Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
:MTC:kandur
tag
Sziasztok!
Tavaly rakattam össze egy bringát itt Szegeden. Nem a leghájtekebb, de túrára, meg enyhe off-road-ra megteszi. Lényeg a lényeg, hogy most egy Manitou axel platinum villám van, de nekem nem tetszik. Egyszerűen nem tudom magamnak beállítani. Ha sok a levegő benne, kemény, ha picit lejjebb veszem, koppan. Kérdésem, hogy tudnátok-e ajánlani egy erős kis telót, persze használtan, ami finoman mozog, levegős, és talán lockout is van rajta. Esetleg érdekel-é valakit az axel? 50-60eft-ra gondoltam max.
★★★★★
-
tag
válasz venember83 #17251 üzenetére
a fehér nagyon tetszik. milyen a reconok mozgása? mennyire darabos? 52ért jó árban van?
★★★★★
-
tag
Nekem shimano hidraulikus van, de olyan, mintha ABS lenne rajta, mert nem akar blokkolni. Ez a 445? alivio fajta. Ezzel mit lehet kezdeni?
★★★★★
-
tag
erről mi a véleményetek? ezzel szemezek, helyben is van. mire tudok figyelni, ha kipróbálom? vannak árulkodó jelek, ha valami xar benne?
★★★★★
-
tag
ha érdekel valakit, most olcsón eladó az első teleszkópom.
★★★★★
-
tag
-
tag
válasz venember83 #17531 üzenetére
igen, ez már a magnézium lábas. jó lesz a hfs-be
az axelem 28as, ha érdekel[ Szerkesztve ]
★★★★★
-
tag
Srácok nem tudtok eladó első telót? 70 körül keresek, rock shox, esetleg fox érdekel. min. 100mm-es út, levegős. Én Szegeden lakom, itt nulla a kínálat. Szerdán megvettem a SID-et, de sajnos beszerelés után kiderült, hogy 0.5cm-rel rövidebb, mint kellene. Ez a Merida hfs váz valami b@szott nagy... min.21.5cm nyakhossz kell. Ha valaki tud segíteni, privátban jelezhetné.
Természetesen bikemag aprón nézelődtem, van 1-2 ami tetszik, de jobb volna boltból kihozni, amire min. 1 hét próbagarit vállalnak.★★★★★
-
tag
természetesen, mint írtam, nézelődtem.
★★★★★
-
tag
-
tag
Na megvolt az év első tekerése, szerintem kezdésnek picit erős, de egész könnyen ment.
Az útvonal Szeged-Öttömös-Szeged, táv: 101.12km, max.seb: 42km/h, átlag seb.: 25.5km/h.
Mindez 4óra 3 perc alatt teljesítve. Persze Merida HFS nyergében, Land Cruiser gumikkal.Ez mennyire gáz? Még sokat kell gyúrni
★★★★★
-
tag
Nem, az Alföld qrva szeles, ahogyan ma be is bizonyította. NEM könnyű tekerni, megöl az unalom is Odafele meghaltam a szembe széltől, hazafele meg lecsendesedett. óje( )
Egyébként nekem a derekammal vannak gondjaim (evezésből adódóan), de félúton hátrébb csúsztattam az ülésem majdnem max-ig, és így már jó volt. De a nyereg, amivel vettem a kecském, valami borzalom... Elszáradtak a dolgaim pár km után, aztán csak a kiállás segített és kapott újra vért.
Milyen nyerget tudtok ajánlani mtb-re? Ami országútra és talán terepre is megállja a helyét? Persze terepen semmi nem segít, de ezt a zsibbadást ki kell iktassam.
Az SMP extra jó a célra?★★★★★
-
tag
-
tag
Mit tudtok a Suntour Axon rld telókról? Egész baráti az ára, használtan 40k körül, de akkor annyit is ér? Lehet most elmegyek kipróbálni egyet, itt a környékemen van.
Ha nem annyira fosch, akkor be kéne próbálni?earlier: Keresek első telót, jó árba'! MIN. 215mm nyakhossz, 100mm rúgóút. RS Recon-tól felfele, max 70-ig. Ha bárki tud segíteni írjon rám.
(aprókat átnyálaztam, nem sok jön szóba)★★★★★
-
tag
Hali!
Hol találok valami érthető leírást magyarul a Fox Terralogic elvéről? Angolul megvan, de nem áll össze a kép! Vagy valaki elmagyarázhatja. Köszi!
★★★★★
-
tag
35000ft egy vatta új XT int. hajtásért jó? Azt hiszem szerelmes lettem...
Bár most a teleszkóp az első számú cél, de ez az xt, omg...És még valami.
A hátsó váltóm (jelenleg) egy Deore 9es. Nem shadow, sima. Az a bajom, hogy a lánc úgy ugrál, hogy nagyon. ( ) Lehet állítani rajta, hogy jobban feszítse? Ha váltok SLX-re jobb lesz? Tapasztalat?[ Szerkesztve ]
★★★★★
-
tag
válasz venember83 #19083 üzenetére
Igen, horrible. Basszuskulcs de meg kéne venni...
Most egy Recon-ra gyúrok, remélem hamarosan meg lesz.
[ Szerkesztve ]
★★★★★
-
tag
válasz szentkuti11 #19085 üzenetére
Figyi most egy Axel-em van, annál csak jobb lehet, nyet? 48eft-ért sok? Mi vele a baj?
[ Szerkesztve ]
★★★★★
-
tag
válasz szentkuti11 #19088 üzenetére
Én nem akarok 100eft-ot kiadni egy Reba, vagy SID-re. Azt hallottam, hogy az én 73-74 kilómhoz azért elég jól be lehet állítani.
44eft-ért kapok Suntour Axon-t. Az jobb vétel lenne?[ Szerkesztve ]
★★★★★
-
tag
válasz DemonDani #19103 üzenetére
Jelenleg van pénzem, de nem az én asztalom a kísérletezés.. Épp emiatt nem merem bevállalni. Én nem szeretek sokat mókolni a teleszkóppal, lemosom, ha koszos, oszt' kész. Azt hallottam, hogy a RS-ek egész igénytelenek.
ERRŐL van szó konkrétan. Ennek mi a száma, vagy típusjele?
[ Szerkesztve ]
★★★★★
-
tag
Lecsaptam egy nagy leárazásra, és vettem (csak online rendeltem, még nincs kifizetve) 2db Rapid Rob külsőt 7400ft-ért. Valakinek tapasztalata van a külsővel kapcsolatban? Aszfalton mennyire gurul? Persze nem oda vettem, de valahogy ki is kell jutni a terepre. Szóval?
[ Szerkesztve ]
★★★★★
-
tag
Hát nem gyönyörű?
Annak ellenére, hogy kb 8 éves, még mindig szerelmes vagyok beléje...★★★★★
-
tag
Mi a különbség, illetve kinek ajánlott a 170, és a 175mm hosszúságú hajtókar? Most akarok venni egy xt-t és nem tudom van-e erre vonatkozóan valami amit szem előtt kellene tartanom? egy hfs-be kellene, terep/o.út kombóban.
★★★★★
-
tag
-
tag
Nem tudom volt-e már, ez tutinak tűnik
★★★★★
-
tag
-
tag
válasz Doki-HUN1978 #20679 üzenetére
én, mint "hegyi kerékpározással ismerkedő" szívesen mennék erre a Buda maratonra. Szegedi vagyok, de megoldanám az utazást, ill. szállást(előző estére). Egyedül persze nem buli, ezért kérdezem, hogy ki vesz részt az eseményen?
[ Szerkesztve ]
★★★★★
-
tag
válasz fpeter07 #20730 üzenetére
nem az első maratonom, csak az első bp-i versenyem... múlt héten itt szegeden volt egy 65km-es túra, földút, töltés, aszfalt kombóban. 2ó58p alatt tekertem végig.
7 évig eveztem, nekem az állóképességgel nincs túl nagy gondom. most alakítgatom a bringát, tapasztalgatom a paripámat
Ha szép idő lesz holnap is megyek egy nagyobb kört.★★★★★
-
tag
Tegnapi 95 km-es túra után (van 2 régebbi kép is, ahol tiszta)
Én szeretek szakadó esőben bringázni. Igen.[ Szerkesztve ]
★★★★★
-
tag
-
tag
Most akarok venni egyik ismerőstől egy XT tárcsafék szettet. Azt honnan tudom megállapítani, hogy mikori gyártású? Hallottam, hogy a 2009 körüliekkel több széria hibás is volt. Van rajtuk egy szám, vagy valami?
★★★★★
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest