- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kircipeti #8092 üzenetére
Villany, de a szomszéd benzinesét sem szívleli.
(#8093) Norb3rto
Ja, én is láttam már és akkor döntöttem el, hogy nekem egyszer lesz fehér boxer
Más...
Ma esett a hó (végre) és Pöcök, basszus egyébként sem laza kutya, de ma duuurva, annyira pörgött, hogy nem tudtam mi van. Álltam egy helyben és a bolondja meg fel-alá az udvarban, csúszkált a szakadó hóban és próbálta megfogni a pelyheket
-
public73
senior tag
szakad a hó nálunk békésben, a juhászom kinnt fexik az udvar közepén a hóban és a frissen kapott marhacsontján rágódik cirka 40 perce.......
szerintetek nem fázik??????
-1 fok lehet, a hóban egy kicsit kevesebb!!!! -
válasz
kircipeti #8088 üzenetére
Ami még érdekes, hogy csak azzal a zöld vödörrel játszik. A többi nem érdekli, de az nagyon. Meg is van hagyva neki
(#8089) Lauda
Eleinte érdekelte a dolog, de aztán rávezettem a dologra, hogy nem kellene
Egyedül még a fűnyíró az, amire nem tudom rászoktatni, hogy ne bántsa. Egyszerűen neki megy a kerekének és elkezdi rágni
Persze csak ha megy a gép.
(#8090) Norb3rto
Elég sokat van vele foglalkozva, mert elég sűrűn forgolódik valaki a családból az udvaron vagy a kertben és olyankor mindig vele egy kis játék... de egyébként tervben van neki egy pajtiVan egy boxer tenyésztő haverom és várok egy fehér boxerre
-
Kidus
őstag
Komondornal a 7 ev mar senior, szerintem vehetsz neki nyugodtan olyan tapot.
Vehetsz kiegeszito vitamonokat, esetleg ha turi magan, akkor olyan napokon, mikor rohadt hideg van, azt a mellenyszeru izet, az is vedi kicsit.
Meg szelvedett hely, ahova behuzodhat, infra jo otlet lehet peldaul, de a komondor eleg kemeny kutya, ha nem beteges, renben van az immunrendszere, nem kene hogy baja legyen.
Fekvohely mindenkepp legyen neki olyan, ami rongy vagy osszehajtott pled, ne a betonon-fagyott foldon fekudjon.
Masik megoldas lehet meg melegito parna, ha van haza/kucko, rongy ala be lehet tenni, konnektorba bedug, infranal meg jobb megoldas is, kiveve ha ragcsalna a kabelt.Ennyi jut eszembe
-
Találtam 2 nem túl régi videót a telefonomon:
-
-
Eagl3
veterán
Akkor vegyél neki jobb minőségű tápot... abban elvileg minden szükséges vitamin/nyomelem benne van, amire szüksége lehet. Senior elnevezésű tápok azok, amik idősebb kutyáknak valók. Bár nem tudom, hogy a 7 éves már ide tartozik-e, de az eledel boltban szívesen tájékoztatnak mindenről.
-
-
Diego!
senior tag
Szerintetek mivel "tunningoljak fel" egy 7 éves komondort a fagyokra, akinek tavaly tél végén tüdőgyulladása volt (nehezen lábalt ki belőle), és félek hogy megint lesz. Kinti kutya. Minden hasznos tanácsot szívesen fogadok.
Köszönöm. -
lacos001
senior tag
válasz
Telomanikus #8070 üzenetére
Ajánlom én is,remek dögök!
Drukkolok,hogy meglegyen neked is,nem bánnátok meg,és a másik kutyával sztem kijönne,tapasztalat.........
Eddigi hozzászólásaim között van sok kép és videó a mi kis "malacunk"ról !
-
Telomanikus
senior tag
Aki remélhetőleg hamarosan az enyém is lesz!
-
iwu
addikt
válasz
Motion_Blur #8066 üzenetére
Nekem a juhász azt csinálta, hogy kihúzta a takarót, és simán a fán fekszik a házban
Az idióta goldi meg még egyszer sem ment be a lakrészébe, ő mindig a bejárati ajtóban alszik. Viszont mikor leesett az első nagy hó, tök jópofa volt a tetőtér beépítés. Látszott a feljárón a macska lábnyomaJópofa képek kerültek fel megint, grat a gazdiknak!
-
válasz
Motion_Blur #8066 üzenetére
A Roni bevackolta magat rendesen a kecoba. Elobb szelloztettem, odajott az ablakhoz, megsimogattam es mar huzta is vissza a belet.
-
sp@rtan
senior tag
válasz
total90 #8062 üzenetére
Szuroknak meg van egy bazi nagy háza, szomszéd kutyustól örökölte. De ő se nagyon megy bele, inkább olyan helyekre fekszik ahol lát minket, vagy közel van. De ha meg van kötve, akkor mindig belemegy. Amúgy mostanában az ajtóban fekszik, 3 oldalról védett, közel van a kapuhoz, és oda van rakva a kis takarója. Múltkor olyat produkált, hogy a friss,hideg hóba lefeküdt aludni, mert onnan pont belátott hozzánk az ablakon...
-
válasz
Motion_Blur #8053 üzenetére
Az enyém meg akkor alszik kint, ha esik... nem nagyon éri eső a boxban, de ő épp oda megy. Szakadó esőben ott élvezkedik, nem, hogy bemenne a házába... hidegben is, mert még nyáron megérteném. Bolond ebzetek
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Kis jacki játszik
-
(#8050) sp@rtan Koszi!
Latom nyomul a hoban a Szurok is.
(#8052) deicide Bombazo a kolyok!
Megy a terror a nagyfater ellen.
(#8053) Motion_Blur Fene tudja mitol van, de ne aggodj, majd ha fazik bemegy.
-
fero02
nagyúr
válasz
Enyémnek is van háza, nem is kicsit, vatta új (első tulaj, nem dohányzó), nem is kennelben van (h amiatt ne menne be, mert tudja h be lesz zárva) és eddig egy kezemen meg tudom számolni, h hányszor aludt benne. A napokban is amikor volt ez eső, akkor bőrig volt ázva (de tényleg, 1 mm^2-nyi száraz hely nem volt rajta) és akkor is kint volt végig. Utána meg este feküdt a járdán, vacogott, nyüszögött h fázik és még ekkor sem ment be.
Az meg h hogy néz ki a fal a járda mellett, meg a folyosón a könyöklő ahova fel szokta tenni az első két lábat...atya ég. Majd csinálok képet, borzasztó.
Viszont a többi juhászos képeit, qrva irigy lettem. Megnőhetne már az enyém is...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Ez a kintalvás a mínuszban nálunk is előfordult már: [KLIKK]
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Mi lehet annak az oka hogy a kutyám nem hajlandó bemenni a házába? Este szépen 'beágyazunk' neki, de szinte rögtön az összes rongyot kihúzkodja az ól elé és oda fekszik le. -5 fokban se megy be inkább ott vacog előtte.. kb. 3 éve megvan az ól és eddig nem volt ilyen gond, most ősszel tűnt fel hogy ezt csinálja.
Egy angol cocker spánielről van szó
-
válasz
Winner_hun #8048 üzenetére
-
válasz
Winner_hun #8046 üzenetére
Akkor mi a fenenek orulhet?
-
válasz
Winner_hun #8042 üzenetére
Biztos sokat jatszanak vele a szomszedek, azert szereti oket annyira.
A Roni pont a forditottja, nem kamazza oket, mar falhoz is allitotta a haz urat.
-
kircipeti
senior tag
válasz
Winner_hun #8035 üzenetére
Szegeny Bruno koma, mindig tortenik vele valami bajsag.
Egyszer mar en is probaltam kiszabaditani egy hasonloan jart tacsit, de a kis terminator inkabb megharapott
-
válasz
Winner_hun #8039 üzenetére
Es a szomszednak annyira orul, hogy at akar menni?
-
válasz
Mi van a tuloldalon, hogy ennyire nyomul?
-
iwu
addikt
válasz
ááá, szegény pára.
-
Winner_hun
félisten
Azt hiszem Brúnó ma leszokott a kertet elválasztó kerítésre ugrálásról, legalábbis már biztos nem akar átmenni rajta. Lógott rajta egy kicsit, egyik lába se érte a földet... hogy mennyit azt nem tudom, nem voltam itthon, apukám szedte le. Külsőleg biztosan nincs baja.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Thulcandra #8033 üzenetére
A bazik igen mit jelent?
-
kircipeti
senior tag
válasz
streett #8030 üzenetére
Nem tudom, ez egy hosszabb folyamat volt. Mindig bovitgette
Egy rossz mobilos kepet mar sikerult loni. Nagyon tetszik neki a hav.
Talalkoztunk seta kozben ket kissraccal: "De aranyos. Tud harapni?"
Kerdeztek, hogy hallgat-e ram, csinaltunk egy gyors fektetest, ultetest, tetszett nekik. Meg azzal nyaggattak, hogy rendorkutya-e, de hiaba mondtam mondtam nekik, hogy nem az. Szerintem nem hittek el. Itthon aztan eszembejutott, hogy lathattak mar rajta a K9-es hamot, abbol gondoltak.
-
kircipeti
senior tag
Koszi!
Johnny mar boven 10 ev felett volt szegeny.
Csak nehogy a szomszed is megnezze egyszer. Lehet nem orulne neki ennyire, mint mi
Persze azota mar joparszor betemettem azt a lyukat, de mindig ujraassa.
A hatarban is szokott jokat asni:
Altalaban eger lyukakat tar fel es addig nem nyugszik, amig meg nem talalja a feszket (szaraz fucsomo). A lassuakat el is kapja neha
-
fero02
nagyúr
válasz
kircipeti #8027 üzenetére
Teljesen kész van ez a kutya! Qrva jó fej!
Megnéztem a videót. Csóró szomszéd kutya már tényleg öreg lehetett, látszik is rajta, de a hangján még inkább észre lehet venni. A Tied meg kicsit szemtelenkedik vele, de biztos ment volna játszani.
Megnéztem az ásós videót is. Dőltem-borultam rajta.
-
kircipeti
senior tag
Nem lett belole semmi sajnos. Abban a latyakban nem akartam mar kesziteni. Ma meg esett valami onos eso es feltettem a gepet. Ha majd tiszta lesz az ido, akkor keszitek.
Par tavalyelotti:
Meg egy bonuszvideo: Gonzo vs szomszéd Johnny (R.I.P.)
Szegeny Johnny Ur azota eltavozott. Eleinte nagyon f*sott tole a Gonzo, de kesobb felbatorodott. -
Ramius
őstag
Akkor mutatok egy mai képet az én szélvész vizslámról is
[link] -
deicide
veterán
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Néhány új KÉP Amper vizslámról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest