Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
madkiller
üzenetére
Hát igen, ha csak bicikliúton, meg járdán mész vele, oda elég a 25 is.
De ahol nincsenek bicikliutak, ott kénytelen vagyok én is az úton az autók között menni, ott meg 25-el csak akadályozom az autókat. :/
Ezért jobb a nagyobb sebesség, h a forgalom tempójával lehessen haladni.Ami a féket illeti, szerintem túlreagálod.
Az eredeti dobfékkel használom a G30-at, meg a G2-ket is. Előbbi némileg át van alakítva, 50+-ra is képes, utóbbiak 40-re.
Évek óta használom a G30-at, a forgalommal haladok autók között, még sose voltam úgy, h ne lett volna elég a fékerő.
Normálisan kell vezetni, megfelelő követési távolságot tartva, defenzív módon hozzáállni, nem vadulni, sportos módon menni.
Mondjuk azt még hozzátenném, h én ugyanazokon az útvonalakon megyek vele, így ismerem az úthibákat, h hol vannak, így nem ér váratlanul egy-egy kátyú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest