Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Poultier #15930 üzenetére
örülj, hogy fogunk vmit!
Most februárban leadtam a fogási naplót, volt egy horgász, akinek a fogási naplójában semmi nem volt beírva (lehet azért, mert C&R módszerrel horgászik. De mondta is közben, hogy nem volt szerencséje...))[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
gban
Közösségépítő
válasz Poultier #19769 üzenetére
Itt írtam, nekem hogy kezdett erjedni - gondolom működik hamarabb is, a lejárat után.
A másik tapasztalat: ugyanilyen vákumos kukorica kibontás után 1-2 nappal már erősen szagos.
Vagyis mindkettő lényegében véletlen tapasztalat, egyik sem direkt módszer, de hátha...Postázást nem vállalok.
-
Jofi81
őstag
válasz Poultier #19769 üzenetére
Fogsz egy vödör száraz kukoricát, átmosod, majd öntesz rá annyi vizet, hogy ellepje. A vízbe teszel egy joghurtot/kefírt, vagy belemorzsolsz egy élesztőt. Rakhatsz bele egy marék cukrot is, hogy gyorsabban beinduljon. Összekevered, majd lefedve napos helyre rakod. Valami rést vagy lyukat kell azért rajta hagyni, hogy a keletkező gáz ne nyomja le a tetejét. Naponta átkevered, pár nap alatt elkészül. Etetni és fűzve csalizni is kiváló.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Poultier #21855 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Emu
őstag
válasz Poultier #34049 üzenetére
Volt minden
Igazából sokat akartam fogni, hogy folyamatosan legyen akció, nem pedig nagyokat, és cserében akár fél napot kapás nélkül üldögélni. Etetőanyag végig Aqua pellet volt, amit hol paníroztam, hol pár csepp aromát tettem a csali köré a method kosárba.
1-1 hal jött: kolbászos pellet egy szem gumikukival kikönnyítve, Stéges smoke ball, banános pellet wafer, fokhagymás pellet, viszont 7mm-es csalitüskén az egy szem gumikuku mindent vitt. Tegnap épp a piros színű chili-tintahal ízűt húzták nagyon. Szinte folyamatosan volt rá mozgás, volt, hogy már zsinórsüllyesztés közben éhes szájra talált. Kisebbek mellet nap végére 5db 7kg+ ponty tette tiszteletét olyan erővel védekezve, hogy az valami hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest