Hirdetés
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirtboy86
tag
válasz szpajk #26003 üzenetére
Gratulálok!
Akárki is ajánl akármit, egy jó tanács - ne az esküvőn fújd először .Próbáld ki előtte rendesen, júni 3 már igencsak nyár, nézd meg hogy bírod igazi rohasztó melegben az illatot, stb...stb... saját tapasztalat , ugyan nem esküvőn de fontos üzleti találkozón fújtam egy TF illatot először (csuklón próbáltam előtte) rendesen és azon kívül hogy durva fejfájást okozott (az adott kondíciókban túl erősnek bizonyult), szerintem másokat is bánthatott....
Kövesd a jó öreg ács mondást és "kétszer mérj - egyszer vágj"
Amúgy Aventussal tuti nem lőssz mellé melegben sem - esetleg Hacivat.
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
válasz szpajk #26011 üzenetére
részletkérdés, azt írtad ütőset szeretnél, ez pedig nagyot üt.
#26012tibbike01 Én is keresek nyárra friss gyümölcsös virágokkal teli illatot.
ezt keresem most én is, remélem két héten belül meglesz.[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Jhonny06
veterán
válasz szpajk #26016 üzenetére
A Gentle Fluidity Silver szerintem elég egyedi. Itt-ott hajaz az old school barbershop illatokra, de inkább egy modern megvalósítás, érdemes kipróbálni.
Az Amyris kicsit hajaz a Chanel Allure Homme Sport-ra, ha azt ismered. Viszont annak minőségibb, elegánsabb, intimebb változata, szerintem ez baromira illik egy esküvőre.
A Ganymede elég különleges, de nem mindenkinek jön be, ezt nehéz leírni. Ki kell próbálni. Vagy nagyon bejön vagy nagyon nem.
Nem olyan drágák a minták, én mindhármat kipróbálnám.
[ Szerkesztve ]
-
dirtboy86
tag
válasz szpajk #26010 üzenetére
Most jut eszembe - kaptam nemrég vásárlás után mintát a neroliban Fragrance Du Bois - Cannabis Blue ból.
Kiscsaj kérdezte mit adjon, mondtam, hogy lepjen meg valami kellemes friss illattal. Azt mondta az egyik kedvence amit adott - beledobta a zacsiba, meg sem néztem.Hazahoztam, kinyitottam, na mondom cannabis...nem az én világom lesz. Hát full meglepett, az eukaliptusz és grapefruit miatt friss - különleges nagyon, sosem éreztem senkin még korábban (nem az olcsóbb kategória).
Ha bemész neroliba esetleg szaglászni, fuj a bőrödre - akár versenybe is szállhat a többivel.
-
kk831228
addikt
Mephisto-val nem lősz mellé, nekem Diaghilev volt, a nyár legmelegebb napján, aug 30 , feleségem Puredistance-White, még a fotós srác is megjegyezte neki hogy ez tényleg mennyire "menyasszonyi" illat... Azóta is szeretem azt az illatot... 👌
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
prime77
aktív tag
Ha nem akarsz vagyonokat költeni, akkor próbáld ki a Mont Blanc - Explorer-t!
Azt mondják Aventus klón, csak jobb az Aventusnál, mert az a szúrós füstösség ki van belőle véve, és inkább a gyümölcsös felé megy el az illata.
Kizárólag a 40Ml-es verziót vedd!
Tényleg sokan dicsérték mindenhol, és mikor megvettem, mondom ez olyan mint az Aventus, de mégis kicsit jobb annál, mivel nem annyira erős maszkulin.
De, ha a cél az, hogy nagyon drága legyen, akkor az Aventus.
Hozzáteszem, mikor kijött pár évvel ezelőtt az Aventus, akkor a niche világ legjobb illatának tartották.
Akkor azt gondoltam, hogy jó-jó- tényleg nem rossz kis illat, de ha ez a legjobb illat a nichék közül akkor milyen lehet a többi.
Vannak azért igazi jó designer illatok is, próbáld meg az Explorert - már ha az Aventus neked bejön.[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
-
kk831228
addikt
válasz szpajk #26032 üzenetére
Ha szereti a rózsát Xerjoff - Opera, Púderesebb : Xerjoff- Dama Bianca.
Estére :Memoir Woman, Epic Woman, LM - Senual Orchid. 😬
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest