Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz Hasaggymeg #338 üzenetére
Nem, csak sodrofaval kergetett az asszony
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
-
rekid
addikt
Természetesen, csak előre jelzem - en is saját "káromon" tapasztalom- ami az eljén X-el többe kerül az később könnyen lehet 2x.
Pl. nekem az elején tárcsás bringa X-el került volna többe most minimum másfélszeres áron fogok "fejlesztgetni". Feltéve ha rászánom magam.Ha tényleg csak lightos városi néha turázgatós biciklizesre kell akkor semmi gond (Bár egy deore váltotnál nem adnám alább de minimum alivio). Ha meg kesobb komolyabban akarsz foglalkozni a témával akkor gyujts meg egy picit es vegyel egy felsobb kategorias hasznaltat Memetől.
-
rekid
addikt
Kivilágítás téma illetve kresz:
Ha úgy mész el bringázni hogy szürkületben/este érsz haza. Villogó, prizma, fényvisszaverő mellény vagy legalabb bokaszalagok. Nem a kresz miatt hanem a saját érdekedben, főleg lakott területen kívül. Nem tudom kinek van jogsija de az elmúlt fél évben simán gázolhattam volna el mind biciklist mind gyalogost nem keveset pl. a 7-esen. Az a baj este hogy egyrészt a szembe jövő autó is vakít valamit plusz a járókelő/bringás sincs megfelelően kivilágítva és gyakorlatilag 50méteren belül érzékeled hogy ott poroszkál valaki. Na most ha 90-ennel mész az gáz tud lenni. Nagyon ajánlatos kivilágítani magad.
Tegnap épp dózsán jöttem hazafelé este 8 körül előttem ment pár versenybringás srác. mindháromnak ment a villogója, abbol az egyiké olyan halvány volt (asszem pont futófényes) hogy kb 20m-re láttam meg hogy van neki egyáltalán...miután városon belül láthatóak voltak nem volt gáz nade kívül mivan?Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Valaki ma egy lightos bemelegito janos hegy? mondjuk 17:45-tol?
-
rekid
addikt
Megvolt az idei elso 30km. Fájt. nagyon. És most is fáj. És rohadtul nem tudok normalisan ulni.
Toltam egy olyan karikat amit 24 oras előtt mentünk nagy népies körben.
A reptér feletti kis ut katasztrofalis a honak köszönhetően olyan hepehupas hogy a lelket kirazta belolem.
Azé jóvót.Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Asszonnyal ma tekertünk egyet És mi is dunakeszin voltunk, kicsit megismertük a várost Na meg visszafele margit szigeten. A 2 nappal ezelőtti "bemelegitésem" utan hazafele most ma alltam a bringan inkabb..
Jah kifele megallt mellettem egy fully-s hai hmm jol megnézegettem.[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
válasz Hasaggymeg #778 üzenetére
Nem miattunk állt a sor, kikérem magamnak! Sőt, meglepően illedelmesek voltak az orszagutisok mert mind megköszönte, hogy lehúzódtunk amikor jöttek. (Lehet azert mert tele volt mar a puttonyuk. )
-
rekid
addikt
válasz Hasaggymeg #782 üzenetére
Dunakeszi mint jellegzetes munkástelepülés 1977. áprilisában lett város. Forrás: Dunakeszi honlap.
De ennyire gáz? (Szeptemberben költözünk ki. )[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
válasz Hasaggymeg #785 üzenetére
Mi a varos masik vegen leszunk. Fothoz köszel Na nembaj. Majd átugrok egy sörre.
-
rekid
addikt
-
rekid
addikt
Üdv Urak!
Rég jártam erre...Lenne egy kérdésem, női és nőies (értsd: "húúúdeszép") bringát milyet érdemes venni? Úgy néz ki asszonynak tavasszal beruházás lesz.
Nagy valószínűséggel cross lesz, de lehet szó montiról is. keret: kb. 100-120e.
Tépni biztos nem fogja, de megbízható kell legyen.
Esetleg Meme foglalkozik ezzel a kategóriával?Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Üdv!
Egy kis segítség hátha valaki hölgynek szeretne bicót!Kedves párom most kapott Meme segítségével egy ilyet.
Virág, szinek, korrekt felszereltség Mindenki boldogGyáva népnek nincs hazája!
-
-
rekid
addikt
-
rekid
addikt
válasz Cathfaern #18505 üzenetére
Hujujuj..
Egy átlag felnőtt normál napi folyadékbevitelének min. 3l-nek kell lennie naponta. Nyáron ez 4-5. (Aktív mozgás nélkül..)
Egy orvos mondta múltkor a legjobb választ a mennyit igyunk kérdésre:
Ha a vizeleted sárga (ergo salakanyaggal telített) színű: keveset ittál.
Valaki írta itt előbb: Ha szomjas vagy az már "régen rossz" mert dehidratáltságot jelzi a tested.poénból számoljátok ki mennyi vizet isztok egy nap. Én fél éve eléggé meglepődtem mennyire keveset iszok.
-
rekid
addikt
válasz rspeti #18669 üzenetére
Longus-t használunk a topicban egy páran.
Ma megvolt az első tekerés a párommal 45km dunakeszi-vác..
Hazafelé uvolteni tudtam volna az üléstől
Asszony meg az uj crosszal vihogva hagyott le.. remek...tul jo lett a bringa vagy nem kellene többet spinningre engedniGyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
válasz venember83 #18681 üzenetére
Ja-ja
Nézek is egy freeride gatyot betéttel Csak találjak 10K körül...Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Üdv!
Most néztem asszony bringáján kisebb a szelep mint az enyemen enyemen sima "autós" van Ezt mi a tökkel lehet felfujni?Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Köszi szépen!
-
rekid
addikt
válasz Csabee. #18846 üzenetére
Inkább használt, de ha mindenképp új kell, és tényleg csak néha kijárogatni tekerni egyet, és mondjuk 70 kilo körül vagy alatta vagy: magellan hydra
De ne várj csodát.Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Hi!
Voltam ma Deca-ban vannak freeride rövidgyatyok szivaccsal "kétezeösszázé". Sajna az en alaktomhoz nem jo.. de másnak lehet bejön..Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Hi!
Ma megint mentunk egyet az asszonnyal...
Eredmény: Szentendrén ittam egy Anti's izotonias italt hogy na majd visszafele megmutatom ki hordja a gatyát.. Asszony vihogva tartotta a 26-os tempot én meg mosolyogtam de csak azert mert a szél szélesrehuzta a pofam
Valamit kezdenem kell, mert kifele direkt pöccre fujtam a gumikat nehogy amiatt maradjak le.. ennek meg az lett az eredménye, hogy pattogtam mint kecskesz*ar a deszkan..megint fáj a nemesebbik végem..Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
válasz venember83 #19345 üzenetére
Nem. Igazi férfi
- lovag -voltam és engedtem nyerni.Simon: LOL
-
rekid
addikt
-
rekid
addikt
Hi!
Valakinek van valami infoja női spd cipőkkel kapcsolatban? (Ugy néz ki a párom szeretne váltani normál pedálról)
Eddig ezt találtam valakinek tapasztalat a márkával kapcsolatban?Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Hi!
Tegnap végre mentünk egy nagyobb kört asszonypajtással.
Dunakeszi - Szentende - Pap rét - Visegrád - Nagymaros - Dunakeszi.81 km.
Nem így akartam, elnéztem pap réten az utat és nem tahinál jöttünk le hanem Visegrádon
Bikemap hány MB-os utvonalat enged? 5 körül van és nem tudom feltölteni az istennek se pedig kivancsi lennék a szintre.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest