Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
válasz vendingo #25030 üzenetére
Áh, ez a dobálós dolog, valahogy még nem érintett meg , bár a hétvégén sikerült bagóért beszereznem egy 3méteres Nexave pergetőt , ML, 5-20gr. Könnyű fenekezésre. Ismerős ajánlotta hogy vegyek hozzá, Dorado csalikat balinozni ... De ettől tartok, nagyon hülye vagyok a csaliválasztáshoz A pergetős pecát, valahogyan szeretném kihagyni az életemből ...
Kicsit más téma , de még az egérhez, látnátok mekkora retek dzsuva van a parton. Nem is értem az embereket. Lépcsőzésen szanaszét zúzva rengeteg üveg , mindenhol otthagyva minden. Mindez a parlament közelében. Azt sem értem miért nem képesek kihelyezni, pár darab szemetest. Okádék ami van a parton
Elkeserítő . Peca közben azon kattogtam, valakinek csak kellene írnom pár sort, vagy lábatlankodni, de ez kihez tartozna .... Pedig megérné, ha látná a nép, van útközben valami apróság amibe belehet dobni pár méteren belül, a nem kívánatos dolgaikat, talán egy pár fokkal szebb lenne a betonplacc.
Kb mint amikor összegyűlik a menekülthalmaz .[ Szerkesztve ]
Szissz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Robogó, kismotor
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Total Commander
- Mobil flották
- Egérpad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest