- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
és kit érdekel hogy szervizes? Láttunk itt már más szervizes tapasztalatot is, nevettünk rajta pár napot.
Autószerelők első szabálya hogy francia autót nem szabad venni
Ettől függetlenül autószerelő ismerősöm csak francia autót keresett magának, és eddig is azok voltak neki.
Másik autószerelő ismerősöm pont a héten mondta hogy első autónak peugeot 206, mikor kérdeztük tőle, vagy c3 citroenAttól hogy szervizes még ugyanúgy csak szubjektív lesz a véleménye
Én meg mechatronikai technikus vagyok, és mozgólépcsőket tartok karban, sőt, minőségellenőr pozícióban vagyok, kicsit komolyabb eszköz mint egy roller, de nem ezt fogom felhozni érvnek, hanem a rollerekkel szerzett tapasztalatomat, amit még itt másik 4-5 ember megerősít, ketten meg mindenki ellen mennek mert ők az atyaúristenek
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátorok (35e) és töltőHUB (25e)
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest