- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Serpenthelm
üzenetére
A felsorolt darálók közül szerintem a Graef 702 az, amit te keresel. A Lelit Fred annyival nem ad többet, amennyivel többe kerül, de ha tetszik a kinézete, vagy jobban illik a konyhába, akkor az is egy használható alternatíva.
Síktárcsás őrlőknél nagyon fontos a precíz illesztés és a késméret (az a mondás, hogy erre a kúposok kevésbé érzékenyek, ezt sem megerősíteni, se megcáfolni nem tudom, bár tény, hogy a sok műanyagot tartalmazó kis kúposok meglepően jó minőségű őrleményt adnak), emiatt a kis késes síktárcsásokat én kevésbé javaslom. Ebből a kategóriából a Mazzer Mini E 64mm késes változata szerintem a beugró, ezek használtan 120e-től indulnak, vagy Mazzer SJk, ezek 70 körül indulnak, de érdemes használatba vétel előtt rendberakatni (vagy olyan helyről venni, ahol ezt megteszik).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Micro Four Thirds
- Villanyszerelés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest