Hirdetés
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci25
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia!
Ha jól látom ez nem teleszkópos elöl. Az enyém teleszkópos. A teleszkóp szerintem pont annyit ér, hogy lehet használni döcögősebb úton is. Macskaköre hasonlító utcába rollereztem minap, hát mit nem mondjak nem volt egy nagy élmény. Csattogott rendesen,+ a macskakő rengeteg energiát felemészt a lendületből.
Tömlős kerekű rolleren én még nem álltam, de tartok tőle így látatlanba, hogy sokat romolhat a gördülési tényező.Ami biztosan + , hogy tárcsafékes.
Nincs teleszkóp, viszont van tömlős kerék elől + hátul. Ez csak próba + használat során derül ki
Hát még talán annyit, hogy nekem biztosan nem fért volna bele + 12k Lelkileg
Így is lámának éreztem magam amikor a pénztárnál 40k fizettem 5 kg alumíniumért + némi műanyagért 36 évesen
(utólag is azt mondom, hogy maximálisan jól döntöttem )
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így is lámának éreztem magam amikor a pénztárnál 40k fizettem 5 kg alumíniumért + némi műanyagért 36 évesen
(utólag is azt mondom, hogy maximálisan jól döntöttem )