Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék venni Kryston Super Nova 25lbs zsinórt, de sajnos itthon nem találok, hiába van fent sok webshopba. Ebay - Amazon oldalakon meg nagyon horror a szállítás. Nem tudtok véletlenül olyan webshopot ahol nem kérnek el 3-5-10k-t szállításra egy ilyen zsinórhoz? Akár EU-s oldal, akár USA, vagy bárhol a világba.
-
Megane2000
aktív tag
Aki ma megy pecázni annak görbüljön!
-
-
Grillo
őstag
Srácok! Hogy működik az egyesület váltás? Az a baj, hogy 250 kmre vagyok a jelenlegitől, és nagyon nehézkes bármit intézni.
Naplót elvileg időben megküldtem (már ha a március 6ig kitolás valóság volt). Bebattyogok valahova, aztán megmondom, hogy Grillo vagyok a hegyről, itta mani, aggyá papírt?
Itt Dunakeszi környékén van ajánlott egyesület? Ahogy néztem, a horgászhelyek.hu is alapított egyletet, van ott valaki? -
csƵ
addikt
Dilemmában vagyok. Lecserélem a pickeren az Alivio orsómat az eddig pergetni használt Siennára, mert kívánja a jobbat.
0.16-os damilt töltsek rá vagy 0.18-ast? Szétnéztem itt a helyi horgászboltban, de nem nagyon van lehetőség. Vagy az Alivióról áttekerem a Tubertini Gorilla 0.18-at vagy Tubertini Affordante 0.16-ot tudok rá venni helyben. -
BlackmMmDog
aktív tag
Az idei első horgászatom nekem is megvolt.1 óráig jöttek a halak de amikor elkezdet fújni jobban a szél,halak megálltak.Maradtam még egy kicsit,de hal már nem jött.
Nem búslakodok, jött egy 2-es forma ponty,7 jó két tenyeres dévér. -
FireFox1996
őstag
válasz
#46372352 #21839 üzenetére
Én csak csepeli oldalon horgászok, tudom azt mutatni:
1. Versenypálya, ahogy kb 10m-enként van egy 1.5m2 beton darab (jó sok van belőle, 20-30db lehet), le lehet kényelmesen ülni.
Viszont ide most már nem lehet kocsival behajtani. Így kénytelen vagy fent a dunadűlő úton parkolni (ingyenes, és sok parkoló hely van), és onnan kb 150m-re van a pálya:
Itt délelőtt nagyon süt a nap, délutánra már annyira nem, mert a gát eltakarja.2. Csepeli strandnál (Hollandi cukrászdától indulva): itt nincs stég, van nád, de van bőven hely, hogy tudtok leülni. (A Hollandi úton kell leparkolni, és kb 50m-ra van a duna)
Itt szoktak futni, biciklizni, kutyát sétáltatni, így lehet felkészülni, és válogatni, hogy ki mit szeretne, esetleg be is mehettek a strandraItt elégé árnyékéos hely. Ha kánikulában mentek, akkor ide kell.
Este/Éjjel is lehet itt horgászni, mert van rendes kivilágításElőbb szerintem telepet nézzétek (1 kis séta + pár gombóc fagyival már egészen kellemes lehet elsétálni a parton)
3. Csepeli komp, ami a csepeli strand után van, itt is kb olyan a telep, mint a 2-es pont.
Viszont sok itt a kenus, evezős. Néha lehet bele futni nagy csoportokba.
Reggel 8-9h-ig biztonsan, hogy nincsenek, vagy délután 5-6h után. De este 11kor is lehet látni 1-2 ember evezni -
Grillo
őstag
Urak, segítsetek.
Olyan víz kéne, ahol gyerekekkel (4-8 év) is tudunk úgy horgászni, hogy nem ölnek meg minket az unalomtól.
Tehát a cél nem az lenne, hogy fogjunk 3 nap alatt 2db 30 kg-os pontyot, hanem legyen sok keszeg, kárász, vagy akár törpe is, de mozogjon a víz.A célterület valahol a a Dunakeszi-Kóka vonal közelében legyen, de mondjuk az M3nál sokkal északabbra nem mennénk, keletre meg mondjuk Hatvan, nyugatra M0, délnek meg mittomén.
Köszi előre is, várok minden ötletet!
-
csƵ
addikt
Akkor mindenkinek botavatás volt a hétvégén.
-
szuszinho
őstag
Vasárnap én is kijutottam, de csak keszegek jöttek, pedig a héten volt telepítés is, de abból nem igen fogtak. Aminek örülök, hogy ki tudtam próbálni az új Manta smartot. Tetszik!
-
Gabesz26
senior tag
Hétvégén voltam én is (mondjuk a februári szezonkezdésemnél jobb idő volt, mint elmúlt szombaton...), az erős szél ellenére sikerült 2 pontyot (az egyik 7,5 kg-os volt), és 10+ kárászt fognom, ami az időjáráshoz képest nem volt rossz.
Aminek a fogáson kívül örültem, hogy végre sikerült a februárban beszerzett Manta Evo-X 360M botot hallal is "felavatni". Ezzel fogtam mindkét pontyot, a 7,5 kg-os pontynál nagyon szépen dolgozott, de emellett a kárászok fárasztása is élvezetes volt vele (pl. a Spro Master Carp 330M hozzá képest keményebb bot...)
-
csƵ
addikt
Mindig is utáltam szélben horgászni, de ma olyan szépen sütött a nap, hogy dacból kimentem. Kár volt, a picker vége úgy táncolt a szélben, hogy nem lehetett látni a kapást. Megerősödött bennem, hogy szélben soha többet!
-
bandi0000
nagyúr
ez a legelső fogaskerék amit hajtok? mert pár fognak a hegye hiányzik, gondolom ezért darál, viszont ezt mennyi eséllyel lehetne találni?
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
sityupityu #21823 üzenetére
mi az a tányérkerék?
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
sityupityu #21821 üzenetére
szerintem is, majd utánajárok hátha javítanak valahol, amúgy ez a jelenség mitől lehet? biciklis tapasztalataim alapján a fogaskerekek elkopásából? van hozzá alkatrész vagy inkább kidobós?
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
BlackmMmDog #21818 üzenetére
tudom, amikor még egybe volt itt csináltattam, elkért a faszi egy 500-ast mert átzsírozta és hazaküldött azzal hogy a daiwa mindig is darál, vagyis csak a hangja ilyen, de mivel ez nem csak darál hanem közbe nem is teker, ezért van valami baja inkább valami hozzáérthetőbbet kéne keresnem
-
-
-
gerii
addikt
HorgászShow-ra van 50%-os kupon Daiwa Exceler orsókra, ha valakit érdekel. 30-35k az eredeti áruk, bár nem tudom minőségben milyenek lehetnek.
-
Zola007
veterán
válasz
Atesz 666 #21808 üzenetére
Nekem van ilyen kettő darab.
Alapvetően szeretem őket, de azért pár dolgot elmondanék.
- nehéz. Tehát könnyű vagy 3,9m alatti botokra nem ajánlom, mert nagyon farnehéz lesz az egész.
- a zsinórbecsavarodást gátló műanyag dob alatti keretet érdemes kiszedni, mert ettől még betekeredik oda a zsinór.
- nem tökéletes a tengelyre való dobrögzítés, kicsit "kóvályog". Használatban nem befolyásol semmit, csak fura látvány egy ekkora fém monstrumtól.
- nagyon magas a dob, nagyon kiemeli a csiga, így ügyelni kell arra, milyen pozícióban áll dobás előtt
- ha valakinek nem ideális a mérete, akkor nincs belőle kisebbb/nagyobb (az 5400 az más építés)- nyeletőfék nagyon precíz, finoman állítható
- sima fék is nagyon jól beállítható, filc lamellák. Mértem mérleggel húzva a zsinórt, 1kg húzóerőre beállítva konstansan megindul 95-105dkg között, tehát pár százalék tapadás vagy csúszás van csak benne, ami elég jónak számít.Ha többet is tudsz költeni rá (25-28), akkor nem biztos, hogy megvenném megint, de ebben az árkategóriában nem nagyon láttam azóta sem jobbat, max ami hasonló, pl. a Longbow, abból van sok méret, de az is lutri már.
-
-
-
Atesz 666
aktív tag
"Vélemények - az utolsó érdekesen kontrasztos"
-Igen,de hállisten az csak egy a sok pozitív tapasztalat között.
-Nekem van egy erdélyi haverom aki elég sok kinti horgászt ismer és azt mondta,hogy kint nagyon sok bojlis horgász használja ezt az orsót.
-Nálam ez egy 360-as Energo-s teleszkópos boton lenne használva. -
Ettől függetlenül egy igen elterjedt orsó, az egy-két negatív kritika mellett minden fórumon sokkal több a pozitív hozzászólás az orsó javára. Régóta gyártják, inkább egy ilyen mint egy Nevis. Meg persze egy ekkora méretű orsónál amit 20 ezerért adnak ne várjunk csodát egyik gyártótól sem.
-
válasz
Atesz 666 #21808 üzenetére
Vélemények - az utolsó érdekesen kontrasztos
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-A HorgászShow-n,de lehet még hamarabb szeretnék venni egy Banax Helicon 5600NF orsót.
-Valakinek esetleg van valamilyen tapasztalata ezzel az eszközzel?A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Sage83 #21804 üzenetére
Igazábol sokat nem akarok erre költeni, fiatal vagyok még, szóval ráérek akkor ha leaz család stb azt talán lesz idö elmenni hétvégente, most sajnos 1-2 havonta megyek tudok menn, talán az idei szezon jobb lesz
de azért kösz, nem nagy baja van a redstarnak csak 1ponton nem akad be a nyeletőfék
Am ha egy orsó darál, vagyis tekerem és nem teker ha súly van rajta hanem recsegő hangot ad, azt még lehet javítani? Valamilyen daiwa orsó
-
Sage83
aktív tag
válasz
bandi0000 #21803 üzenetére
Sajna a Nevis Redstar az egy ilyen orsó...
elég sok belőle a hibás darab!! Ha 30-40 között viszont ott vannak a Dam Quick fs orsók piszok jó belsővel!!
csigás dobemelés,rotorfék...stb ha 30 alatt meg most a ryobi naxo van!!
nevisből meg a boss vagy a karma ami jó lehet!!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Sage83 #21802 üzenetére
Majd most hazamegyek meglesem, remélem csak elnéztem, egy nevis redstarral, ez is gyári hibás pont ezért érint ez érzékenyen, eladó sráccal beszéltünk mert volt egy 25k s bot is, a márkára nem emlékszek de mondta h ahhoz illene egy 35-40k s orsó, ezért mondtam róla le, úgy is csak hobbi ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Update 05.16 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest