Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
.-..-.
üzenetére
ez nem jó példa, mert az autó arra lett méretezve, hogy ha felborul, azt bírja el, kvázi önsúlyát, nem pedig azt, ha ráomlik 100 tonna föld... ez kicsit elrugaszkodott elképzelés, ennyi erövel mehetne mindenki tigris tankkal, mert mégiscsak EU-s gyártmány...

másik se jó, ezért van minden autónak mostanság akkora hatalmas orra, mert a balesetvédelmi szempontok miatt jobb, ha magasabb az orr rész (lásd, SUV-k tesztbábu gyalogos ütközések). nem mind1, hogy mekkora rádiuszu egy él az autón, nem lehet xy rádiusznál kisebb, illetve ha igen (lemez vége) akkor azt milyen hézag és milyen mértékben kell eltakarni, szintbe hozni (ezért nem kap a Cybertruck engedélyt az EU-ban). A csomagloló anyagért (EU agymenés, és saját piac védelme érdekében behozott esztelen törvény) Eu-s felelös, és kapcsolat tartó kell, aki felel a csomagoló anyag megfelelö minöségéért, és az újra felhasznosításért (mintha ott állna mellettem, amikor kidobom, hogy mit hová, nevetséges)
Sorolhatnám, de az már másik téma topikjába való, szóval csak óvatosan azzal, hogy EU-ban lehet forgalmazni. Amit aliexpresszröl is veszel, nem hiába olcsó, mert nem kell azoknak a szabványoknak megfelelnie, nem kell teszt, sok tervezés. Az is igaz, hogy sokan megveszik az engedélyeket, egy valós teszt eredményeit, egy hasonló terméken végrehajtva, de legalább a látszatát kell kelteniük, hogy megfelel, akkor akarva, akaratlanul is átvesznek 1-2 olyan dolgot, amit az Eu elvár. Pláne ekkora terítés mellet (kuki)
Félreértés ne essék, én boldogan el vagyok mind a két tábor oldalán (Alis rendelések tucatjával a hátam mögött, és folyamatban, mert tök feleslegesnek érzek én is 1-2 Eu-s szabályozást, ami egy terméket feleslegesen drágává tesz, pl lapáttal ugye nem lehet étkezni, mégis olyan teszteket kell elvégezzenek rendes EU-s cégek, hogy ha valaki arra használná, ne vágja meg megát, vagy a könyvekben külön ki kell térni erre, ez is pénz
) De Segway rollerem van, mert fontos volt (már lassan nem tudom, hogy mennyire lesz még, ugye lötyög a kormány, és szerintük az jól van, természetes) a minöség, mert csak a kis "sz@ros" életem féltem,
de ott a másik oldal, hogy hiába a szabályozás, ha bár biztonságos, de nem tartós egy elem.na ez tessék összerakni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- DJI NEO 2 DRONE, ÚJ 2 ÉV GARANCIÁVAL ELADÓ
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- DJI Air 3 RCN3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) De Segway rollerem van, mert fontos volt (már lassan nem tudom, hogy mennyire lesz még, ugye lötyög a kormány, és szerintük az jól van, természetes) a minöség, mert csak a kis "sz@ros" életem féltem,