Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
szki
őstag
Az álmokat valóra kell váltani! Az a nyak még gyógyulhat. Útitárs nélkül viszont ekkora távot nem szabad bevállalni! Szigetszentmiklóson található egy endomondos bicajos, aki komoly távokat teker Bár neki még át kell kelni a Dunán.
Én fittebb vagyok most, mint fele ennyi idősen, pedig akkoriban minden nyáron naponta kilométereket úsztam.(#20649) Toomy: Akkor majd megszervezzük. Itt a Dunántúlon nincsenek nagy távolságok rétisünnek, és nekem
(#20652) DemonDani: Épp ma vettem észre, hogy megint megérett a láncom a cserére. 1 év alatt 4-et nyújtottam ki. Meglesz az a karosszék!
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Minden itt fórumozó ilyen székben szeretne megöregedni
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Djuree
félisten
én is fittebb vagyok mint 10 éve, pedig akkor olyan erős voltam mint egy bivaly. kb. halhatatlannak éreztem magam, mondjuk majdnem most is annak érzem még magam de faterhez képest még mindig semmi vagyok, ha nem lett volna 2 oldali sérve többször műtve, már maratont futna
én is mennék veletek bicózni, igaz én még gyengusz vagyok hozzátok képest, de bevállalnám esküszöm, max lemaradnék[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Toomy
senior tag
válasz ludsimon #20656 üzenetére
Az a Velencei hegy átkelés az nem gyenge Benne szokott lenni a nagy köreimben. Bár lehet hogy én most egy másik kört néztem...
Ez a tó körül megy?Ok. Megvan...
[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
A Balatonkörre ki jön közületek?
-
csabi94
őstag
válasz ---Lasali--- #20662 üzenetére
Elvileg ott leszek. Már utaltam is, csak amilyen most a szüleimmel a kapcsolatom azt nem tudom, hogy hogy jutok le.
-
ludsimon
veterán
Én elugrok valamikor majd tesztelni az új elektronikus Ultegra váltást. KLIKK
undefined
-
DonThomasino
veterán
Egy ilyen féken, új korában milyen vastag a tárcsa?
[link]" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
törölt tag
Tudtok ajánlani egy oldalt ahol kezdő-alapozó edzéstervek közül tudnék mazsolázni?
-
venember83
nagyúr
válasz DonThomasino #20666 üzenetére
2 mm.
-
DonThomasino
veterán
válasz venember83 #20669 üzenetére
Az lehetetlen hogy 2.8 -9 mm ert mérjek?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz DonThomasino #20670 üzenetére
Ha az autódon méred, akkor nem, de ha a kerékpárodon akkor igen...
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
DemonDani
addikt
[link] 4k alatt 5600as BB, valódi lehet ez, vagy álomkép?
látom már h ez is olcsó mint a sz#r a bikecompon csak itt is magyar megtiszteltetés a kétszeres ár
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Doki-HUN1978 #20671 üzenetére
Az elég nagy baj lenne, ha az autón annyit mérne
-
TripleB
senior tag
válasz Doki-HUN1978 #20667 üzenetére
Nem, nekem fully-m van. Ráadásul nincs is közel a Velencei-tó. (meg ott a Speeder)
Csak arra gondoltam, hogy páran össze lehetne állni egy örömbringázásra a Mátrába, Cserhátba, a Börzsönybe stb."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
:MTC:kandur
tag
válasz Doki-HUN1978 #20679 üzenetére
én, mint "hegyi kerékpározással ismerkedő" szívesen mennék erre a Buda maratonra. Szegedi vagyok, de megoldanám az utazást, ill. szállást(előző estére). Egyedül persze nem buli, ezért kérdezem, hogy ki vesz részt az eseményen?
[ Szerkesztve ]
★★★★★
-
venember83
nagyúr
válasz :MTC:kandur #20681 üzenetére
Nem leszel egyedül, tuti.
-
DemonDani
addikt
válasz ---Lasali--- #20673 üzenetére
mi a rák ez az olaszmenet?
-
DemonDani
addikt
válasz venember83 #20684 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
szombattól akciós bringás napok lesznek a lidliben...
de a lényeg, h akciós lesz a küllőre tehető fényvisszaverő cuccos... 3M márkájú, 36db 1600 jó magyar forint lesz... ennyiért ajándék, mert ahogy néztem neten, mindenhol 3x ennyi minimum...
-
rekid
addikt
Hi!
Valakinek van valami infoja női spd cipőkkel kapcsolatban? (Ugy néz ki a párom szeretne váltani normál pedálról)
Eddig ezt találtam valakinek tapasztalat a márkával kapcsolatban?Gyáva népnek nincs hazája!
-
rii
nagyúr
országútira (pontosabban charge tap-ra való) sárhányót, ami esetleg könnyebben leszedhető, tudnátok ajánlani?
haver keresne ilyet.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz CoolBoy323 #20686 üzenetére
Köszönjük az infót!
Én fényvisszaverő matricával oldottam meg a dolgot, azt nem lopják le.
Látom van lánctisztító is, ha valaki beindult rá?!"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
rétisün
veterán
crud roadracer, de csak ha nagyjából kör keresztmetszetű villája van.
vagy sks-nek is van kifejezetten outira való sárvédője, pontos típus most nem ugrok be, talán blade....war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Doki-HUN1978 #20689 üzenetére
nincs mit
lehet veszek egy lánctisztítót is, nekem is tetszik... de attól még a fogaskerekek koszosak maradnak, szal csak jobb a brigéciol+ rongy kombó
-
DemonDani
addikt
válasz CoolBoy323 #20691 üzenetére
de a brigéciol+rongy nem megy be a szemek közé annyira, én tuti veszek egy lánctisztítót max tapasztalatot szereztem... sé marad a fogkefe
-
Bagira01
veterán
A bicajomon van egy 2005-ös 120mm-es Marzocchi DJ3 teló, nem nagyon volt használva kb 500km van a biciklibe, az se terep, csak aszfalt, de télen kint volt hagyva(garázsba, ami nem zárt) Érdemes megnézetni, vagy nem nagyon lehet baja?
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Djuree
félisten
-
TripleB
senior tag
válasz Doki-HUN1978 #20679 üzenetére
Akármelyik maratonon voltam, nekem nem tűnt örömbringázásnak.
Ellenben amikor a Bakonyban voltunk páran a Bikemag fórumról összeverbuválódtunk és a helyiek által jónak mondott részeken tekertünk egyet. Bevártuk a gyengébbeket, pihentünk, amikor akartunk.
De mondhatnám a salgótarjáni negyven hegyben egyben TT-t is.[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
KaraDani
addikt
válasz CoolBoy323 #20686 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest