Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Lehet hogy ez lesz a választásom, mert nem szeretnék még egy hónapot várni, aztán berobban a nyár és jó lenne rollerezni minél hamarabb. Most rám jött ez a korszak így a 3x felé közeledve.
Hozzáteszem sosem rollereztem, tehát ez nekem még újdonság lesz. Viszont mint említettem mindenképpen nagy kerekű, 200mm kerékméretű rollert akarok venni, mert félek hogy a kisebb kerekűek mindenen fennakadnának. Ez a nagy kerekű a Decathlonba jó kis felárral van csak, mert a 174 mm kerékkel rendelkező típus a Mid 7 az 14.990 Ft, míg a Town 5 XL már 22.990 Ft.
Bár hozzáteszem külsőre meg pont a Decathlonos Mid 7 tetszik, szóval mégsem olyan egyszerű a döntés. De nem akarok fennakadni minden egyes kis padkán. Lehet elmegyek vasárnap a decathlonba és kipróbálom a Mid 7-et, a Town 5 XL-t és a drágábbakat is. Így nehéz sajnos dönteni ahogy látom és talán ide pestre ahol lakom, annyira nem lényeges a rugózás, nagyjából simák a belvárosi járdák, legtöbb helyen süllyesztett padka is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hozzáteszem sosem rollereztem, tehát ez nekem még újdonság lesz. Viszont mint említettem mindenképpen nagy kerekű, 200mm kerékméretű rollert akarok venni, mert félek hogy a kisebb kerekűek mindenen fennakadnának. Ez a nagy kerekű a Decathlonba jó kis felárral van csak, mert a 174 mm kerékkel rendelkező típus a Mid 7 az 14.990 Ft, míg a Town 5 XL már 22.990 Ft.