Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
DemonDani
addikt
(#74) dqdb
köszi a linkelést!
az hasznos lenne!Ennek pont ez a lényege ahogy végigolvastam!
De elhatároztam h tesztelem, ma bejárom a várost, és megszámolom a szabályos bringákat!
Ez vicc!Nem elfogadható a több funkciós lámpa vagy hogy kéne értelmezni azt az 1ki/1be kapcsolhatót??
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Kloden
senior tag
[ Szerkesztve ]
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
venember83
nagyúr
Ha megvannak az alkatrészeid, ilyen X5 vázat árul az egyik kereskedő újonnan, garanciával a bikemag aprón. Tán láttad is.
mephi666: Exhez kár annyit tekerni.
Ariadne: Ugyan, számos kocsmán ott van, hogy jogában áll megválogatni a vendégkörét, mégse háborognak az emberek. Amerika is pontosan ugyanezt teszi. Csak kicsit más léptékben. Amúgy az ujjlenyomatos meg biometrikus adatokkal felvértezett személyi és útlevél is ugyanezt a cél szolgálja.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
ez sokkal szebb
Hasaggymeg: ha még a hajtókar is rajta van, akor bizony nem igazán tudod pontosan megmérni, max az elérhető hosszúságok alapján megsaccolod, milyen hosszú lehet. ha cserélni kell, és szervízbe viszed, akkor meg úgyse neked kell méregetni.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dqdb
nagyúr
Emelem a tétet
venember83: kikopott négyszögtengelyes hajtóműnél előfordulhat, hogy a hajtókar lötyög, bár ilyenkor már nem sok idő van hátra addig, amíg új életre kel Ha mázlija van a delikvensnek, mint ahogyan nekem volt pár éve, akkor 100 méterre egy bringabolttól történik meg a visszafordíthatatlan incidens.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
rétisün
veterán
"Megyek tekerni, nem érdekel a szél"
ez a jó hozzállás én is így voltam tegnap, tekertem is egy jót.....aztán lassan elő lehetne venni a rövidnadrágot, erre holnap megint minősíthetetlen idő lesz
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
Lámpa...
Jó, hogy emlékeztetsz.
November óta nem toltam night ride-ot.
Mickey mouse-t pedig a prémium napokra használom kizárólag.
Vagyis mikor kikapcsolódásként tekerek nem A-B-be.
Városba A-B-be az a kis 100-120 lumenes Osram ledes tökéletes a célnak.
Egy szónak is száz a vége. Lassan jönnek a melegebb éjszakák is és lehet nightride-olni mickey mouse napsugárral.[ Szerkesztve ]
undefined
-
SOAD19
addikt
Aha, láttam... Kicsit olyan, mintha versenykeró beütése lenne(lehet a villa miatt), oly karcsú. Meg nincs teleszkópja, gagyi. Nem tudom nekem a kép alapján nem tűnik túl masszívnak vázügyileg, de lehet ettől még, hogy az. Amúgy tényleg jobban néznek ki a kerók teleszkóppal, érthető miért raknak, majd mindegyikre, még ha xar is. Amúgy nem lehet rossz.
Nekem jobban tetszik külsőre ez a Magellán, színt is beleértve: [link]rekid: Én még kisebb termetű legényke vagyok. (65 kg ) Jelenleg csak városi cirkálásra tervezném a kerót, viszont van két haver, akik elég sokat túrázgatnak és lehet mennék velük majd nyáron, de nem tudom milyen terepen szoktak járni.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
"ráfizetés annál inkább."
látod, megvetted volna a KCNC stucnimat, a ráfizetés mellett könnyíthettél is volna
-
xmad
őstag
a gyári v-fékem vmi C-STAR.. fékváltó karok vannak nekem... tehát sajna nincs külön a fékkar és a váltókar.
a fékváltókar shimano rapidfire-ös... azthiszem altus..
shimano derore v-féket néztem.. meg az avid single digit 5-öt... csak az avid drágább is majdnem 3 ezerrel (előre-hátra szett)
[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
Hurrá... megint belém fognak kötni, hogy nem borostyán sárga az első lámpám, és miért villog...
Nekem küllőprizma helyett, a natur alu színű felnin, meg a vázon is fényvisszaverő matricák vannak, amik egész jól láthatóak.
De tény, hogy a csengőre jobban figyelnek a gyalogok, mint az "ELNÉZÉST" felkiáltásra.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
HartgeH3-2.8
addikt
""háromhetes, fokozott országos közúti ellenőrzőakciót indít a rendőrség"
Remélem nem veszik túl komolyan a szabályokat... mert hogy én se csengőt se küllőprizmát nem teszek fel senki kedvéért az is biztos.
"Hehh nekem csengő van! Kis fekete CatEye állat jó azzal szoktam csengetni
Néha pokolian hasznos tud lenni..!
[link]
Jut eszembe! A riportban az volt hogy a bringások a járdán merészelnek menni...?!
Menjek az autó úton ahol majd szépen egyszer eltrafálhatnak hátulról?Én kulturáltan közlekedem a járdán is, nem értem mire háborodnak fel.
Olyat se szoktam látni hogy vagánykodnának járdán..[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
DemonDani
addikt
egész tetszetős ez az FSA használtál már ilyet esetleg vmi tapasztalat?
Van még esetleg valami hasonló?
Amúgy én is integráltas Deore-ra gondoltam így keresgélés nélkül, szal akkor nagyjából azzal is helyben voltam, esetleg van ilyen valahol most jó áron? látom nagyon képben vagy az árkínálattal!(#613) lorcsi
szállítással sem több, ha igen akkor jobb is. és most nagyon jó a forint, 193Ft-tal váltott nekem tegnap. nem nagyok a költsége, van amelyik freeship...[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
A vaz geoja miatt nagyon nem durvulhatott vele ( csak azert mondom mert en se tudtam a tyax-bol tobbet kihozni es azert csereltem le ) nem latok sehol se kritikus repedesi ponton matricat amivel takarni akarna a vaz hibait, le is van mosva tehat a kosz se takarhatja.
Amiert ilyen olcso szerintem az az, hogy hulyen van atepitve, rockring xc bringan, meg dh stucni? Latszik hogy a kepessegeinek es a tarcajanak megfeleloen epitette at, amiert en kerulnem. Az az elso fek, mert az kuka. Egyebkent minimalis rakoltessel nagyon jot is ki lehet hozni belole.
Venember83, az vicces hogy az idei Voltage 0.1 ( marmint a Scott oldalan ) tenyleg egy dirt/street masina, de amit SOAD linkelt, az mar a felszereltseg miatt se mondhato annak, egy alkatresz se birna. Feszito nelkuli valtos hajtomu meg kifejezetten vicc dirtre ( plane egy gyengus Acera valtoval )
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Deore-t kérdeztem, annak a közepére gondoltam, valszeg én is emelett döntök, 3,5ezer Ft árkülönbség nem téma már akkor, meg mi az az M542? miért drágább mint az M590? ez csak buta árazás vagy tényleg jobb? (már csak a számozás miatt is fura, meg régebbi modellnek tűnik)
-
SOAD19
addikt
Köszi srácok! Nem egyszerű ez a dolog, ha ennyire megoszt Titeket is egy-egy kerékpár. A végén még új cangát veszek, hogy biztosra menjek. Olyan max.100-110k-ig mutassatok nekem valamit, amibe belezúghatok.
No, de amiért Tamoo-ra válaszolok, az az lenne, hogy 90k-ért megveszem, ezt a bűnrondaságot! Na, valami ilyesmi váz, ami legközelebb áll hozzám, nem az a párhuzamos a talajjal fajta, meg nem is a nagyon meredeken lejtős fajta (felső csőről beszélek ) Gratula hozzá, nagyon tetszetős, mennyibe fáj egy ilyen cakkom-pakk?!
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Hát nálam ez a 3 játszik most, a FireX, M542, M590, de én nem tudok mi alapján dönteni, az M542 könnyebb mint az 590, de az meg újabb, a Firex meg boltban a legdrágább ezek közül...
én nem DH-zni akarok vele lightos terep, meg aszfalt, ilyen 20/80%ban, inkább a súlyom ami több 85-87kg, szóval azért nem fogom oldalra dobálni sem, simán tekerek 25-30as tempóval, nem szántsában dekázok 10-zel...ez a 2 év mennyi km? mert úgy azért többet mond
-
nagyúr
Igen, ezek a szabályok leginkább a múlt században forgalomban levő Camping bringák felépítéséhez igazodtak.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
RexpecT
addikt
168cm, elsősorban aszfaltra kell, de Május elején mennénk kisebb földutakon Tokajba futva-biciklizve úgyhogy az ilyen fél terepet( düllő utak) is bírnia kellene, ezért gondoltam MTB-re.
Meg lehet hülyeség de külsőre is ezek a biciklik jönnek be a legjobban.[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
én nem "ráparáztam" a témára, hanem azért vettem csengőt mert a f*sz kivan a sok böszme jóidőbringással/gyalogossal, akik úgy gondolják, hogy az egész kerékpárút azért van, hogy ketten, egymás mellett szép kényelmesen bicajozzanak, beszélgessenek.
közben persze teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy más is közlekedne az adott úton, ne adj' isten, gyorsabban, mint az ő vánszorgásuk.nem beszélve a sok kis szaros iskolásról, akik képesek annyian egymás mellett menni, ahányan csak elférnek, vagy a tipikus csürhe alakzatban elfoglalni az egész kerékpárutat, amin melóba járok.
Nyugdíjas: "isten hozott, de én viszlek el, gondold meg, hogy miket teszel.
rendőrnek nevelt a jó anyám...."[ Szerkesztve ]
-
whiskey
tag
Biztos valamennyire megerőszakolás, de így alakult.
Amikor vettem arra használtam amire gyártották, de kb 2 éve, hogy nem terepezek, valahogy mostanában a tempós hosszabb tekerések jönnek be.
Télen nem veszem elő az outit, és hosszabb túrákra is kényelmesebb, komfortosabb egy össztelóssal menni mint az outival.
Eladni sajnálom, meg nem tom, lehet egyszer csak visszatérek az erdei bringázáshoz, és akkor visszakapja ami neki jár...
Ráadásul az outi most váz csere előtt áll, és a gumik is totál kész vannak rajta...
Szóval, bűn, nem bűn ez van, és ez vagyok én.....
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest