Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Elöl néztem, ott lesz a gond igen, de ezen nincs ilyen állító. Egy elég masszív szerkezet van, amit kézzel kell a helyére nyomni. Az fixálja a pozíciót, beleszorítja a nútba a tengelyt. Viszont a fix tengely, amin az egész kormány billen, az kezdett el kotyogni. Húzni sem ezen, sem a hátsón nem lehet, mert maga a tengely ami átmegy, az határolós, az ellendarab maga a csavar, ami hiába van meghúzva, a határoló miatt nem feszít többet. Itt látom a nagy hibalehetőséget. Vélhetően a sok apró rázkódás megeszi. Szétszedtem, megnéztem, faterral esztergáltatok keményebb anyagból tengelyt. Csak akkor meg maga a keréktartó villa fog kinyalódni. Félek puha anyagból van. Nincs benne persely ahogy eddig láttam 1:1-be csak maga a villa. (Hátul ugye 2 helyen van rögzítve, egyik a tetején, amolyan fix pont, csak fel le mozoghat, a másik meg a teleszkóp/rugó.) Utóbbi kopik drasztikusan egyelőre. Minél nagyobb a lógás, annál gyorsabban fogja kiverni.
Készítettem videókat, első és hátsóról is.
Hátsónál látványos, új korában nulla lógása volt.Elöl pedig ez kotyog, ha fixre meg van húzva a reteszelő:
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest