Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Serpenthelm
üzenetére
A felsorolt darálók közül szerintem a Graef 702 az, amit te keresel. A Lelit Fred annyival nem ad többet, amennyivel többe kerül, de ha tetszik a kinézete, vagy jobban illik a konyhába, akkor az is egy használható alternatíva.
Síktárcsás őrlőknél nagyon fontos a precíz illesztés és a késméret (az a mondás, hogy erre a kúposok kevésbé érzékenyek, ezt sem megerősíteni, se megcáfolni nem tudom, bár tény, hogy a sok műanyagot tartalmazó kis kúposok meglepően jó minőségű őrleményt adnak), emiatt a kis késes síktárcsásokat én kevésbé javaslom. Ebből a kategóriából a Mazzer Mini E 64mm késes változata szerintem a beugró, ezek használtan 120e-től indulnak, vagy Mazzer SJk, ezek 70 körül indulnak, de érdemes használatba vétel előtt rendberakatni (vagy olyan helyről venni, ahol ezt megteszik).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest