Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
dany27
őstag
Eddig nem volt ilyen :S
Multkor leküldtünk haverral 60km-et olyan 22-23as átlaggal és akkor nem volt ilyen gondom.
Sőt soha sem találkoztam ilyennel bicajozás közben, úszás közben már volt....
Ha még előfordul akkor lehet hogy beszerzek egy adagot!
Remélem nem ba**ik ki velem jobban(az időjárás éppen elég), pont most mikor jön az új keró. Már tűkön ülök!Kössz a tippet!
-
Hasaggymeg
veterán
válasz KaraDani #206 üzenetére
Ennyi tekerés nélkül ezt a sok kalóriát már nem tudtad volna lenyomni lelkiismeret furdalás nélkül!
Fél órát kínlódtam,hogy lemérjem nejem bringáján a középtengely hosszát.Nem is gondoltam milyen nehéz azt pontosan lemérni,de nem is sikerült.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
amargo
addikt
válasz KaraDani #290 üzenetére
"sose kellett hozzányúlni"
Ha soha nem használod, akkor nem is lesz baja Te is csak átmész az akadályokon mint egy tank, féltem is előtted már párszol, így inkább csak mögötted megyek maHa levegős, azt pumpálva megérzed, mert elmegy a fékerő, nyúlni fog, ahogy írtad. Hiába húzod, már a markolatnál leszel.
Nem tudom megítélni a képalapján nekem nagyon összemosott, de az biztos, hogy már nagyon kopott.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Misály
addikt
válasz KaraDani #297 üzenetére
Pegid engedni kell lefele, hadd guruljon En is kezdem megszokni a battery-t.
[ Szerkesztve ]
-
Dirtyz
őstag
válasz KaraDani #557 üzenetére
Őöö.., izé, az úgy történt, hogy csapatot váltottam, illetve alakítottunk egy csapatot. Röviden ennyi, bővebben, ha már fix lesz minden.
Tavaly voltam, tényleg jó volt. Gyors, pörgős pálya, 1-2 technikásabb résszel. Lámpa nem nagyon kell, ki van világítva rendesen, de azért 1-2 érdekességet beraktak a vicces rendezők.
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz KaraDani #985 üzenetére
Jaja, erre voltam kiváncsi, mert nézegettem,de a jobbak simán 10k felett vannak, amit még ki is fizetnék (sportra bármikor költök),de ha van olcsóbban akkor persze nem muszáj... Sz.rt meg nem veszek, szóval utánanézek ennek a dolognak amit irsz. Köszi
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Muton
addikt
válasz KaraDani #1085 üzenetére
A macskaszem elhelyezése csak szimmetrikusan történhet, és elvileg elől csak 1 db lehet >> csak a villanyaknál kellene lennie (vagy a homlokcsövön, vagy a kormányszáron)
ludsimon: sokan, akik motoroznak is, fordítva szerelik fel a féket. Anno én is nekimentem az egyik első motorozásom során egy fának, mert húztam a féket, de csak a motor kezdett bömbölt (kuplung van a baloldalon). Meg ráadásként a fának támasztott kapa is majdnem a fejembe állt
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Ariadne
őstag
válasz KaraDani #1242 üzenetére
Na valami ilyesmire lenne nekem is szükségem... Bicóval munkába járáshoz túl közel lakom, viszont ha sikerülne mégis azzal mennem, jöhetnék haza kerülővel. De lehet ez kicsit kifacsart gondolkodásmód.
Ma mentem egy kicsike terepezést, fogassal fel (hogy jól kezdődjön a szezon ), sárgán le Szépjuhásznéhoz, és mentem két zöld kört. Ebből fogok többet is máskor, nekem edzésnek pont jó. Egyetlen gond, hogy hétvégén kb. járhatatlan a sok gyalogostól, így hétközben meg máskor nem jutok ki az erdőbe... Pedig gyönyörű volt, zöldülnek a fák és a bokrok, egy csomó ilyen nappali pávaszem lepkét láttam (jó nagyok, vannak vagy 3 centisek), csak úgy röpködtek összevissza, nagyon szépek.
mod.: Jelentem rendőrt láttam ma is, de nem állítottak meg.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
amargo
addikt
válasz KaraDani #1242 üzenetére
Ha még a Gellértre, Tamariskára és a Várba is felmész, akkor +200m nyersz, én ezt karikázom
venember83: Mindenképpen jó vétel lehet, ha agyonvágottat akar az ember - hozzáteszem nem értek hozzá
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Jofi81
őstag
válasz KaraDani #1272 üzenetére
Meg is van. Idén megnézem szerintem, tavaly sajnos ki kellett hagynom.
-
Ariadne
őstag
válasz KaraDani #1264 üzenetére
Gyakorlatilag a Lánchíd egyik oldaláról a másikra kell átmennem. De ha átköltözik végre a munkahelyem, akkor kb. gyalog 5-7 perc lesz bemennem, az is lépcsőn.
Igazából az kellene, hogy időben hazalépek melóhelyről és utána indulok neki, csak valahogy akkor eltötymörgöm az időt... De ez a két nap bicózás most iszonyúan jól esett, kitisztítja a gondolatokat.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
venember83
nagyúr
válasz KaraDani #1467 üzenetére
Én olyan vennék, amelyiknek a vége csak egy kis henger, azt könnyebb rácsavarni a szelepre, mivel nem kell az egész pumpát forgatni, csupán a fejet. A csíptetősök forgatása szerintem problémásabb.
Ilyet ne vegyél, nekem ilyen van, és a csuklónál a cső és a pumpatest között valahol ereszti a levegőt bizonyos helyzetekben.
-
tekeyagd
aktív tag
válasz KaraDani #1471 üzenetére
Asszem nekem ilyen van. Foxhoz,de nem sírnak a tagok
Szar a fénykép,de Bp-i lévén be tudsz ugrani meglesni, ha minden igaz mindkét oldalán van kijelző, és billentve tudod rácsatlakoztatni a szelepkinyomó kis pucukát,tehát le-feltekeréskor elvileg kevesebb levegőt veszít. De ez nem látszik a képen,meg köll lesni.
-
venember83
nagyúr
válasz KaraDani #1481 üzenetére
Esetleg a másik, olcsóbb, 35 eurós SKS? Hatvan eurót telópompáért nem adnék, mivel úgyis le tudod ellenőrizni, hogy jó-e a nyomás azzal, hogy ráülsz, megnézed jó-e a beülése a tagnak vagy telónak, ha pedig nem, akkor fújsz bele vagy leengedsz belőle. A használathoz nem kell feltétlenül pontosan tudnod, mennyi levegő van a kamrákban.
-
venember83
nagyúr
-
amargo
addikt
válasz KaraDani #1514 üzenetére
Amennyire elnéztem mind ezt platform pedállal tette. Ha majd mentél egy ilyen bringával, igaz nem ekkora szélben, mond és írd, hogy képtelenség.
A résztáv a 3x De meglátjuk kinek mennyire menne majd. Eddig senkit nem erőltettem.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest