Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
De szupi
nekem is ilyen van de ezt vagy 8 néven árulták legalább
sok helyen azt írják nincsen hozzá alkalmazás pedig van. Én hetekkel a megvétel után tudtam meg, hogy rá tudok csatlakozni és van hozzá androidos app mert semmi bluetooth jel és nem is látszik semmi ami erre utalna. Amikor bluetoothon keresel semmi sem látszik. Csak az alkalmazás látja semmi más. És vannak olyan funkciók amik csak alkalmazásban érhető el. Nagyon praktikus a kivehető akku mert nem lenne kedvem cipelni a rolit de elég csak az akkut. És a 10Ah-s akkuval az én kb 70kilómmal elmegy 35km-t is. És nagyon kényelmes a 10es felfújható kerék. Nekem nagyon tetszik
eddig 500km-t mentünk
és mindig nálam van mert az autó csomagtartójában lakik
így sosem felejtem otthon
max az akkut
ja és a max sebessége 32km/h de mentem már vele gyorsabban is mert sík terepen meg tud lódulni 35el is
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco F7
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest