Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Serpenthelm

csendes tag

Sziasztok!

Kávézásban kicsit "amatőr" vagyok az itteni tapasztalatotokhoz képest, de pont ezért kérdeznék. :)
    Elektromos darálót keresek, aztán kicsit "Ámulok" az árakon, érzésre az elmúlt néhány évben mentek felfelé (mint minden, ez tény).
    Jelenleg kézi darálóm van egy Bialetti Brikkához: Szépen összeszoktak, amit főzök vele, nagyon tetszik nekem, viszont reggelente nagy segítség lenne az elektromos daráló.
    Hosszabb távon (ahogyan ismerem magam max. 2 év) szeretnék majd egy karos gépet is.
    Néztem itt-ott elérhetőségeket, aztán felmerültek kérdések:
    Graef CM702: Ez néhány éve ajánlott vételként volt elég sok helyen említve, használtam is már, de nem saját volt, akkor tetszett
    Lelit Fred: Ezt most találtam, de infót-tesztet nem nagyon
    Eureka Mignon: Ez már a magasabb kategóriának tűnik, jó véleményekkel, ennél viszont az az érdekes számomra, hogy síktárcsás a kés, eddig úgy tudtam, hogy "csak a kúpos, ha egyenletes méretet akarsz".
    Szóval a kérdés talán nem is az, hogy ezek közül (vagy valamilyen "joker", ha van :) ) a Brikkához melyik a jó, hanem inkább az, hogy továbbfejlesztés esetén mit szabad/mit nem szabad egy karos géphez.
    Bocsi a hosszúért :)) .
    Köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák