartam, hogy idegesség rossz érzés legyen benne mikor ilyet hall. Még jutifalit is kapott. Aztán elkezdtek tüzijátékozni, kiálltunk az utca közepére néztük, ő is nézte, forgatta a fejét aztán megunta és lefeküdt a jégre, epic pillanat volt.

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
TripleB
üzenetére
B.U.É.K!
Petárda, tűzijáték árakhoz:
A szembe szomszéd tegnap este szólt, hogy menjek ki, mert nagyon szép tűzijátékot vett.
Ha jól emlékszem akkor, 12-vagy 14 lövéses egységcsomag volt.
El is indította, de 3 lövés után a többi az oldalán kezdett el kijönni, még szerencse, hogy jó 20-25 méterre álltunk meg a kijövés helyétől a gyerekkel.
Az egész kb. 20-25 mp lehetett.
Na mondom, ez príma volt, megérte?
Válasz, ez egy olcsóbb 7.000 forintos tűzijáték volt....

Emberek miért dobálják a pénzüket ilyen marhaságra?Egyébként kiskutyánk nem félt a hangoktól, teljesen jól, és immunisan viselte, mondjuk igyekeztem tegnap estétől minél hamarabb bejönni, miután letudta a "wc"-zést.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Bár nincs kutyám, de baromira utálom a petárdázást, rakétázást...
Sajnos ismét beigazolódott, hogy nem véletlenül...
Egyik jó képességű szomszédon annyira ügyes volt, hogy elborult a tűzijátéka és a másik szomszédom teraszára lődözte a rakétákat. Annyi esze nem volt, hogy vödör vizet odakészítsen ilyen vészhelyzet esetére. Az áldásból nekünk is jutott egy kicsi, pont begyújtotta a fóliát, amivel a kerti asztalt csomagoltuk be télire. Még szerencse, hogy feleségem észrevette, hogy baj van. De mire kimentem és eloltottam, addigra már megégett az asztal lába. Nyáron vettem kb. 60 ezer forintért és most úgy néz ki, hogy ránézni sincs kedvem...Tudom, hogy a kutyák szenvedése sokkal nagyobb probléma, csak gondoltam leírom, hogy átérzem a helyzeteteket.
Azt nem értem, hogy amit év közben csak engedéllyel rendelkező cég csinálhat (tűzijáték), azt szilveszterkor miért csinálhatja bárki, aki nagykorú? Erre az egy napra mindenkiből pirotechnikai szakember lesz???
-
Winner_hun
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Majomcsapda.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
monti0222w
üzenetére
Szélesebbre kellett volna hagyni az ajtót.

-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szegénykém nem fér ki!

-
Bjørgersson
félisten
válasz
monti0222w
üzenetére
-
bb0t
őstag
Nucky szereti az almát.

-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
Bjørgersson
félisten
-
monti0222w
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
nagyon nem szeret dokihoz járni! 
-
Siriusb
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó ez a méret is, ahová én helyezném nekik, ott elférne.

-
rwin5
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
haha megfogtál
-
rwin5
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Biztos lesz pár hülye a híradóban bemutatva, aki lerobbantja idén is a kezét, de nem is sajnálom egyiket sem..
-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
kovy29: Neked is,
és ugyanezt kívánom én is mindenkinek! 
Ma voltunk dokinál köröm vágás+ fül tisztítás, hát nagyon megbirkóztam vele, mint mindig mikor megyünk, annyira rühelli a körömvágást, de túl vagyunk rajta ez a lényeg!

-
Siriusb
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja, errefelé is, kénytelen voltam épp most én is beengedni. Amíg világos van, kimegyünk egy jó kétórás sétára, hogy levezesse kicsit az energiáit, remélhetőleg nyugodtabban fogja viselni az éjszakát.
Miért nem hoznak egy törvényt, hogy szabadkezet adjanak a kutyásoknak a petárdázókkal szemben?! Szerintem elég hatásosan tudnánk fellépni, legalábbis nekem vannak ötleteim, mit tennék velük.
-
Bjørgersson
félisten
Nálunk már valami gyökér megkezdte a petárdázást, hogy robbanna le a keze, szegény Bogi megijedt, beszaladt a szobámba. Csak azt vettem észre az előbb, hogy valaki itt kutat mögöttem.
-
Orlin
addikt
Nálunk most béke van.Csoda, alig van petárdázás.Amúgy meg este a kandalló és a gazdi mellett amúgy sem zavarja a kutyámat...

-
-
bb0t
őstag
Kíváncsi vagyok érdekli-e majd a petárdázás. A családi kutyánkat sosem zavarta. Egyik szilveszterkor elfogyott valami és elmentünk a boltba, olyan volt mint Sztálingrád ostroma, körülöttünk mindenki petárdázott meg tűzijátékozott a kutya meg rá se bagózott.

-
madgie
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én még nem érzem hogy kellene nekem feleség. De ha jól megvagytok örülök Nektek.

mindegy nem folytatom fölös rád pazarolni 
Lehet, hogy én is nézek neki olyat, a HappyDogban volt, de nem biztos, hogy indokolt plusz adalék a kaja mellé. Pl kálcium kifejezetten kártékony lehet nekik, ha túl sokat kap.
Olyan nyugodt mindig mint a felvételen is látszik?
És szerencse, hogy baromi hamar észre lett véve a tűz...