- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
Nem keltem bal lábbal, én mindig ilyen vagyok.
Nem a hozzászólásoddal van problémám, nem is kötekedni akartam, csak konkrétan a két (idézett) mondat szúrt szemet. Mint amikor autóvásárlás előtt állónak azt mondják, hogy "Franciát ne vegyél, az mind elektronika hibás, japánt kell venni, az sose romlik el!". Arra is ugrok, mert 3 francia autóm is volt, és egyikkel sem volt semmi olyan gondom, ami más típussal ne lenne. A legnagyobb baj a mai világban, hogy túl sok az információ, és nehéz kiválogatni belőle a valódi tényeket, akarva - akaratlanul mindig állást foglalunk valami mellett és akkor már nehéz pártatlanul véleményt mondani.
Mint a nemrég linkel nlc-s cikk az e-rolleresekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem a hozzászólásoddal van problémám, nem is kötekedni akartam, csak konkrétan a két (idézett) mondat szúrt szemet. Mint amikor autóvásárlás előtt állónak azt mondják, hogy "Franciát ne vegyél, az mind elektronika hibás, japánt kell venni, az sose romlik el!". Arra is ugrok, mert 3 francia autóm is volt, és egyikkel sem volt semmi olyan gondom, ami más típussal ne lenne. A legnagyobb baj a mai világban, hogy túl sok az információ, és nehéz kiválogatni belőle a valódi tényeket, akarva - akaratlanul mindig állást foglalunk valami mellett és akkor már nehéz pártatlanul véleményt mondani.