Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E91 blog 2. rész
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
a nagy márkák butikjaiban a high end/reserved/private illataik, amiket csak ott árulnak jószerivel (LV, Bvlgari, Dior, stb), meg biztos van pár nagyobb bolt, ahol lenne finomság (Harrods, Selfridges és társai)
ha PDM butikban jársz New Yorkban, hozz már nekem légyszi egy ilyen gyertyát, a rohadékok csak ott árulják (bár az árát sem tudni)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Elektrosokk
addikt
válasz Elektrosokk #23700 üzenetére
Nem is tudom, idővel egyre jobb.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #23697 üzenetére
Azért annyira nem.... 😅 Nem rossz, de azért a Great Britain jobban tetszik...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
niof
addikt
válasz Elektrosokk #23705 üzenetére
Jézus Mária! Te a BR-t nem ismerted?
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz Elektrosokk #23707 üzenetére
Akkor az extract-ot is próbáld ki, más! Mondjuk ebben a hőségben nem biztos, hogy jó ötlet, de ősszel, 20C alatt mindenképp!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
pohár
félisten
ilyen időben a mostani is fullasztó... kolléganő valami retek arab dupe-ban fojtogat minket naphosszat vele
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #23705 üzenetére
Nem ismerem de "pohár"-nak tetszik nagyon szóval nekem tuti nem, jegyek alapján is túl feminin friss gyümölcs lehet, ami kb mindegyik távol áll tőlem... Max a gyümölcs, de az is Jubilation szinten tetszik.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
-
szpajk
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Lassan vége a nyárnak, de vennem kell egy nyári illatot, mivel a Hermés-em kifogyott és erre a rövid időre nem szertnék 35-45e Ft-ot kiadni egy másikért.
Helyette ezt néztem ki: Armaf Club de Nuit Intense Man
Vivantison most nagyon jó árban kapható.
És most jön a kérdés: aki használta már mindkettőt a Hermés-szel összehasonlítva mire számíthatok? Jó lenne pár vélemény, mert látatlanban venném.
Vagy esetleg tudnátok ajánlani valami más nyári parfümöt, ami hasonlít a Hermés illatjegyeihez, és nincs horror áron?
Válaszotokat előre is köszönöm!spike
-
yazoo1
tag
néztem Tom Ford GRÉY vetiver parfűmöt az online parfűm.hun
elég érdekes hogy a képekre ha ránagyiItok elég rossz minőségűek valamint az értékeléseket sem tudom megnézni
mennyire megbízható ez az oldal? itt a legolcsóbb … -
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #23714 üzenetére
Háát, kb mindent, na jó Interlude-ot nem, de idén nem volt az hogy hú csak nyári illatot, simán ment most is a Ombre 16 a legnagyobb melegbe... Mondjuk én soha nem fújok sokat 1-2 fújás és kész. Egy kis Beach Hut, Ormonde Nawab of oudh intensio, Dior Eau Sauvage extreme, Diaghilev néha. Aqua Di Sale jó lett volna nyaralásra, de most már mindegy. Holnaptól meg már mehet kb minden... 😅 Szerintem következő rendelések Desert Marocain, Great Britain, Tauer - Attar, meg hát csomó új Zoologist van amit még nem is ismerek... 😬
-
Elektrosokk
addikt
válasz kk831228 #23717 üzenetére
Amúgy most én is fújtam néha florientalt , happinesst meg Pardont. Valahogy megkívántam őket.
Most Tauer meg Inito mintákat akarok rendelni.
#23715szpajk lehet segítene ha tudnánk melyik Hermés, de biztosan más lesz.
#23716yazoo1 nem ismerem, de megnéztem a weboldalat, ráfére egy kis tuning.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
szpajk
tag
-
gergo5991
őstag
[link] ez legit szerintetek? 150ml+50ml-es kiszerelés, bár sehol máshol nem találtam meg ezt a gift setet csakegy arab oldalon
árban meg kb fél áron van a mostani piaci árhoz képest -
-
Misogi
aktív tag
Valakit nem érdekelne egy üveges, dobozos, csak próbált [V Canto Arsenico]? Sajnos nem jön be a dolog, jó cucc, de másra számítottam. Olcsón adom, de cserélem is, bármit meghallgatok.
-
Misogi
aktív tag
válasz Elektrosokk #23723 üzenetére
Akkor írok én!
-
iatti
aktív tag
válasz Elektrosokk #23723 üzenetére
ez azért mással is előfordul
-
Misogi
aktív tag
válasz Elektrosokk #23726 üzenetére
-
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Armaf club de nuit intense man-böl limited edition vagy pure parfum a jobb?
Kaptam edt mintát,az tetszik csak egy kicsit vad az eleje! Azt mondják ezek jobbak. Tudjátok hogy miben másak?"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Misogi
aktív tag
Sziasztok,
Holnap Pesten leszek, esetleg valakit érdekelne V Canto - Arsenico, vagy PdM - Pegasus? Mind a kettő dobozos, majdnem teli.
Cserélném, bármit meghallgatok.
-
Talala
senior tag
Sziasztok,
Őszi, téli illatot keresek. Elmúlt években Rochas Moustache-t használtam nagy megelégedéssel. Sajnálattal látom h már nem igazán kapni, vagy 3x-os áron. Mintában volt még Spicebomb is, az sem volt rossz. Tudnátok ajánlani valami hasonló kategóriájú illatot? -
senior tag
#scent of the day
Kicsit lehűlt az idő, elő lehet venni az őszi parfümöket.
Ti mit viseltek ma?
Én elővettem a kedvencemet: Tom Ford Plum Japonais. Imádom, 10-et fújtam magamra. Mondjuk nem tudom mennyire office friendly. Kár hogy már nem lehet kapni, kell még szereznem decantot. -
Jhonny06
veterán
válasz Ron Swanson #23734 üzenetére
Az elmúlt 2 estén vintage Tobacco Vanille-t fújtam. Ilyenkor mindig rájövök, hogy többet kéne hordani, mert ez még mindig top kategória. Szóval ma este is ez lesz
A Plum Japonais remek választás, a kedvenc Tom Fordom. Mondjuk nekem nap közben még túl meleg van ezekhez.
[ Szerkesztve ]
-
Dottorei
tag
Parfums de Marly Oajan
-
luckyboi82
tag
Nishane Ani
-
Misogi
aktív tag
Nekem az örök kedvenc illatom, amit eddig nem lehetett még felülmúlni, az egyetlen: Ombre Leather.
-
pohár
félisten
-
anri-ur
tag
Egy ismerős volt az USA-ban, aztán ha már ott volt ezeket el is hozta.
A fragrancebuy.ca oldalról vannak egyébként! -
yazoo1
tag
Sziasztok !
mik a vélemények a Mancera Aqua Wood menről?[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
bulvár: Jeremy bástyája adott pár [insight infot] a közös márkájuk megszűnéséről, illetve [kiárusítja] a saját készleteit. Szerintem így is drágák, úgyhogy most vadászok egy jó áras, vagy maradék Office-t.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest