Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
Elektrosokk #23648 üzenetére
Pár oud - ot szagoltam, de ami hasonló, egyik se volt "hűha" pl. Xerjoff - Classica stb... Ami meg másabb az meg teljesen más irány... TF - Oud wood, MFK - oud - ot szagolj meg, utána meg egy FM - Night - ot, ezek eléggé különböző megközelítések...
-
Elektrosokk
veterán
válasz
kk831228 #23646 üzenetére
akkor valami még is lehet... most az oud for happiness a nagy kedvenc, abban elvileg igazi oud olaj van.
A Black OUD is nagyon tetszik , de lehetne benne még valami "él", biztosan tudod mire gondolok. vagy nem.
más, lett egy ilyenem: https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Arpege-Pour-Homme-14.html
-
kk831228
addikt
válasz
Elektrosokk #23645 üzenetére
Állatias jegyek, sokszor azzal bolondítják az Oud-ot...
-
kk831228
addikt
válasz
Elektrosokk #23640 üzenetére
Mármint miben merészebb? Istálló illatra gondolsz? Mert Oud-ból az szokott még jellemző lenni...
-
ToBeY
nagyúr
Az Armaf tres nuit mennyire jó tartós így nyárra?(azt írják h davidoffra hajaz,azt szerettem régen...)
-
abrtom87
tag
Beraktároztam 10 db Zara Duo packot
Egy részét direkt úgy, hogy ugyanaz többször meglegyen, mert havernek kellenek, ami nem jön be azok mennek ajándékba. A 9.0, 12.0, Vibrant Leather, Pour Homme II, Bogoss biztosan marad. A Classic illatok nem tetszenek valahogy (Silver, Seol, Lisboa, Blue Spirit, Gold), szerintem ezekböl lesz ajándék.
Vibrant Leather Oud, Tobacco Intense, Tobacco Rich Warm, Black Tag, Black Tag Intense kérdéses. Igenis meg nem is. 6-7 parfümöt akarok megtartani.
A 9.0-át befújtam ma kora reggel 4 fújással (nyak, tarkó, két csukló) ahogy szoktam, tartósságra tényleg nem veszi fel a
versenyt az eddigi márkás parfümeimmel. Délután újra kellett fújni. A Versace Erost, Ralph Lauren Extreme Red-et használtam utoljára, azokat nem kellett, este is érezni lehetett öket (EDP verziók) -
Saját részre nem használok parfümöt, de feleségemnek rendszeresen veszek Halloween-t, tini korom óta imádom az illatát. A másik, ami még bejön, az valamilyen Kenzo, de meg nem mondanám már melyik.
Szóval az előbb vettem éppen a régi helyére, ajándékba:
Egyébként most felhívta az eladó a figyelmem arra, hogy van férfi Halloween is. Nem hiszem, hogy venni fogok, de egyszer azért megszaglalnám. Aki itt próbálta, milyen véleménnyel van róla? Milyen típusú illat egyáltalán? (Perpill siettem, még azt se kérdeztem meg, van -e belőle illatminta.) -
kk831228
addikt
válasz
Elektrosokk #23619 üzenetére
Mármint melyik vonalon? LM - ből Sensual Orchid van de az nekem nőcis. LM - ből ami brutál, Hard Leather meg ami nekem nagyon kellene, első niche élmény : LM - Ambre Muscadin.
-
kk831228
addikt
válasz
Elektrosokk #23613 üzenetére
Örülj neki tuti a Dusita folyt rá, valahol még nekem is van belőle jó kis ürülék illat...
-
Misogi
aktív tag
Sziasztok,
V Canto Arsenico parfümmel valakinek van tapasztalata? Esetleg a V Canto parfümökkel általánosságban?
Köszi!
-
válasz
El Gringo #23630 üzenetére
Melyeket vetted most? Láttam ebayen elérhető a Khamrah (By Kilian Angel's Share) és vadászok az Asadra (Dior Sausage Elixir).
@duckload, igen, oud for glory nagyon édes, sőt valamelyest hasonlít a benzin szagára is, tegnap a molnál járva tapasztaltam, nagyon fura, de nekem nagyon tetszik.
-
duckload
aktív tag
Nekem pont ma jött meg a Fakhar és Oud for Glory!
Fakhar nem rossz, glory borzalmas!
Nekem nagyon édes a glory, de lehet ilyennek kell lennie. Elvileg hasonlít nagyon az oud for greatness-hez. Szóval lehet az se tetszene.
Fakhar kellemes, az alma nagyon jó benne, elvileg ysl y clone. -
Néhány új Lattafa, hivatalosan is fanboy lettem, hihetetlen minőséget nyújtanak.
Lattafa Ana Abiyedh - Erba Pura
Lattafa Adeeb - ezt nem írják fragranticán, de ez a Xerjoff Richwood. A doboz hihetetlenül elegáns, egy balra nyíló könyv, aminek a belsejében a parfüm sziluettje van kivágva és itt ül benne.
Lattafa Blue Oud - Erről sem írnak fragranticán h mire hasonlít, sajna én sem tudom behatárolni, de egy szép bársony dobozban érkezik, szóval a prezentációra itt is figyeltek. Illatra vegyifegyver
-
abrtom87
tag
Sziasztok. Versace Blue Jeans van valahol teszter kitéve (Budapest IX, XI, XII ker)? Sok jót hallottam róla de az Etelében lévö Müllerben le volt rabolva a teszter, Douglasban meg sose volt. Amúgy vicces, hogy a nullára kifújt teszterek alapján is lehet következtetni, hogy melyik parfümöket érdemes elkerülni (szerintem). Pl Eros, 1 million, Sauvage, Invictus látványosan mind üres volt. Egy ‘társaság’ épp elöttem fürdött meg szinte szó szerint a Sauvageban. Tudják mi a jó
Armani Only, Gio, stb tele volt, azok úgy tünik nem menö illatok manapság.
-
tibbike01
őstag
A Megamare egy nagyon nehéz tömény sós illat, kicsit olyan mint a Xerjoff 40 Knots, nehéz súlyos. Egyáltalán nem légies, kifinomult. Nekem nem tetszett.
Nem fogod tudni elemezni az illatjegyeket, nem fog változni az illat, ahogy kifújod ömlik belőle a nagyon nehéz tengeri sós-fás illat, akár 48 órán keresztül, ugyanúgy.
-
Elektrosokk
veterán
egyébként ma Laurent Mazzone Black Oud-ot fújtam, egész jó... de lehetne még benne valami csavar.
merre induljak ezen a vonalon ?
-
niof
veterán
válasz
Elektrosokk #23617 üzenetére
Lehet ledobta a postás, és épp Bodri nemrég járt arra...
Más.
Olvasom már sokadszorra itt, hogy ez a Megamare mekkora nukleáris erejű cucc. Egy Orto Parisi-t ismerek konkrétan, a Terroni-t, gondolom ahhoz hasonló lehet. Amúgy annak nekem az eleje tetszett nagyon, a leszáradása kevésbé. De érdekes, hogy én éreztem rajta a füstös pirosbogyós gyümölcsöket, de a többiek, főként a hölgyek, azt mondták róla, hogy valami nagyon durva vegyszerszagom van. Ezért nem is használtam túl sokáig...
Nade! A Megamare illatáról tudnátok mesélni konkrétabban? Azon kívül, hogy nagyon erős. Köszi -
válasz
Muti képet!
-
niof
veterán
válasz
Lehet csak valami szélsőséges típusú oud folyt rá...
Mint a Dusita Oudh Infini. Arról szinte mindenki azt mondja, hogy pelenkaszagú.
-
Elektrosokk
veterán
nem fogjátok elhinni... még én sem vagyok biztos benne hogy csak ébren álmodom e.
Megjött a notino rendelésem:
- pár utazó porlasztó
- egy clinic szett
- parfüm minták
- és egy "csomagolássérült" parfüma parfüm dobozának sarkán egy sárgás-barnás csík, aminek brutál sz@rszaga van... és képzeljétek el amikor kell pár másodperc hogy felfogjátok hogy ez tényleg az.
ilyen nincs... hogy ez hogy mehet át az alkalmazottak kezein azt nem tudom, undorító...
mindez természetesen közvetlen ebéd után.
-
Misogi
aktív tag
Sziasztok, van még két üveg ganymede-m, ha esetleg valakit érdekelne, cserélném is szívesen.
PM-ben lehet keresni.
-
hdanesz
őstag
-
niof
veterán
válasz
Jhonny06 #23607 üzenetére
Azért annyira nem urban legend. Olyan, mint borkóstoláskor a sajt, vagy a dió. Nem csodaszer, de semleges illata van a parfümhöz képest. Persze, ha valaki csupa nagyágyút "tesztel", akkor nem sokat ér. Olyankor valóban csak az idő. De mondjuk 2 hasonló illat közt simán működik, én már sokszor használtam.
Viszont azt tudni kell, hogy frissen pörkölt kávé kellene, vagy lehetőleg frissen őrölve. Állott szutyok, ami pl. a Müllerben ki van téve, az halottnak a csók. -
Jhonny06
veterán
válasz
Elektrosokk #23606 üzenetére
Az egy urban legend
Azzal is csak terheled az orrodat. Csak az idő segít, nem kell semmit csinálni.
-
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valami módszert orr reset hez!
Ma annyit mintát szagoltam havernál, rendesen nem érzem/máshogy az illatokat! Meg beragadt az orromba talán a benzoin illata! Zuhany volt(bár csak 2 fajtát fújtam csuklóra egyikre tf black orchid, másikra noir extreme)Papírrol meg dior fahrenheit, jpg le male le parfum, mfk br 540, meg egy kis megamare és még sok más... Tudom téli cuccok is vanak,de kíváncsi voltam!
Tudtok valamit amivel lehet ezen segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest