Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
válasz yazoo1 #18252 üzenetére
kérjük a nem elmosódott képeket a kupak magasságából, üvegről front-back, aljáról, dobozról.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
tibbike01
őstag
válasz yazoo1 #18260 üzenetére
1. ki a franc hamisítana Clinique parfümöt?
2. ha nem tetszik küld vissza a Notinonak
3. fragratican láthatod, hogy 500an szavaztak arra, hogy gyenge a parfüm
3. esetleg keress rá a "fake Clinique" szóra googlen.
4. ha engem kérdezel biztosan nem hamisított.[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
valamelyik okos elterjesztette, hogy csak bizonyos színű nyíl lehet felül az újrahasznosíthatós ikonban, ezt gyorsan felejtse el mindenki ahány márka, úgy változik, sőt, márkán belül is vannak eltérések, főleg a doboz színe alapján. Csak be kell menni egy duglászba, és levenni mondjuk egy Bosst, és leellenőrizni, vagy bemenni a Neroliba, és egy Mancerát levenni a polcról lehetőleg a fekete dobozosokat.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
paatrick
őstag
Héééj, most hogy így felhoztátok, eszembe jutott hogy ilyen nekem is van elrakva a nem használt parfümöknél
Szóval lehet hasonlítgatni, ez minimum 7-8 éves de lehet több is:
többi kép:
alja dobozaNekem még a dobozán több írás van, de az újrahasznosítós jel ugyanolyan színű.
Amúgy ti hogy tudtok ide a prohardverre képet feltölteni? Én mindig máshonnan linkelek, de csomószor látom hogy ph-s a linkelt kép.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
medica
senior tag
válasz yazoo1 #18609 üzenetére
Wood Essence nekem bejött, egész télen az volt főszag (tf tobacco vanille, gucci guilty, amouage memoir, aventus csak időnként)
Nyárra wood neroli esélyes viszont: chanel allure homme sport-ból csak nekem teljesen más a parfüm és a cologne? A cologne sokkal citromosabbnak tűnik, és jobban is tetszik. Az én orrommal van a baj?[ Szerkesztve ]
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
jolti
senior tag
válasz yazoo1 #18830 üzenetére
Én már vagy 6-8 x rendeltem onnan.
Semmi panaszom nem volt rájuk. Sőt! Gyorsak és eredeti cuccokat árulnak. Segítőkészek is.
Egyszer nem vette be a rendszer egy ingyen szállítási kupont valamiért, felhívtam őket és egyből elintézték nekem ők.
Amúgy, ha több mindent rendelsz és akarsz kóstolót' is venni, akkor érdemes kinézni 3 x 10 ml. mintát, mert, ha azt beteszed a kosárba és beütöd a kódot, most nem jut eszembe ( MINP55, nem biztos, de az oldalon fent van ) akkor ingyen küldik a csomagot.
Kb. 3-4-5 nap szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz yazoo1 #20197 üzenetére
Az csak egy sablon szöveg, jogszabály alapján kötelesek visszavenni. Egyedül levonás történhet az eredeti vételárból, ha a kipróbáláshoz szükséges mennyiségnél több fogyott belőle. Azt abban az esetben arányosan levonhatják. De még néhány ml fogyást is lehetetlen kb. megmondani szemre, szóval általában ez se szokott megtörténni. És néhány ml jóval több, mint amennyi szükséges a kipróbáláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
duckload
aktív tag
válasz yazoo1 #24626 üzenetére
A legtöbb parfüm egy ideje gyengébb mint régen, nem tudom miért. Ami régen fél napig tartott mára csak fele annyi. Valahol írták mi az oka, itt biztos tudja valaki. Reformuláció vagy gyengébb minőségű hozzávalók? Esetleg valami szabályozás miatt valami nem lehet benne ami régen?
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Wise (ex-TransferWise)