Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Elektrosokk #24199 üzenetére
uh, a gyertyák darabja így 50€, ami kurva jó ár már... rohadtul csábító, basszus!
-
Elektrosokk
veterán
Ha a Fragrance.one oldalról akartok rendelni min 266 € értékben, akkor használjátok a TIKTOK66 kedvezmény kódot 66% kedvezményt ad ha jól számolok.
-
Takuun
aktív tag
válasz
Takuun #24197 üzenetére
Utolsó UPDATE:
Lattafa Glory 5 fújás (haj, mellkas, kabát)
A kabáton 2 fújás 24 órával később is határozottan érezni, olyannyira, hogy nem is fújtam be azóta, mert körülöttem kartávolságban érzik az emberek. 36 órával később kora reggel a kabátom felé sétálva az előtérben éreztem a parfümöt. Nagyon veszett ez a parfüm, ilyennel még nem volt dolgom. Csak a minősége és a tartóssága miatt sajnálom eladni, de az illata nem én vagyok, nem ezt a BR540 vonalat keresem.Lattafa Qaa'ed
Ez az illat baromira tetszik, miután eltűnik az első kifújásnál érződő rágógumis illat, aztán bőrös oudos ami a leginkább tetszik benne, végül vaníliás szantálossá válik, ami olyan Hugo Boss Bottled 98-as kiadásra hajaz, na ez meg már nem tetszik. Szóval ennek is végül eladás lett a vége.Voltam tegnap este Duglászban, mert a Lattafa Fakhar felkeltette az érdeklődésem és kíváncsi voltam milyen illat az eredeti, ami egy Yves Saint Laurent Y. Ebből az EDT-t fújtam a kezemre, ami kifújásnál büdös alkoholos, aztán zöld almás illatba vált, majd a leszáradása egy szimpla tusfürdő szag. Elég gagyi benyomása van párom szerint is, így a Fakhart elvetettem.
A másik kezemre a kedvencem fújtam amit már amúgy egy kicsit unok, ez pedig az Armani Eau de Nuit volt. Azt kell mondjam, hogy az egyetlen utánzata a Cote Azur Airmen EDT kiválóan hozza azt az illatot és tartósságot, alig 3 eFt-ért. Ugyanazt az illatot éreztem én is és párom is, projekció 1,5-2 óra, de közepes hatósugár, aztán gyorsan bezuhan és a tartóssága is pár óra csak. Szóval 30 eFt-ért az eredetit tuti nem veszem meg, marad a tizedannyiba kerülő utánzat, amit állandóan dicsértek rajtam az elmúlt 3 évben. Persze ebből többet kell fújni, de voltak páran akik megmondták, hogy melyik helyiségben jártam még órákkal később is.
-
Takuun
aktív tag
válasz
Takuun #24189 üzenetére
UPDATE:
Lattafa Glory 5 fújás (haj, mellkas, kabát)
Kétszer mostam hajat 4 órával később és még mindig érződött, a kabátomat pedig a szekrénybe kellett tenni, mert az egész lakást betöltötte az illat.Az első 1-2 fújás tényleg nem volt erős, de aztán előjött az állat belőle. Nem szabad túlfújni, erős projekciója van és rendkívül tartós. Ma reggel a kabátomon olyan erős az illat, hogy nem használtam parfümöt. A megállóban megkérdezte egy tőlem 3 méterre álló lány, hogy mivel vagyok befújva.
Gyártás ideje: 2022-07
Gyártás helye: U.A.E.Nagy kár érte, hogy párommal nem kedveljük ezt az illatot. Körbe kell néznem még a Lattafa háza táján.
tibbike01: köszönöm az ajánlást, megnézem a portékájukat
-
tibbike01
őstag
Nekem a Rasasi Zebra jött be leginkább, mint Aventus klón.
Takuun: Nem ismerem az Armani Eau de Nuit illatot, de ha nem ragaszkodsz hozzá nagyon, akkor én elindulnék a Mancera/Montale vonalon. Pl. Cedrat Boise vagy Oud Tobacco, viszont ezek kicsivel drágábbak, mint 20k, de újraértékeled majd a dolgot
kiváló belépők egy újabb szintre. Ezek simán bírnak egy napot.
Egyébként Kremmaniaról tudsz kis fújos mintákat rendelni pl a két legnagyobb eladótól, Lapo-tól és Zsoszt-tól.
-
Jhonny06
veterán
-
biega
aktív tag
Melyik a legjobb Creed Aventus copy? Montblanc Explorert használok, de szívesen kipróbálnék egy jobbat, ha van ilyen.
-
Takuun
aktív tag
válasz
tibbike01 #24192 üzenetére
Nem vagyok otthon a témában, és az árakkal egyáltalán nem vagyok tisztában (ezt vedd figyelembe), de ha találok olyat, ami hozza az Armani Eau de Nuit illatot és képes ezt 8-12 órában hozni, akkor mondjuk 20 eFt. Hogy ez irreális elvárás vagy sem, arról fogalmam nincs, szóval kíváncsi vagyok a reakcióra.
-
Takuun
aktív tag
válasz
tibbike01 #24190 üzenetére
Én most nem is igazán a "nagyokhoz" való viszonyról írtam, hanem úgy általánosságban. Őszintén szólva nem érdekel ki kit utánoz, én csak egy jó illatot keresek ami tartós is. A Lattafák csak mint arab vonal próbaképpen jönnek, ennyi pénzért nincs hatalmas elvárásom, de az eddigi 2500-3000 Ft-os Cote D'Azur lengyel gyártó termékei után nekem ezek is egy mennyország.
Aminek nagyon tudnék örülni, ha találnék Armani Eau de Nuit utánzatot, ami hozza azt az illatot, minőségben mondjuk egy Cote D'Azur Airmen-nél jobb és tartósabb. Ha van ötlet, melyik utánzat felel ennek meg azt szívesen fogadnám.
-
Takuun
aktív tag
válasz
Takuun #24179 üzenetére
Lattafa Glory OFF, ma megvettem az egyik Krémmániástól.
Nem rossz illat, de ez se én vagyok, így el is adom. Az első 1,5 óra utáni leszáradás a Zara Red Temptation/BR540 vonalat viszi, amit hála a kollegináknak már eléggé unok és magamon sem szeretném érezni. A hatósugara szerintem 1,5 óra után drasztikusan visszaesik, bár csak egyet fújtam kézfejre. Este azért még teszek egy próbát, de nem számítok jobbra. A sáfrány lesz a ludas, de amit sokan emlegetnek, füstölő szag, meg égett gumi, meg vattacukor, hát én olyat nem érzek benne. Finom illat, és értem, hogy unisex de ez inkább feminin vonal.
Szerk.:
Van ezekben a Lattafákban egy olyan trükk, hogy hiába szagolod meg kupakból, vagy fújod ki kézre, 1,5-2 óra múlva megváltoztatja az illatát, és a leszáradás nagyon más. -
Jhonny06
veterán
válasz
gergo5991 #24183 üzenetére
Egy helyen láttam eddig értelmes black friday-t, a Cherry Gardenben 2 évvel ezelőtt, akkor be is vásároltam rendesen, konkrétan ilyen 60-70%os kedvezmények voltak niche illatokra, amik ugye máshol is ugyanannyiba kerülnek. Tehát nincs az, mint a Notino-n meg a Douglas-féle bullshit akciókban, hogy meghirdetnek egy eleve náluk nagyon drágán árult parfümöt, miközben év közben bármikor beírod Árukeresőbe és megveszed annyiért, amennyi náluk leakciózva (vagy még olcsóbban). Ha kinéztél egy parfümöt, akkor nem érdemes várni rá, szinte biztos, hogy nem lesz olcsóbban black friday-kor sem, mint az Árukeresőn a legolcsóbb forrás (ami megbízható).
-
tibbike01
őstag
-
gergo5991
őstag
ha valaki tud jó black friday akciót ne tartsa magában, SK notino oldalon már 2 hete black friday van, ezen a héten -30% mindenre, csak az a bökkenő, hogy tegnap olcsóbb volt minden alap ára, mint ma -30% al... ugytudom ilyen "kamu" akció meg előtte felárazzuk és leakciózzuk-ot magyarországon eléggé büntetik, az alza is emiatt kapott 2-3 éve 1 milliárd ft büntetést..
-
Jhonny06
veterán
válasz
tibbike01 #24180 üzenetére
El is keltek gyorsan, ahogy néztem. Én feliratkoztam 5ml-re, kíváncsi vagyok, bár sokat nem várok tőle. Fragrantica alapján eléggé Roja Creation-E vonal (ami egyébként nem baj, mert azt nagyon szeretem). Remélem érződik rajta a Cola, a Kilian Bad Boys-ban is bejött.
-
Takuun
aktív tag
Lattafa Glory es Armaf Club de nuit intense ha van valakinek amitol szabadulna keressen meg privatban, a korabbi felajanlas finoman szolva nem ert celt
-
biega
aktív tag
Sziasztok!
Kérhetnék ajánlást parfümökre? Amiket szívesen használok jelenleg:
- Montblanc Explorer
- Azzaro Pour Homme
- többféle limitált kiadású Azzaro
- Azzaro Wanted
- Azzaro Pour Home Intense
- Tsar
- Cacharel Pour HommeMostanában inkább a Montblanc Explorert fújom magamra, szívesen nyitnék ebbe az illatvilágba. Örömmel vennél a tippeitek
-
Ázsia centerben ami van külön ez a kis kör alakú parfümsziget részleg, ott lehet venni gyári Mancera illatmintákat 1200 Ft/darab (2ml). Instant crush, arabian Tonka, cocoa Vanilla, starry night, musk garden, a teljesség igénye nélkül.
Xerjoff mintákat nem tudjátok, árulnak itt vhol?
-
tibbike01
őstag
válasz
phrenetiX #24171 üzenetére
Amiket télre ajánlanék drágábbak, mint 10k, de azért leírom:
Gucci Intense Oud
Montale Oud Tobacco
Carner Barcelona Cuirs
Maison Martin Mangela Replica by the Fireplace
Viktor & Rolf Spicebomb, ez a legédesebb az összes közül.Amugy vannak a notino kuponos áraitól is olcsóbb webshopok. Arukereső segít.
-
tibbike01
őstag
válasz
phrenetiX #24169 üzenetére
Aki szereti a citromos illatokat, ez kihagyhatatlan 13kért.
Maison Martin Margiela under the lemon treesU.i.: nem válasz üzenet akart lenn.
-
phrenetiX
tag
Sziasztok!
Notinon most elég jó akciók vannak. Kérhetnék ajánlást parfümre, ami megfelel az alábbi elvárásaimnak:
- 9, max 10 ezer forintos ár
- tartós legyen
- az illat jellege pedig valami különlegesebb, édes, téli illat legyenEddig két kiszemeltem van, esetleg ezek valmelyikével valakinek tapasztalat?
Afnan 9 PM
Al Haramain Détour noir
Armaf Odyssey Homme (igen, ez picit drágább, de talán még belefér) -
bbdzyx
senior tag
válasz
tibbike01 #24158 üzenetére
Ja, én is annyiért vettem a Layton 5ml-t. Valszeg' ezt elhasználom a klón meg megy vissza a Notino-nak.
Ma fújtam a PdM Kalan-ból is a csuklómra: tényleg olyan, mint egy férfias BR540. Mélyen beleszagolva érződik, hogy merőben más illatjegyekből épül fel, de profilját tekintve egészen hasonló. Ugyan nem jódosan vegyszeres, de számomra mégis kicsit 'chemical mess' érzést nyújt közelre hajolva, amiben a CdG Blackpepper-höz hasonló füstös bors dominál. A sokak által emlegetett vérnarancsot nem érzem, elvegyül az előbb említett már-már szintetikusokra emlékeztető kavalkádban. Messzebbről ebben a hideg időben viszont a csuklómról és az orromról párologva kiemelkedően modern hatású maszkulin cucc. Kimondottan elegánsnak nem mondanám, kellően férfias megjelenéssel casual öltözettel is működik.
Örömmel fogom elhasználni ezt az 5ml-t, és ha az utcán járva kellőképp meg lehet különböztetni a városban terjedő BR540 klónoktól, akkor esélyes, hogy beszerzek egy nagyobb mennyiséget. -
Takuun
aktív tag
OK, írd már le, hogy mit értesz TÖBBÉ és mit KEVÉSBÉ alatt? Illetve magát az illatot, ha már szagoltad, milyennek írnád le.
Egyébként magyarázott valamit a franciákról is, de őszinte leszek nem figyeltem, mert 15-20 féle borotva szappant, krémet és after shave balzsamot szagoltunk éppen és gyömöszöltünk a táskánkba
Csak miután elmentünk, figyeltünk fel rá a kocsiban, hogy ja tényleg páromat befújta, de b+ ez kurva jó illat. Mi volt ez? Na mindegy menjünk, mert tilosban parkolunk, nehogy megbüntessenek
Utána meg már a feledés homályába veszett aznap
-
Elektrosokk
veterán
-
Takuun
aktív tag
Ő róla mi a véleményetek?
LATTAFA OUD FOR GLORY BADEE AL OUDBizgerálja a fantáziám, nagyon hasonlít az üvege egy olyan parfüm üvegére amiből egy évvel ezelőtt fújtak páromra egy vásárlásunk alkalmával Budapesten, de siettünk és nem néztük meg rendesen az üveget, az illetőt meg azóta nem érjük el. Nehéz megfogalmazni milyen illatra emlékszünk, de annyi rémlett, hogy az eladó azt még gyorsan elmondta, hogy amit ráfújt páromra az arab és nagyon drága. A problémám csak az, hogy az üvegcse amiből fújt bár így nézett ki, de picike volt kb 30 ml-es üvegcse lehetett. Van esetleg ötletetek, hogy még mi lehetett?
-
Dottorei
tag
innen rendelt mintát valaki? [link] Louis Vuitton Ombre Nomade máshol nem találtam...
-
tibbike01
őstag
válasz
Elektrosokk #24156 üzenetére
Mit vártál egy 8ezer ftos parfümtől?
Ha levonod a 27% afat, csomagolast, uveg, logisztikai költséget és a bolt nyereségét, akkor kb 2-3 ezer ftrol beszélünk 100ml esetében.A Laytontból jó esetben kapsz 5ezerért 5ml decantot
bár nekem full designer hatása van a Laytonnak, de pont ezért örülök, hogy sokan fújják.
Egy illat varázsa mindig a minőségben lesz, az, hogy 5-6 óra után is egy valódi kifinomult illat csapja meg az orrodat kell a minőségi-természetes összetevő.
Próbálkoztam annó én is a klónokkal, de az Armaf Sillage után végleg leálltam. Nincs értelme.
-
fenyvesik
csendes tag
válasz
Elektrosokk #24156 üzenetére
Neked az, azonban nekem nem
! Izlések és pofonok.
-
-
ARMAF Club de Nuit Intense Man EdT 105 ml - 10.490 ft
-
Misogi
aktív tag
válasz
Petyuska111 #24151 üzenetére
Utana jártam a dolognak, mindenhol azt írják hogy legit a noblas. Majd szerintem teszek egy próbát vele én is.
-
Petyuska111
tag
válasz
gergo5991 #24150 üzenetére
Köszi, megnéztem. Úgy tűnik rendben van. Lehet megkockáztatom. Eddig szerencsém volt, még sehol nem kaptam hamisítványt, mindig leellenőrzöm, van amikor a yt videókat is megnézem, hogy néz ki a fake, stb. Az olyan beírásokon, hogy Notino, Vivantis nem eredetit küld, csak röhögök, ezek 100%-ban eredeti termékeket árulnak, elég sok pénzt náluk hagytam, tudom. Rizikósabbnak tűnő helyekről, Alzáról, Emagról is rendeltem már, ott is minden rendben volt eddig... Emagon nyáron sikerült kifogni néhány brutál kedvezményes tételt (az egyik: 75ml Dior Homme Cologne 17e forintért, jelenleg 30e körül van), de ezek csak néhány óráig voltak fent, ennél tartottam tőle, hogy esetleg fake, de nem. Mondjuk ezeket az Emag maga hirdette, nem valami egyéb cég.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Politika
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Posta, csomagküldés
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest