Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok!
Kávézásban kicsit "amatőr" vagyok az itteni tapasztalatotokhoz képest, de pont ezért kérdeznék.
Elektromos darálót keresek, aztán kicsit "Ámulok" az árakon, érzésre az elmúlt néhány évben mentek felfelé (mint minden, ez tény).
Jelenleg kézi darálóm van egy Bialetti Brikkához: Szépen összeszoktak, amit főzök vele, nagyon tetszik nekem, viszont reggelente nagy segítség lenne az elektromos daráló.
Hosszabb távon (ahogyan ismerem magam max. 2 év) szeretnék majd egy karos gépet is.
Néztem itt-ott elérhetőségeket, aztán felmerültek kérdések:
Graef CM702: Ez néhány éve ajánlott vételként volt elég sok helyen említve, használtam is már, de nem saját volt, akkor tetszett
Lelit Fred: Ezt most találtam, de infót-tesztet nem nagyon
Eureka Mignon: Ez már a magasabb kategóriának tűnik, jó véleményekkel, ennél viszont az az érdekes számomra, hogy síktárcsás a kés, eddig úgy tudtam, hogy "csak a kúpos, ha egyenletes méretet akarsz".
Szóval a kérdés talán nem is az, hogy ezek közül (vagy valamilyen "joker", ha van
) a Brikkához melyik a jó, hanem inkább az, hogy továbbfejlesztés esetén mit szabad/mit nem szabad egy karos géphez.
Bocsi a hosszúért
.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Toshiba notebook topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

.