Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
PociAti
üzenetére
Van köze a sebességhez is, de tökéletes biztonság nincs, ha betüt a szar, kis tempónál is képes egy roller úgy belebaszarintani az aszfaltba a pilótát, hogy szarrá törje magát.
Aki nem képes elfogadni, hogy ez megtörténhet, inkább ne rollerezzen egyáltalán. Amúgy az én munkavédelmi cipőm talpa nem akadályozott, semmiben. Évekig csak azt hordtam. Senkit nem beszélnék le arról, hogy valamiféle védelmet felvegyen, ez nem az a kategória, hogy majd azért lesz balesete, mert védőfelszerelést használt. Őszintén, olyat nagyon, de nagyon nehéz elképzelni... Nem lehetetlen, de ott valami súlyos felhasználói hiba történt...
Új hozzászólás Aktív témák
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki nem képes elfogadni, hogy ez megtörténhet, inkább ne rollerezzen egyáltalán. Amúgy az én munkavédelmi cipőm talpa nem akadályozott, semmiben. Évekig csak azt hordtam. Senkit nem beszélnék le arról, hogy valamiféle védelmet felvegyen, ez nem az a kategória, hogy majd azért lesz balesete, mert védőfelszerelést használt. Őszintén, olyat nagyon, de nagyon nehéz elképzelni... Nem lehetetlen, de ott valami súlyos felhasználói hiba történt...