- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
Talala #26253 üzenetére
Simán jó, 2-3 fújás és bírja a napot. Nem atomfegyver de még délután is érezni.
A Guerlain alul van értékelve, nagyon jó illataik vannak, szép összetevőkkel.
Most voltam a Neroliba kipróbálni Sedleyt, sejtettem hogy nem lesz kedvemre, ugyanolyan átlagosan semilyen, mint a többi PdM, egy Xerjoff Torino21 vagy MFK acqua celestica forte kenderbe veri....
-
niof
veterán
-
Menadrin
kezdő
válasz
Talala #25900 üzenetére
Edt és limited editionom van.
Edt- szar kezdés, erős szintetikus valami, fél óra után atalakul kellemesse. Tartósság egész jó, de nem dobok tőle hátast.
Le- konnyedebb kezdés, nincs az a szintetikus valami, kellemes, több ananász van benne így jobb illat sokkal. Tartósság jónak mondom, de ettől se dobok hátast. Az illata jobb az edtnel, de a + árát nem nagyon éri meg (szerintem) mert ha az edt nyitása lecseng, akkor nagyon jó illatta alakul. -
Menadrin
kezdő
-
Takuun
aktív tag
válasz
Talala #25702 üzenetére
Nekem volt, de eladtam, párom szerint "kisebbségi szag".
Egyébként nem volt rossz, baromi erős és tartós darab. Szövetkabátra fújtam 2-4-et, 3 napig szekrényben állt, mert használhatatlan volt a kabátom, olyan erős volt az illat. Unisex, férfiasnak mondják, de szerintem eléggé feminin.
10eft körül, alatta meg pláne ajándék. -
jolti
senior tag
válasz
Talala #23863 üzenetére
Eszméletlenül jó illat!
A női ismerőseim imádják. Meg persze én is!
Két telet használtam, most ezen a télen el fog fogyni. Persze sok más mellet használom.
Én inkább alkalmi illatnak mondanám. Vagy elegánsabb ruhához.
Persze, ha te elegánsabban öltözködsz a munkából kifolyólag, akkor simán mehet. ( Nekem hülyén nézne ki a mentőben... Mondjuk néha legalább kicsit csillapítaná, mikor a részeg drogos beok@dik...) -
paatrick
őstag
válasz
Talala #23863 üzenetére
Én kb 1 éve megvettem az összes Valentino illatot (Uomo, Uomo Intense, Born in Roma Yellow, Uomo Acqua)
aztán akkora homeoffice lett belőle hogy azóta itt állnak a polcon. Most gondoltam hogy felrakom őket eladásra, a bolti ár feléért legalább másnak is jót teszek. Majd a jó karmát megkapom tőle.
A sima Uomo a kedvenc, én nem bírom a nagyon fűszeres erős illatokat. Az Uomo Intenset amolyan randiillatnak vettem, de kb 5 fújás hiányzik belőle
hasonló az Uomohoz édeskés de szárazabb.
Ha tudod próbáld ki valahol, aztán ha tetszik írj rám hátha még meglesz
-
-
Safranek
aktív tag
-
Vamos92
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest