Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Na ma megjött végre az Ausom DT2 pro, plusz az ajándék bukó.
Vizsgálgattam, végig tapiztam, kipróbálni nem tudtam sajnos, mert locspocs idő van kint.
Szerintem masszív és látszik, hogy odafigyeltek az összerakásnál. Kukirin g2 és g4 hez képest messze jobb és szebb. A két kukirinnel majd lefotózom az ausomot, ha jobb idő lesz.
A joyor t10, az is elmarad szerintem a kis kilógó vezetékeivel. Nekem az nem tűnik felnőttesnek. Nem olyan letisztult.Pár képet készítettem...(Bocsi a kupiért, ez a mindenes szoba.)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs